Παπαμακάριος: «Θα ήθελα εξωτερικό»

Παπαμακάριος: «Θα ήθελα εξωτερικό»

Σε ομάδα του εξωτερικού θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Παπαμακάριος, αν και δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το συμβόλαιο του 33χρονου γκαρντ με τη Λαγκούν Άρο ολοκληρώθηκε και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του νέου σταθμού στην καριέρα του. Ο Μανώλης Παπαμακάριος, που είναι παράλληλα πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για το μέλλον του, αλλά και το τουρνουά 3on3 που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στην Ελευσίνα ο ΠΣΑΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ανταπόκριση του κοινού στο 3on3 της Ελευσίνας: «Για ακόμα μία φορά το κοινό της Ελευσίνας έδειξε πόσο αγαπά το μπάσκετ. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, είναι πάνω από χίλια άτομα και ευχαριστούμε τον κόσμο για αυτό. Είναι ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ».

Για το σκοπό του 3on3 του ΠΣΑΚ: «Προσπαθούμε μέσω του 3on3 να διαδώσουμε το μπάσκετ. Αρκετοί παίκτες έχουν έρθει και θέλουμε να φέρουμε όσο περισσότερα παιδιά γίνεται κοντά στο άθλημα. Νιώθουμε υποχρέωση απέναντι στα μικρά παιδιά, γιατί κι εμείς ήμασταν κάποτε και ξέρουμε πώς αισθάνεται ένα παιδί κοντά σε αθλητές. Για αυτό θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η διοργάνωση και να πάει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας».

Για τις τιμές σε Τσαρτσαρή, Ντικούδη και Καλαϊτζή: «Αισθάνομαι υπέροχα που τίμησα, ως πρόεδρος του ΠΣΑΚ, τρία παιδιά που άφησαν το στίγμα τους στο ελληνικό μπάσκετ. Το πόσο καλοί παίκτες είναι το δείχνουν οι καριέρες τους και το ξέρουν όλοι. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε προς τα έξω είναι πως πρόκειται για εξαιρετικούς χαρακτήρες».

Για το Γιάννη Αντετοκούμπο: «Ήταν μεγάλη επιτυχία η επιλογή του στο ντραφτ. Πέρυσι τέτοιον καιρό ο Γιάννης Αντετοκούμπο ήταν στο 3on3 της Ελευσίνας μαζί με τα αδέρφια του. Οπότε έκανε το άλμα από εδώ στο ΝΒΑ (γέλια)».

Για το μέλλον της καριέρας του: «Δεν έχω πρόβλημα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Θα ήθελα να συνεχίσω στο εξωτερικό, αλλά κι εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα. Θέλω να δω τι θα έχω στα χέρια μου τις επόμενες ημέρες και μετά θα αποφασίσω. Αυτός ο μήνας ήταν γεμάτος μπάσκετ, με το 3on3 στο Ηράκλειο και την Ελευσίνα, αλλά και ατομικές προπονήσεις, ενώ ξεκινάμε από την επόμενη εβδομάδα ένα καμπ στα Χανιά με κάποια άλλα παιδιά. Είναι ευχάριστη κούραση αυτή».



Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved