Τσετίν στο Onsports: «Από την Μπεσίκτας εξαρτάται... ο Ολυμπιακός!» (photos+videos)

Τσετίν στο Onsports: «Από την Μπεσίκτας εξαρτάται... ο Ολυμπιακός!» (photos+videos)

Ο Σερχάτ Τσετίν μιλάει στο Onsports και προειδοποιεί ότι η απόδοση της Μπεσίκτας θα καθορίσει την έκβαση του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, καθώς για τον Τούρκο γκαρντ δεν έχει σημασία η δυναμικότητα των «ερυθρολεύκων» και η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται!

Η ομάδα του Ερμάν Κουντέρ μετρά οκτώ ήττες σε ισάριθμα ματς στο Top 16 της Ευρωλίγκας και η απειρία είναι αυτή που της στοιχίζει τη διεκδίκηση της πρόκρισης στα play offs της διοργάνωσης, σύμφωνα με όσα λέει στο Onsports ο 27χρονος άσος που φέτος έχει 5.9 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στο θεσμό.

Και αν οι πιθανότητες παρουσίας της τουρκικής ομάδας στα προημιτελικά είναι μηδαμινές, κάτι που αποδέχεται και ο Τσετίν, τονίζει ότι η Μπεσίκτας θα δώσει τα πάντα για να νικήσει τους Πειραιώτες, έτσι ώστε να πάρει την πρώτη της νίκη στο Top 16 κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα και με το «τρένο» της Ευρωλίγκας να χάνεται, οι νταμπλούχοι Τουρκίας, θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή στην εγχώρια λίγκα καθώς αυτός είναι και ο μόνος στόχος που τους έχει απομείνει για φέτος.

Σοβαρότητα και σεβασμός είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει η Μπεσίκτας στις υπόλοιπες έξι αναμετρήσεις του Top 16 αρχής γενομένης αυτής με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να κλείσει με καλό τρόπο τη φετινή πορεία της στη διοργάνωση, σύμφωνα με τα λόγια του Τσετίν στο Onsports.

- Έχετε οκτώ ήττες σε ισάριθμα ματς στο Top 16 της Ευρωλίγκας και μοιάζει πολύ δύσκολο για εσάς να προκριθείτε στα πλέι οφ. Ποιος είναι ο στόχος σας στα επόμενα παιχνίδια;

«Αυτή είναι η πρώτη μας χρονιά στην Ευρωλίγκα και πριν αρχίσει η διοργάνωση, ο στόχος μας ήταν να περάσουμε στο Top 16 και τα καταφέραμε. Τώρα, όλοι ξέρουμε ότι είναι σχεδόν απίθανο να προκριθούμε στο Top 8, αλλά πρέπει να παίξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια σοβαρά και να δείξουμε τον σεβασμό μας σε όλους τους αντιπάλους».

- Τι θα προσπαθήσετε να κάνετε εναντίον του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη; Είναι μια πρόκληση για εσάς να νικήσετε τον πρωταθλητή Ευρώπης μπροστά στο κοινό σας;

«Φυσικά, είναι μεγάλο κίνητρο αυτό, άσχετα από τη βαθμολογική μας θέση. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε μια νίκη».

- Γιατί η Μπεσίκτας δεν έχει καταφέρει ακόμη να να πάρει έστω μια νίκη στο Top 16 τη στιγμή που στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας είχε ρεκόρ νικών-ηττών 5-5;

«Δεν υπάρχει μόνο ένας λόγος, θεωρώ. Ίσως η έλλειψη εμπειρίας να έχει παίξει τον ρόλο της...»

- Ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και δείχνει να έχει βρει τη φόρμα που είχε στους τελευταίους αγώνες της κανονικής διάρκειας. Είναι αυτό... κακό για εσάς στην προσπάθειά σας να νικήσετε;

«Το πόσο δυνατός είναι ένας αντίπαλος ή σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται δεν σημαίνει τίποτα για μένα. Όλα εξαρτώνται από το πώς παίζουμε εμείς και τι κάνουμε στο παρκέ».

- Ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί μία φορά φέτος στην Κωνσταντινούπολη εναντίον της Εφές Αναντολού και έχασε με αρκετούς πόντους διαφορά. Θα μπορούσε αυτό το ματς να είναι για εσάς ένας «οδηγός» για να πάρετε το θετικό αποτέλεσμα;

«Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή μας να μας προετοιμάσει για το πώς θα παίξουμε εναντίον του Ολυμπιακού. Ίσως το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές να είναι ένας οδηγός, αλλά είμαστε εντελώς διαφορετικές ομάδες και έχουμε διαφορετικά συστήματα».

- Παίξατε με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά στον πρώτο γύρο. Τι θεωρείς μπορεί να κάνει φέτος;

«Παίξαμε καλά μέχρι το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου και εκεί χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και τους σέβομαι. Τους εύχομαι καλή τύχη για το υπόλοιπο της σεζόν».

- Πέρσι, η Μπεσίκτας κατέκτησε όλα τα τρόπαια στις διοργανώσεις που διεκδικούσε (πρωτάθλημα και Κύπελλο Τουρκίας και Eurochallenge). Φέτος μοιάζει να μπορεί να υπερασπιστεί μόνο τον τίτλο του τουρκικού πρωταθλήματος. Θα βάλετε όλη την ενέργειά σας ώστε να επαναλάβετε την περσινή σας επιτυχία; Πόσο δύσκολο είναι να επιτευχθεί αυτό;

«Φυσικά θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κατακτήσουμε και πάλι τον τίτλο. Αλλά πρέπει να δουλέψουμε όλο και περισσότερο για να το πετύχουμε αυτό. Αυτή τη χρονιά, στο τουρκικό πρωτάθλημα έχουμε τουλάχιστον πέντε καλές ομάδες που μπορούν να πάρουν την κούπα. Δεν θα είναι εύκολο».

- Ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας έχουν καινούριους παίκτες. Τον Ντορόν Πέρκινς και τον Ρίκι Μίναρντ αντίστοιχα, οι οποίοι ίσως αγωνιστούν στο μεταξύ σας παιχνίδι. Πώς μπορεί να επηρεάσει αυτό την απόδοση των δύο ομάδων συγκριτικά με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου, αλλά και γενικά;

«Ο Μίναρντ μόλις ενσωματώθηκε στην ομάδα και έχει κάνει λίγες προπονήσεις, έχοντας αγωνιστεί σε ένα ματς. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτόν. Ελπίζω ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα».

Τσετίν στο Onsports: «Από την Μπεσίκτας εξαρτάται... ο Ολυμπιακός!» (photos+videos)



Επεισόδια Ρέντη: Απολογήθηκαν οι 5 από τους 32 - Τι ανέφερε ο μάνατζερ γνωστού τράπερ
Επεισόδια Ρέντη: Απολογήθηκαν οι 5 από τους 32 - Τι ανέφερε ο μάνατζερ γνωστού τράπερ
Μεταγραφές, Παρί Σεν Ζερμέν: Επίσημη η παραμονή Ζαΐρ-Εμερί
Μεταγραφές, Παρί Σεν Ζερμέν: Επίσημη η παραμονή Ζαΐρ-Εμερί
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Live Streaming ο πέμπτος τελικός στην Α1 μπάσκετ Γυναικών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Live Streaming ο πέμπτος τελικός στην Α1 μπάσκετ Γυναικών
NBA: Δεν υπάρχει! Οι Νάγκετς έκαναν ζέσταμα με παντόφλες - Αυτός είναι ο λόγος (video)
NBA: Δεν υπάρχει! Οι Νάγκετς έκαναν ζέσταμα με παντόφλες - Αυτός είναι ο λόγος (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved