Στεφανίδης στο Onsports: «Άλλοι... αιώνιοι!»

Στεφανίδης στο Onsports: «Άλλοι... αιώνιοι!»

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης μιλάει στο Onsports για τον νέο Κολοσσό Ρόδου, το καινούριο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ και το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με το οποίο ξεκινάει η νέα σεζόν.

Ο 33χρονος γκαρντ των νησιωτών μετά από τέσσερα χρόνια στην Καβάλα υπέγραψε στους Ροδίτες και φιλοδοξεί να τους βοηθήσει να κάνουν μια καλύτερη χρονιά από την περσινή και να είναι πιο αγωνιστικοί, όπως μας λέει, μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τον έμπειρο άσο, στόχος του Κολοσσού είναι παραμείνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κατηγορία ώστε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να αποβάλουν το άγχος και να παίξουν πιο απελευθερωμένα στη συνέχεια.

Ο Στεφανίδης αναφέρεται και στη νέα Α1 Μπάσκετ, η οποία θεωρεί ότι πέρα από τις δύο πρώτες θέσεις που θα καταληφθούν από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, θα είναι ανταγωνιστική και ελκυστική, ενώ για το μεγάλο ντέρμπι που φέτος γίνεται στην πρεμιέρα πιστεύει ότι ό, τι και να γίνει σε αυτή την αναμέτρηση αυτό δεν θα αντιπροσωπεύει το τι θα επακολουθήσει στη σεζόν εξαιτίας της ανετοιμότητας των δύο ομάδων.

Για το ξεκίνημα του Κολοσσού στη σεζόν: «Στο Κύπελλο παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και κερδίσαμε τα τρία. Φτάσαμε μέχρι τους 8 του Κυπέλλου και αποκλείσαμε δύο ομάδες Α2 χωρίς να έχουμε πολλά φιλικά στην πλάτη μας, αφού παίξαμε τους δύο πρώτους αγώνες χωρίς φιλικά. Κερδίσαμε και την Κηφισιά στο γήπεδό μας και παίξαμε ένα πολύ απαιτητικό ματς κόντρα στον Πανιώνιο με τις δύο ομάδες να μην είναι έτοιμες. Δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, παλέψαμε, αλλά χάσαμε το παιχνίδι κυρίως από την κακή απόδοση του πρώτου μέρους».

Για τον νέο Κολοσσό: «Ο Κολοσσός πέρσι είχε μια μέτρια προς κακή σεζόν και η ομάδα φέτος ευελπιστεί να δείξει μια μεγαλύτερη αγωνιστικότητα μέσα στο παρκέ, μια μεγαλύτερη προσπάθεια. Αν και το μπάτζετ έχει πέσει θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία για να αποβάλουμε το όποιο άγχος και να παίξουμε καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό μπάσκετ στη συνέχεια».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Δε νομίζω να έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα και θα διεκδικήσουν όλους τους εγχώριους τίτλους. Από τη θέση τρία και κάτω, βλέπω ότι όλες οι ομάδες είναι αν όχι στο ίδιο επίπεδο, τότε τουλάχιστον κοντά. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα και αυτό κάνει το πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό και θελκτικό από τη θέση τρία και κάτω. Στην πορεία κάποιες ομάδες θα ξεχωρίσουν, αλλά θεωρώ ότι δεν θα απέχουν πολλές νίκες η είσοδος στα πλέι οφ από τον υποβιβασμό».

Για το ντέρμπι της πρεμιέρας: «Είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας χωρίς κόσμο. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη, αφού το μισό ρόστερ τους έλειπε με τις εθνικές ομάδες και όλοι οι παίκτες είναι μαζί μόλις μερικά φιλικά παιχνίδια. Οπότε θα δούμε ένα ματς, το οποίο δεν θα αντικατοπτρίζει την εικόνα των ομάδων μέσα στη σεζόν. Είναι, όμως, ένας αγώνας 40 λεπτών. Ο Ολυμπιακός είναι και γηπεδούχος και με -2 βαθμούς, οπότε το χρειάζεται περισσότερο. Αλλά όπως είπα, αυτό το ματς δεν θα δείξει την ταυτότητα που θα έχουν οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν».

 



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved