Κάρι στο Onsports: «Σημαντικό ματς στο ΣΕΦ» (video+photos)

Κάρι στο Onsports: «Σημαντικό ματς στο ΣΕΦ» (video+photos)

Ο Ραμέλ Κάρι μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του OnsportsTV για το ντέρμπι της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αλλά και για τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Εξάστερου τη φετινή σεζόν, μιλά στην κάμερα του Onsports TV για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Τοπ-16 αλλά και για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Ο Ραμέλ Κάρι εξηγεί πως δεν έχει σημασία το γεγονός ότι το ντέρμπι είναι αδιάφορο βαθμολογικά, από τη στιγμή που θα τεθούν αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ υπογράμμισε πως αυτό που έχει να κάνει η ομάδα του Αλβέρτη, είναι να προετοιμαστεί όσο το δυνατά κατάλληλα για τα παιχνίδια των πλέι οφ, χωρίς να ασχοληθεί με το αν θα είναι αντίπαλός της η Ρεάλ Μαδρίτης ή ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τέλος, ο έμπειρος άσος για άλλη μια φορά επανέλαβε πως είναι... ευλογία να παίζει για οπαδούς όπως αυτοί του Παναθηναϊκού.

Η συνέντευξη του Ραμέλ Κάρι στο Onsports TV

-Μεγάλη νίκη, πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα... Τα πρώτα συναισθήματα, οι πρώτες σκέψεις;

«Σε κάθε παιχνίδι αυτό που θέλω είναι να τελειώνει και να είμαστε όλοι υγιείς. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, κάθε αγώνας για εμάς είναι τελικός. Ειδικά το αποψινό παιχνίδι ξέραμε πως έπρεπε πάση θυσία να το κερδίσουμε, παίξαμε τόσο καλά που δείξαμε πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον καθένα».

-Στα πλέι οφ θα έχετε μειονέκτημα έδρας. Προτιμάς κάποια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή ΤΣΣΚΑ Μόσχας;

«Θα είναι δύσκολα τα πράγματα έτσι κι αλλιώς. Με όποια ομάδα και να παίξουμε ξέρουμε πως θα είναι σκληρός αντίπαλος. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Να δούμε κάποια πράγματα, να δουλέψουμε πολύ και να δώσουμε τα πάντα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα και για κάθε αντίπαλο».

-Την τελευταία αγωνιστική του Τοπ-16, πάτε στο ΣΕΦ. Αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

«Κάθε παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι... καλό. Στο ΣΕΦ παίζουμε... όλο τον χρόνο φέτος. Παίξαμε εκεί το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, θα παίξουμε πάλι, λογικά θα παίξουμε και στους τελικούς. Σίγουρα θα είναι προετοιμασμένοι για εμάς, αλλά κι εμείς το ίδιο προετοιμασμένοι θα πάμε εκεί. Μπορεί να προκριθήκαμε απόψε (σ.σ. Πέμπτη), όμως, πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά το παιχνίδι, να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να παίξουμε όπως ξέρουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-Η πρόκριση είναι μια ευκαιρία να στείλεις κι ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;

«Σας αγαπώ! Είναι ευλογία για εμένα να παίζω για σας! Η υποστήριξή σας είναι τρομερή. Συνεχίστε να το κάνετε, θα συνεχίσω να δίνω το καλύτερο που μπορώ και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα κάνει και όλη η ομάδα»!

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Ραμέλ Κάρι στο Onsports...

Κάρι στο Onsports: «Σημαντικό ματς στο ΣΕΦ» (video+photos)



Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved