Μάντζαρης στο Onsports: «Η συνοχή το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού»

Μάντζαρης στο Onsports: «Η συνοχή το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού»

Ο Αντώνης Μάντζαρης μιλάει στο Onsports για τη νέα του ομάδα, τον Πανελευσινιακό, το φετινό πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ και την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση της χρονιάς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην πρεμιέρα.

Ο 27χρονος γκαρντ που υπέγραψε φέτος στην ομάδα της Ελευσίνας, ένα πολύ υγιές, όπως το χαρακτηρίζει, σωματείο, μας τονίζει ότι πρώτος στόχος του συγκροτήματος του Γιώργου Σκαραφίγκα είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Ο έμπειρος άσος που έχει περάσει ακόμη από Περιστέρι και ΑΕΚ, ενώ ασχολείται παράλληλα και με την προπονητική, μας εκφράζει την άποψη ότι το νέο πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται, κατά τη γνώμη του, να γίνουν αρκετές εκπλήξεις.

Ο Μάντζαρης έλαβε μέρος το καλοκαίρι στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, όπου παίζει ο αδερφός του, Βαγγέλης και δεν μας κρύβει ότι ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για αυτόν, ενώ για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν πιστεύει ότι ατού για τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τους Πειραιώτες που έχουν την τιμωρία των δύο βαθμών, είναι η συνοχή.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη νέα σου ομάδα, τον Πανελευσινιακό;

«Από την αρχή είχα δηλώσει ότι είναι από τις ομάδες που με ενδιέφερε να συμμετέχω γιατί είναι από τα πλέον υγιή σωματεία του πρωταθλήματος και αυτό είναι κάτι που θέλει κάθε αθλητής. Ένα υγιές σωματείο για να δουλέψει».

Ο Πανελευσινιακός πέρσι ήταν νεοφώτιστος στην κατηγορία, αλλά κατάφερε να παραμείνει. Φέτος, μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω;

«Υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, θεωρώ ότι μια ομάδα όπως ο Πανελευσινιακός πρέπει να πηγαίνει βήμα βήμα. Έχουμε θέσει ως στόχο να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, κοιτάμε αυτό για αρχή και σιγά σιγά θα δούμε».

Πώς κρίνεις ότι θα είναι το νέο πρωτάθλημα;

«Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι κάθε αγωνιστική θα γίνονται πολλές εκπλήξεις γιατί οι ομάδες είναι πάνω κάτω ισοδύναμες πλην των δύο μεγάλων».

Το καλοκαίρι έκανες προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Αυτή η εμπειρία πώς ήταν για σένα;

«Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία και κάθε αθλητής θα ήθελε να ζήσει κάτι παρόμοιο. Το να δεις πώς δουλεύουν στο υψηλότερο επίπεδο του μπάσκετ έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό ισχύει και για μένα. Προετοιμάστηκα εκεί 20 μέρες. Με βοήθησαν σωματικά και πνευματικά κυρίως και να δω από άλλη οπτική γωνία το παιχνίδι».

Φέτος η Basket League ΟΠΑΠ ξεκινά με ένα ντέρμπι, το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ. Τι θεωρείς ότι μπορεί να γίνει σε αυτό το παιχνίδι;

«Είναι ένα ντέρμπι, στο οποίο είναι πολύ νωρίς για να πούμε ποιος έχει πλεονέκτημα ή μειονέκτημα. Γίνεται σε ένα άδειο γήπεδο, οπότε πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι ένα από τα πλέον αδιάφορα ντέρμπι που έχουν δώσει οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει την τιμωρία των μείον δύο βαθμών, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα της συνοχής. Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη και αυτό θα έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει το ματς».

 



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved