NCAA: Μανίκια και στο κολέγιο

NCAA: Μανίκια και στο κολέγιο

Οι εμφανίσεις με μανίκια θα περάσουν από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και το NBA στην postseason του κολεγιακού πρωταθλήματος του NCAA.

Ο νέος σχεδιασμός της Adidas παρουσιάστηκε πρόσφατα από τους «πολεμιστές» κατά τη διάρκεια αγώνα του NBA εναντίον των Σαν Αντόνιο Σπερς. Στη σχετική προαναγγελία υπήρξε δέσμευση για μεταφορά των φανελών με μανίκια σε άλλες ομάδες του «μαγικού» κόσμου, αλλά από τη νέα σεζόν. Από φέτος, όμως, το UCLA, το Λούισβιλ, το Κάνσας, το Νοτρ Νταμ, το Σινσινάτι και το Μπέιλορ θα χρησιμοποιήσουν αντίστοιχες εναλλακτικές εμφανίσεις, αρκεί να προκριθούν στο τελικό τουρνουά του NCAA. Πάντως, το Κάνσας, το Νοτρ Νταμ και το Σινσινάτι δεν θα προσθέσουν μανίκια, όπως φαίνεται στην επίσημη φωτογραφία, αλλά θα αρκεστούν στα «καλοκαιρινά» σορτσάκια και στα έντονα χρώματα της γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών.

Για την ώρα, το Κάνσας είναι έκτο, το Λούισβιλ δέκατο και το Νοτρ Νταμ 21ο στη σχετική κατάταξη, οπότε είναι κοντά σε εξασφάλιση θέσης στην postseason. Αντίθετα, το UCLA, το Σινσινάτι και το Μπέιλορ είναι εκτός 25άδας, οπότε χρειάζονται νίκες, ώστε να βρεθούν στην τελική φάση της τρέχουσας πανεπιστημιακής σεζόν. Σημειώνουμε επίσης πως η γυναικεία ομάδα των Νοτρ Νταμ και Λούισβιλ θα εμφανιστούν επίσης με τις πρωτότυπες φανέλες στα φετινά playoffs.



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επένδυσε και στην τεχνητή νοημοσύνη
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επένδυσε και στην τεχνητή νοημοσύνη
Live Streaming: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026
Live Streaming: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026
League Cup: Έπεσε… μαύρο στο «Ανδρέας Βαρίκας» - Προσωρινή διακοπή στον τελικό ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
League Cup: Έπεσε… μαύρο στο «Ανδρέας Βαρίκας» - Προσωρινή διακοπή στον τελικό ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Θύρα 13: «Όλοι κασκόλ, ομπρέλα δεν χρειάζεται»!
Θύρα 13: «Όλοι κασκόλ, ομπρέλα δεν χρειάζεται»!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved