Οι «Ισπανοί» στο Onsports: «Έτσι περνά τη Ρεάλ ο Ολυμπιακός» (photos+videos)

Οι «Ισπανοί» στο Onsports: «Έτσι περνά τη Ρεάλ ο Ολυμπιακός» (photos+videos)

Η αήττητη στην Ισπανία, Ρεάλ Μαδρίτης, έχει «κινδυνέψει» περισσότερο από οποιονδήποτε αντίπαλο, μέσα – έξω, από την Γκραν Κανάρια, δύο παίκτες της οποίας αναλύουν στο Onsports την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας αποκαλύπτοντας τα τρωτά σημεία της «βασίλισσας».

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου (2007/08) και του Πανελληνίου (2008/09), Μπραντ Νιούλεϊ και ο 26χρονος διεθνής Ισπανός που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ, Χαβιέρ Μπεϊράν, «δείχνουν» στους «ερυθρόλευκους» τον τρόπο, με τον οποίο οι πρωταθλητές Ευρώπης μπορούν να βρουν τις αδυναμίες των Μαδριλένων για να είναι εκείνοι στο Final 4 του Μιλάνο.

Η άλλοτε ομάδα του Μάικ Μπράμος του Παναθηναϊκού είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας της ACB μαζί με την προηγούμενη «στέγη» του Γκιόργκι Σερμαντίνι, Σαραγόσα και αξίζει να αναφερθεί, για να καταλάβει κανείς την επιτυχημένη πορεία της, ότι οι μοναδικοί σύλλογοι που είναι από πάνω της, είναι τα «μεγαθήρια», Ρεάλ, Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Ουνικάχα Μάλαγα.

Η Γκραν Κανάρια έχει αναμετρηθεί τρεις φορές φέτος με την… αντίζηλη του Ολυμπιακού για το μεγάλο ραντεβού του «Mediolanum Forum», γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, αλλά ειδικά στα δύο ματς της ισπανικής λίγκας (75-70 στο νησί και 83-74 στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες») ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Μπορείτε να μας αναλύσετε το στιλ παιχνιδιού της Ρεάλ με βάση το πώς εσείς τους ανταγωνιστήκατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Μπραντ Νιούλεϊ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη φέτος και έχει πολλά ατού, όπως η ενέργεια και το επιθετικό ριμπάουντ. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και τα 40 λεπτά του αγώνα. Αν όχι, είναι αδύνατο να τους κερδίσεις».

Χαβιέρ Μπεϊράν: «Οι περισσότεροι επικεντρώνονται στις επιθετικές φάσεις της Ρεάλ, αλλά εμείς έχουμε δει πολλά βίντεο έχοντας παίξει τρεις φορές τη φετινή σεζόν μαζί τους και έχουμε δει ότι έχουν βελτιωθεί πολύ στην άμυνα. Και επίσης, διαθέτουν πολλές διαφορετικές στρατηγικές με τον Ντρέιπερ, τον Σλότερ και τους άλλους. Επιπλέον, μπορούν να αλλάξουν την ταχύτητα του παιχνιδιού όποτε θέλουν».

Ποιες είναι οι αδυναμίες της Ρεάλ, στις οποίες μπορεί να «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός;

Μπραντ Νιούλεϊ: «Κάθε ματς είναι μια διαφορετική ιστορία. Οι ελληνικές ομάδες είναι όσο καλή είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης και αν δουλέψουν τα βασικά, τότε ναι, μπορούν να την κερδίσουν».

Χαβιέρ Μπεϊράν: «Έχουν αδυναμίες, όπως όλες οι ομάδες. Εμείς τις βρήκαμε σε κάποιες στιγμές του τελευταίου μας αγώνα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Τα ριμπάουντ είναι κάτι πολύ σημαντικό, επειδή είναι ένας τρόπος να σταματήσεις τους αιφνιδιασμούς τους».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να τους νικήσει μέσα στη Μαδρίτη και να πάρει εκείνος το πλεονέκτημα έδρας και με ποιον τρόπο;

Μπραντ Νιούλεϊ: «Δεν γνωρίζω ακριβώς πόσα ματς είναι αήττητοι μέσα στο Παλάθιο ντε Ντεπόρτες, αλλά πρέπει να κάνεις καλό πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο για να φτάσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα με πιθανότητες για τη νίκη».

Χαβιέρ Μπεϊράν: «Θα είναι δύσκολο, επειδή η Ρεάλ παίρνει δύναμη από τους οπαδούς της στη Μαδρίτη, αλλά η νοοτροπία των ελληνικών ομάδων είναι πάντα πολύ δυνατή και η συγκέντρωση θα παίξει ρόλο στη νίκη».

Πόσες πιθανότητες θα έδινες στον Ολυμπιακό να προκριθεί έναντι της Ρεάλ στο Final 4 του Μιλάνο;

Μπραντ Νιούλεϊ: «Για μένα, κάθε παιχνίδι είναι πάντα 50/50».

Χαβιέρ Μπεϊράν: «Εξαρτάται από το ποια ομάδα θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση, αλλά η ελληνική έχει καλές πιθανότητες να περάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με τα παιχνίδια της Γκραν Κανάρια με τη Ρεάλ παρακάτω...

Διαβάστε ακόμα:

Μποξ: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Mikhalkin (videos)

Ευρωλίγκα: Κυριαρχία Ολυμπιακού στο Top 10 (video)

Μέμφις Γκρίζλις: «Έκρηξη» του Καλάθη (video)

Αργεντινή: «Πυροβόλησε» ο Ναουελπάν (video)

Παρί Σεν Ζερμέν: Τραγωδία για Ιμπραΐμοβιτς

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

 

Οι «Ισπανοί» στο Onsports: «Έτσι περνά τη Ρεάλ ο Ολυμπιακός» (photos+videos)



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved