Κλέλια Πανταζή: «Εγώ, το Dancing, o Παναθηναϊκός και ο Διαμαντίδης» (photos+videos)

Κλέλια Πανταζή: «Εγώ, το Dancing, o Παναθηναϊκός και ο Διαμαντίδης» (photos+videos)

Η Κλέλια Πανταζή κατέκτησε ακόμη ένα... χάλκινο μετάλλιο μετά από αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, στο Dancing With The Stars 4 και μιλάει αποκλειστικά στο Onsports για τον χορό που αφιερώνει στη μεγάλη της αγάπη, τον Παναθηναϊκό αποθεώνοντας τον Εξάστερο και τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2002 στη Νέα Ορλεάνη εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στο show χορού του Antenna. Καθήλωσε όλη την Ελλάδα με τις χορευτικές τις ικανότητες φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό και το Onsports παρουσιάζει την οπαδική της πλευρά, με την 28χρονη Ολυμπιονίκη να μην κρύβει τη λατρεία που νιώθει για το «τριφύλλι» και ιδιαίτερα για την ανδρική ομάδα μπάσκετ που έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο.

Μάλιστα, παραδέχεται ότι της έχει λείψει το γήπεδο και σχεδιάζει να πάει στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας την Παρασκευή (31/1, 21:30)! Επίσης, δεν μας κρύβει ότι χάρηκε πολύ που επέστρεψε ο Αντώνης Φώτσης και ότι θα ήθελε πίσω και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους! Έχοντας πάρει... γερές βάσεις από το Dancing With The Stars δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε αν θα χόρευε για τις cheerleaders των νταμπλούχων Ελλάδας, τις Fun Patrol, αλλά και ποιον χορό της στο DWTS 4 θα αφιέρωνε στον αγαπημένο της σύλλογο!

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν είναι η μόνη ομάδα στην καρδιά της Κλέλιας, η οποία θαυμάζει και τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον άλλοτε άσο της «βασίλισσας» και τωρινό συνεργάτη του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο των Μαδριλένων, Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η κάτοχος του τίτλου της μικρότερης σε ηλικία Ελληνίδας Ολυμπιονίκης (15 ετών το 2000 στο Σίδνεϊ) μας περιγράφει όλα όσα έζησε στο Dancing With The Stars 4 με τον παρτενέρ της και περσινό νικητή με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, Παύλο Μανογιαννάκη, τους κριτές, Γιάννη Λάτσιο, Γκαλένα Βελίκοβα, Κάτια Δανδουλάκη και Αλέξη Κωστάλα και την παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού, ενώ δίνει και τα δικά της προγνωστικά για τη... μονομαχία του τελικού της Κυριακής (2/2, 21:15, Antenna) ανάμεσα σε Κατερίνα Στικούδη και Ησαΐα Ματιάμπα!

Να ξεκινήσω από το Dancing... Δεν κατάφερες για λίγο να περάσεις στον τελικό και σε είδαμε να στενοχωριέσαι αρκετά. Πίστευες ότι θα μπορούσες ακόμη και να νικήσεις;

«Όταν φτάνεις τόσο κοντά αρχίζεις να το σκέφτεσαι. Αλλά εκείνη την ώρα δεν ήταν τόσο στενοχώρια όσο συγκίνηση που κοίταζα τον Παύλο (Μανογιαννάκη) και ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα χορεύαμε μαζί. Έβλεπα και τα μάτια των γονιών μου στην κερκίδα και περισσότερο συγκινήθηκα. Έτσι και αλλιώς ήμουν φορτισμένη όλη την εβδομάδα γιατί σκεφτόμουν ότι το Dancing φτάνει στο τέλος του, αφού πλησίαζε ο τελικός και θα τελείωνε όλη αυτή η ωραία εμπειρία. Οπότε ήμουν αγχωμένη από την αρχή της εβδομάδας και μου βγήκε».

Ο Παύλος (Μανογιαννάκης) ήταν ο περσινός νικητής μαζί με την Ντορέττα (Παπαδημητρίου). Πόσο συνέβαλε αυτός για να φτάσεις στον ημιτελικό;

«Πάρα πολύ. Ο Παύλος είναι καταπληκτικός χορογράφος. Από τον τρόπο που με δίδασκε... Το ότι φτάσαμε κοντά στον τελικό οφείλεται στο ότι ο Παύλος είναι πολύ καλός χορογράφος. Ο τρόπος διδασκαλίας του με διευκόλυνε και μου τα έκανε όλα κατανοητά. Στην πορεία βγήκε και η χημεία και το δέσιμο και αποκτήσαμε, οπότε ήταν ακόμα πιο εύκολο να δουλεύουμε μαζί και να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Εσύ κατέκτησες το χάλκινο μετάλλιο στο Σίδνεϊ το 2000 (με την Eθνική ομάδα του ανσάμπλ στη ρυθμική γυμναστική μαζί με Ειρήνη Αϊνδηλή, Εύα Χριστοδούλου, Μαρία Γεωργάτου, Χαρά Καρυάμη, και Άννα Πολλάτου) και η μοίρα τα έφερε έτσι για ακόμη ένα χάλκινο, αυτή τη φορά στο dancing. Θα συνέκρινες αυτές τις δύο εμπειρίες;

«Όχι, εντάξει, δεν συγκρίνονται. Δεν έχουν σχέση. Μιλάμε για Ολυμπιακούς Αγώνες και ένα τηλεοπτικό σόου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Σίγουρα και στα δύο θέλεις να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να πάρεις τη νίκη. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάτι για το οποίο πασχίζεις σε όλη σου τη ζωή, ενώ το Dancing ήταν κάτι που το διασκεδάζαμε και ήταν περισσότερο σαν εμπειρία για να μάθουμε χορούς. Ξέρεις, όλο αυτό».

Οπότε η πιο έντονη στιγμή της ζωής σου ήταν το 2000 στο Σίδνεϊ;

«Ναι. Και το χρυσό στο παγκόσμιο του 2002 (ένα χρυσό στα σχοινάκια και τις μπάλες και 2 χάλκινα στις κορδέλες και στο σύνθετο ομαδικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2002 στη Νέα Ορλεάνη -έχει και 5 Πανευρωπαϊκά μετάλλια)».

Μάλιστα, στο Dancing χόρεψες το τραγούδι με το οποίο κατέκτησες το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο του 2002. Συγκινήθηκες που το έκανες αυτό;

«Πάρα πολύ. Και είμαι χαρούμενη που ο Παύλος μου έδωσε μια πάρα πολύ όμορφη χορογραφία που θα μου μείνει αξέχαστη με την ίδια μουσική».

Είδαμε πολλούς αθλητές και στα τρία προηγούμενα Dancing (Κλέλια Πανταζή, Μιχάλης Ζαμπίδης, Νάσος Γαλακτερός, Μιχάλης Μουρούτσος, Νίκη Ξάνθου, Χρυσοπηγή Δεβετζή, Μαρία Τσουρή, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Έρικα Πρεζεράκου). Εσύ τα είχες παρακολουθήσει; Είχες παρακολουθήσει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν;

«Όλα τα Dancing έβλεπα».

Ποιος σου άρεσε περισσότερο από όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος και χόρεψαν;

«Η Ντορέττα με τον Παύλο».

Θεωρείς ότι ο χορός της Κατερίνας Στικούδη με την Ευαγγελία Αραβανή που προκάλεσε πανικό έδωσε στην πρώτη μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους παίκτες για να μπορέσει να φτάσει στον τελικό;

«Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό».

Για τον τελικό ανάμεσα σε Κατερίνα Στικούδη και Ησαΐα Ματιάμπα τι πιστεύεις;

«Και οι δύο είναι πολύ καλοί, αλλά έχω πει ποιος θα ήθελα να κερδίσει. Έχω πει τον Ησαΐα μόνο και μόνο επειδή δουλέψαμε μαζί, ήρθαμε πιο κοντά και έχω δει πόσο προσπαθεί και το θέλει. Οπότε θα έλεγα Ησαΐα».

Θα μπορούσες να συγκρίνεις τον τρόπο που χορεύουν οι δύο φιναλίστ;

«Όχι, νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει μέτρο σύγκρισης επειδή είναι άνδρας και γυναίκα. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση».

Πιστεύεις ότι ίσως ο νικητής θα έπρεπε να είναι κάποιος από αυτούς που αποχώρησαν;

«Σίγουρα υπήρχαν και άλλα και δυνατά ζευγάρια. Από την αρχή του Dancing εγώ είχα μια δυάδα Αραβανή - Συνατσάκη».

Το αγαπημένο σου είδος χορού από αυτά που χόρεψες ποιο ήταν;

«Το τάνγκο, το τσάτσα, το πάσο ντόμπλε και η ρούμπα».

Η αγαπημένη σου χορογραφία;

«Το κρεβάτι που είχαμε κάνει, η personal story με την κορδέλα και το κοριτσάκι με τα σπίρτα, το χριστουγεννιάτικο».

Ζήλεψες κάποια χορογραφία άλλου ζευγαριού;

«Όχι δεν έτυχε να συμβεί αυτό».

Το σόλο πόσο εύκολο ήταν για σένα; Το απόλαυσες ή σε άγχωσε περισσότερο επειδή ήταν σόλο;

«Με άγχωνε μέσα στην εβδομάδα στις πρόβες, αλλά την ώρα του live το απόλαυσα. Το διασκέδασα πάρα πολύ».

Για τους κριτές τι έχεις να πεις; Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου και ποιος σε άγχωνε περισσότερο για το τι θα πει;

«Οι αγαπημένοι μου ήταν ο κ. Κωστάλας και η κ. Δανδουλάκη. Με άγχωνε περισσότερο για το τι θα πει η Γκαλένα ως  η πιο ειδική όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι, αλλά και ο κ. Λάτσιος που ήταν μερικές φορές αυστηρός μαζί μας».

Από τους προηγούμενους νικητές ποιον θαύμασες περισσότερο; Τον Αργύρη Αγγέλου, την Έρικα Πρεζεράκου ή την Ντορέττα Παπαδημητρίου;

«Την Ντορέττα, αλλά όλοι έκαναν τρομερή προσπάθεια».

Η Δούκισσα στην παρουσίαση πώς σου φάνηκε; Μετά από τρία χρόνια άλλαξε η παρουσιάστρια.

«Πάρα πολύ καλή. Μου φάνηκε πολύ καλή. Για τη Δούκισσα έχω να πω τα καλύτερα, γιατί ήταν κάθε Παρασκευή στις πρόβες μας για να μας στηρίζει, να παρακολουθεί την όλη προσπάθεια και να είναι ενημερωμένη. Να δει τα βίντεο. Η Δούκισσα προσπαθούσε πάρα πολύ για να είναι σωστή στη δουλειά της. Και ερχόμασταν και κοντά επειδή ήταν στις πρόβες μαζί μας».

Παρόλα αυτά, στις πρώτες μέρες του dancing έγινε κάποια σύγκριση με την προηγούμενη παρουσιάστρια (Ζέτα Μακρυπούλια). Εσύ θα μπορούσες να τις συγκρίνεις;

«Όχι, γιατί δε γνωρίζω τη Ζέτα προσωπικά».

Εσύ είσαι οπαδός του Παναθηναϊκού και της Ρεάλ Μαδρίτης, σωστά;

«Ναι».

Είναι οι μοναδικές ομάδες που παρακολουθείς και υποστηρίζεις;

«Βασικά τον Παναθηναϊκό παρακολουθώ. Και αυτό μου έχει λείψει γιατί δεν έχω πάει καθόλου στο γήπεδο. Και περισσότερο παρακολουθώ μπάσκετ. Με το ποδόσφαιρο δεν πολυασχολούμαι. Αλλά ναι θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνω τώρα που θα έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Θα πάω στο ΟΑΚΑ!»

Θα πας με Μπαρτσελόνα;

«Ναι. Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα, σίγουρα, ήμουν και πέρσι εκεί!».

Την πορεία του Παναθηναϊκού πώς τη βλέπεις; 

«Eίναι πρωταθλητής Ελλάδας, νομίζω μια χαρά πορεία έχουμε!»

Για φέτος ποια είναι η άποψή σου; Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και θα αντιμετωπίσει τον Άρη στον τελικό, όπου όλα δείχνουν ότι θα κατακτήσει και το τρόπαιο και στην Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα είναι μέσα στους στόχους του.

«Σίγουρα τα βλέπω αισιόδοξα. Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα, Έλληνα προπονητή, πολύ καλούς παίκτες και Έλληνες και νέα φουρνιά Ελλήνων παικτών που φαίνεται ότι θα έχουν μέλλον. Οπότε νομίζω όλα καλά! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχει γυρίσει ο Φώτσης».

Είναι ο αγαπημένος σου παίκτης ο Φώτσης;

«Ο αγαπημένος μου είναι ο Διαμαντίδης και είχα αδυναμία και στον Σαρούνας (Γιασικεβίτσιους). Δηλαδή θα τον ήθελα και αυτόν πίσω! Αλλά και ο Φώτσης είναι, ναι, από τους αγαπημένους μου!»

Στον Διαμαντίδη τι σου αρέσει περισσότερο από αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο;

«Νομίζω ότι έχει όλο το πακέτο! Είναι ο τέλειος παίκτης!»

Στο ποδόσφαιρο πώς βλέπεις την πορεία του Παναθηναϊκού;

«Δεν έχω ιδέα τι γίνεται φέτος, δεν έχω παρακολουθήσει. Τουλάχιστον μπάσκετ μαθαίνω τα νέα».

Γενικά, άλλες ομάδες του Παναθηναϊκού σε άλλα αθλήματα έχεις παρακολουθήσει;

«Έχω πάει και έχω δει και αγώνες βόλεϊ, πριν τρία χρόνια περίπου. Γενικά, όποτε έχω χρόνο θα πάω να δω».

Ποια στιγμή του Παναθηναϊκού είχες πανηγυρίσει περισσότερο;

«Όταν πήραμε τα ευρωπαϊκά!»

Έχεις κάνει αρκετά πράγματα στην καριέρα σου. Έχεις σπουδάσει στο Πάντειο και έχεις δουλέψει ως δημοσιογράφος. Τώρα είσαι στο Πολεμικό Ναυτικό (Υποπλοίαρχος) και Τεχνική Σύμβουλος στον Φιλαθλητικό Καλλιθέας. Ποιο από όλα σου άρεσε περισσότερο να κάνεις;

«Προφανώς για να τα κάνω όλα αυτά μου αρέσουν και τα αγαπάω πολύ όλα! Μου αρέσει ο ρόλος της Τεχνικής Συμβούλου στον Φιλαθλητικό Καλλιθέας γιατί συμβουλεύω με τις εμπειρίες που έχω στη ρυθμική γυμναστική μικρά παιδιά ηλικίας από 2.5 χρονών  μέχρι 14 που τις έχουμε κάνει πρωταθλήτριες Ελλάδας. Το ότι είμαι στο Πολεμικό Ναυτικό είναι μεγάλη μου τιμή που υπηρετώ την πατρίδα. Και το ότι τελείωσα το Πάντειο, η δημοσιογραφία, ήταν ένα όνειρο για μένα και μου αρέσει πάρα πολύ όσο έχω ασχοληθεί».

Για το μέλλον ποια είναι τα σχέδιά σου; Σε τι πιστεύεις ότι μπορεί να σε βοηθήσει η δημοσιότητα που πήρες από το Dancing;

«Δεν μπήκα στο παιχνίδι με κάποια τέτοια σκέψη. Δεν ξέρω, το σίγουρο είναι ότι μέσα σε ένα μήνα ξεκινούν οι πρώτοι αγώνες της ρυθμικής γυμναστικής και οι στόχοι μας πλέον είναι αυτοί. Οι αγώνες με τα παιδιά που ξεκινάνε. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να προκύψει. Δεν έχω προλάβει, δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Και φυσικά ο στρατός που συνεχίζει κανονικά».

Ο Παναθηναϊκός έχει χορευτική ομάδα, τη Fun Patrol. Θα χόρευες εσύ ποτέ για τον Παναθηναϊκό;

«Ε, δε νομίζω (γέλια)! Είναι ωραίο να τις βλέπεις, αλλά να τις χορογραφήσω θα μπορούσα πιο εύκολα!»

Γενικά θα αφιέρωνες κάποιον χορό σου στον Παναθηναϊκό επειδή μου είπες ότι είναι ο αγαπημένος σου σύλλογος;

«Από αυτά που χόρεψα στο dancing;»

Ναι...

«Τώρα δεν ξέρω, σαν τραγούδι μου αρέσει το My Kind Of Love. Νομίζω ταιριάζει για την αγάπη που έχω στον Παναθηναϊκό. Ήταν η ρούμπα που είχαμε χορέψει».

Πώς έγινες οπαδός του Παναθηναϊκού;

«Ο μπαμπάς. Ήταν ο μπαμπάς Παναθηναϊκός και γίναμε και εμείς».

Από ποια ηλικόα;

«Από όσο με θυμάμαι».

Και η Ρεάλ Μαδρίτης;

«Η Ρεάλ Μαδρίτης μου άρεσε πάρα πολύ όταν είχε Ζιντάν, Μπέκαμ, Ρονάλντο, Κακά και όλα αυτά τα μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου γιατί ο Ζιντάν είναι και ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής. Οπότε εκεί άρχισε το πρώτο κόλλημα με τη Μαδρίτη».

Πάντως, τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, αφού δεν έχει κατακτήσει τίτλους. Μόνο φέτος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε τη Χρυσή Μπάλα.

«Ναι, ευτυχώς που υπάρχει και ο Κριστιάνο! Είναι ωραίο θέαμα και ο Κριστιάνο από μόνος του! Μόνο και που τον βλέπεις!»

Οπότε, μια και είσαι Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης θα έλεγες ότι είσαι και αντί - Ολυμπιακός και αντί - Μπαρτσελόνα;

«Όχι, όχι. Μου αρέσει και η Μπαρτσελόνα πολύ με το ποδόσφαιρο που παίζει».

Και ο (Λιονέλ) Μέσι;

«Βασικά, είμαι με το καλό θέαμα. Ο Μέσι και η Μπαρτσελόνα παρουσιάζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δηλαδή δεν βαριέσαι 1.5 ώρα να το βλέπεις!»

Ούτε θα έλεγες ότι είσαι αντί - Ολυμπιακός και θα ήθελες να μην πηγαίνει καλά ο Ολυμπιακός γενικά παντού όπως συμβαίνει συνήθως με τους φανατικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού;

«Όχι, είμαι της νοοτροπίας να κερδίζει ο καλύτερος! Αλλά εντάξει ας είμαστε καλύτεροι εμείς (γέλια)!»

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την Κλέλια Πανταζή στο Dancing With The Stars 4 μέσα από την επίσημη σελίδα του show στο facebook και το κανάλι του στο youtube, αλλά και βίντεο και φωτογραφίες με την πορεία της Κλέλια στον αθλητισμό τα προηγούμενα χρόνια:


Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV

Κλέλια Πανταζή: «Εγώ, το Dancing, o Παναθηναϊκός και ο Διαμαντίδης» (photos+videos)



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved