Χαλκίδα: Κρίσιμη Γ.Σ.

Χαλκίδα: Κρίσιμη Γ.Σ.

Ιδιαίτερα σημαντική, για το μέλλον της, κρίνεται η φετινή ετήσια γενική συνέλευση της Χαλκίδας που θα διεξαχθεί στις 05/06.

Στα θέματα ημερησίας διάταξης θα είναι ο απολογισμός της φετινής αγωνιστικής σεζόν, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, αλλά και η προοπτική συνεργασίας με άλλο σωματείο για τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας σε ανώτερη κατηγορία. Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τη Χαλκίδα καλούν όλους τους φίλους τους να δώσουν δυναμικό παρών.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΓΕ Χαλκίδας - Χαλκίδα Basket θα πραγματοποιήσει την ετήσια γενική συνέλευση την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Lucy» στη Χαλκίδα. Μια γενική συνέλευση η οποία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της ομάδας της Χαλκίδας. Θέματα της γενικής συνέλευσης είναι: 1. Απολογισμός της φετινής αγωνιστικής περιόδου, 2. Συνεργασία με άλλο σωματείο για συμμετοχή της ομάδας σε ανώτερη κατηγορία για την ανδρική ομάδα μπάσκετ, 3. Συνεργασία με άλλο σωματείο για τα τμήματα βόλεϊ, 4. Εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Καλούμε όλα τα μέλη, αλλά και όλους τους φίλους της ομάδας, τους γονείς των αθλητών και αθλητριών μας από όλα τα τμήματα να παρευρεθούν στη γενική συνέλευση και να λάβουν ενεργό μέρος σε αυτήν. Ο πρόεδρος Δαρδανός Ευάγγ., ο γραμματέας Γραμματικόγιαννης Γεώργ., ο αντιπρόεδρος Κολτσιδόπουλος Αν.».Μόνος εναντίον όλων ο Ερντογάν; «Όχι» από ΗΠΑ – Γερμανία, χτύπημα Πομπέο και επικριτικά δημοσιεύματα
Μόνος εναντίον όλων ο Ερντογάν; «Όχι» από ΗΠΑ – Γερμανία, χτύπημα Πομπέο και επικριτικά δημοσιεύματα
Παρίσι 2024: Απειλεί με μποϊκοτάζ η Ουκρανία
Παρίσι 2024: Απειλεί με μποϊκοτάζ η Ουκρανία
ΣΕΗ: Προειδοποιητική 48ωρη απεργία με αίτημα την απόσυρση του ΠΔ 85/2022
ΣΕΗ: Προειδοποιητική 48ωρη απεργία με αίτημα την απόσυρση του ΠΔ 85/2022
ΕΟΚ: Οι προπονητές Νεανίδων και Νέων Γυναικών
ΕΟΚ: Οι προπονητές Νεανίδων και Νέων Γυναικών