Περιστέρι: Επέστρεψε η Εμαννουήλ
Στο δυναμικό του Περιστερίου επέστρεψε η Εύα Εμμανουήλ και θα το ενισχύσει στην προσπάθειά του για διάκριση στην Α2 Γυναικών.
Η έμπειρη φόργουορντ αγωνίστηκε πέρυσι στην Α’ ΕΣΚΑ με τη φανέλα του Θριάμβου, ενώ πρόπερσι είχε μείνει εκτός δράσης. Στο παρελθόν έχει παίξει και στον Αθηναϊκό. Με την εμπειρία της αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το συγκρότημα των δυτικών προαστίων στο Νότιο Όμιλο της Α2 Γυναικών.
Η ανακοίνωση: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την επιστροφή και επανένταξη στη γυναικεία ομάδα, που θα αγωνιστεί την περίοδο 2013-14 στην Α2 Κατηγορία, της αθλήτριας Εύας Εμμανουήλ. Η Εύα ανήκει στο Γ.Σ. Περιστερίου και την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί με υποσχετική στην ομάδα του Θριάμβου».