Καπογιάννη: «Χαρά και δικαίωση»

Καπογιάννη: «Χαρά και δικαίωση»

Τον πρώτο τίτλο της ως προπονήτρια κατέκτησε με το Ελληνικό η Ελένη Καπογιάννη στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Η 44χρονη προπονήτρια, η οποία μάλιστα έχει κατακτήσει άλλες πέντε φορές στο παρελθόν τον τίτλο αλλά ως παίκτρια, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την επιτυχία τους στην Κω, τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, που είναι ο επόμενος στόχος τους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι και ο πρώτος τίτλος της ως προπονήτρια: «Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς το Κύπελλο ήταν ένας από τους στόχους μας. Παλέψαμε σκληρά και είχαμε διάρκεια μέσα στο θεσμό. Στο Final Four καταφέραμε να ξεπεράσουμε την απειρία μας και τελικά κατακτήσαμε το Κύπελλο. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και δικαίωση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες γιατί αυτές είναι οι πρωταγωνίστριες κι αυτό είναι δικό τους επίτευγμα. Επίσης, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους συνεργάτες προπονητές (Γιώργος Παντελάκης, Σταυρούλα Πρασσά και Κλαίρη Μαρτινοπούλου) και το υπόλοιπο επιτελείο μου στο Ελληνικό, γιατί δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους και κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες: «Εξαιτίας του άγχους κάναμε τη χειρότερη φετινή επιθετικά εμφάνισή μας, ενώ δεν λειτούργησε και η τακτική μας όπως θα θέλαμε. Από την άλλη πλευρά, η άμυνά μας έχει σταθερότητα, καθώς δεχόμαστε κατά μέσο όρο 52-55 πόντους. Είναι επίτευγμα με τόσες έμπειρες και με γεμάτες παραστάσεις παίκτριες που έχει ο Παναθηναϊκός να τον κρατάς σε αυτά τα επίπεδα. Επαληθεύτηκε αυτό που λένε ότι η επίθεση κόβει εισιτήρια, ενώ η άμυνα φέρνει τίτλους».

Για τη διοργάνωση του Final Four στην Κω: «Η διοργάνωση ήταν άψογη σε οργανωτικό επίπεδο. Η φιλοξενία των ανθρώπων του νησιού ήταν εξαιρετική. Τους ευχαριστούμε πολύ, όπως ευχαριστούμε και το φίλαθλο κοινό της πόλης που έμπρακτα έχει αγκαλιάσει το γυναικείο μπάσκετ. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομοσπονδία που πήρε την απόφαση να γίνει εκεί το Final Four. Γενικά, είναι καλό να υπάρχει αποκέντρωση γιατί μόνο έτσι θα έρθει ανάπτυξη που τόσο θέλουμε στο μπάσκετ».

Για τη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα και τους στόχους που υπάρχουν από εδώ και στο εξής: «Έχει πάει περίφημα η σεζόν, όμως πάντα υπάρχει το καλύτερο και για αυτό παλεύουμε κάθε ημέρα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι δίκαια τερματίσαμε στην πρώτη θέση, παίζοντας κατά γενική ομολογία και καλό μπάσκετ. Αυτή η θέση, όμως, δεν λέει τίποτα γιατί ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα με τα πλέι οφ. Δεν επαναπαυόμαστε, δουλεύουμε και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Ελπίζω στο τέλος να δικαιωθούμε κι εύχομαι μέχρι το τέλος να είμαστε όλοι υγιείς».

Για τα πλέι οφ της Α1 Γυναικών, που είναι προ των πυλών: «Όλα είναι ρευστά, η σειρά Ιπποκράτης - Αθηναϊκός όπως και το Πρωτέας - Παναθηναϊκός που φυσιολογικά θα δούμε είναι αμφίρροπες αναμετρήσεις. Το σίγουρο είναι ότι αν πάμε στον τελικό όποια ομάδα κι αν βρούμε απέναντί μας θα είναι 50-50 οι πιθανότητες».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV.



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο ελίτ Τσβάιερ διευθύνει τη ρεβάνς των ημιτελικών
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο ελίτ Τσβάιερ διευθύνει τη ρεβάνς των ημιτελικών
Premier League: Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει η αφαίρεση βαθμών - Η βαθμολογία
Premier League: Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει η αφαίρεση βαθμών - Η βαθμολογία
Επίθεση με καυστικό οξύ: Στην εντατική 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής (vid)
Επίθεση με καυστικό οξύ: Στην εντατική 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής (vid)
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved