Παπαχρήστος: «Ηρεμία και άνοδος»

Παπαχρήστος: «Ηρεμία και άνοδος»

Να αποδείξουν πως είναι οι καλύτεροι από όλους τους αντιπάλους τους θέλουν στα Τρίκαλα BC, όπως εξήγησε ο Γιάννης Παπαχρήστος.

Ο 32άχρονος γκαρντ, με δηλώσεις του στο FM 100, παραδέχθηκε πως στόχος τους δεν είναι άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και ζήτησε ηρεμία, ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν απερίσπαστοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος της A2. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το οικονομικό ζήτημα, που ταλαιπωρεί τα Τρίκαλα BC «Ήρθαν κάποια λεφτά και πιο πολύ είχαμε γκρίνια για το πώς ήρθαν αυτά τα λεφτά. Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το γεγονός και όχι να έχουμε διχόνοια για το ποιος τα έφερε. Αν δεν είμαστε μία γροθιά δεν πάμε πουθενά. Εγώ δεν είμαι αρμόδιος να μπω σε αυτήν τη διαδικασία, γιατί αν το κάνω πρέπει να αλλάξω ιδιότητα και να βγάλω τη στολή μου. Το σημαντικότερο είναι να υπάρξει ηρεμία στην ομάδα. Η διοίκηση μαζί με εμάς να είναι ενωμένη, όποιος θέλει να έρθει είναι καλοδεχούμενος και όσα λέω τα λέω για να τελειώσει το πρόβλημα που έχει ξεκινήσει».

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η φετινή προσπάθεια στα Τρίκαλα BC: «Εγώ με τα Τρίκαλα έχω δεθεί και έχω κάνει πολλούς φίλους εδώ. Ήρθαμε στην ομάδα λόγω του Γιάννη Τζήμα, βάλαμε το κεφάλι κάτω, χαρίσαμε λεφτά για να υπάρχει η ομάδα και φέτος, πηγαινοερχόμαστε στη Λάρισα καθημερινά πέντε άτομα και η διοίκηση εξοικονομεί χρήματα. Δουλεύουμε κι εγώ κι άλλα παιδιά το πρωί και το απόγευμα είμαστε στο γήπεδο. Όλα είναι ένας εγωισμός, ότι εμείς είμαστε οι καλύτεροι από όλους».

Για το στόχο των Τρικάλων BC: «Το μόνο που θέλουμε όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ είναι η ομάδα αυτή να πάει στην Α1. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για εμένα, να κάνω δύο διαδοχικές ανόδους. Θέλουμε μόνο ηρεμία κι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά . Αυτό που χαίρομαι αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι ότι ξεκινήσαμε να παίζουμε με πενήντα άτομα κι αυτή τη στιγμή το γήπεδο μαζεύει πολύ κόσμο. Έρχονται οικογένειες στο γήπεδο για δύο ώρες για να δουν το παιχνίδι και φεύγουν ευχαριστημένοι, γιατί βλέπουν την προσπάθειά μας».

Για την εκτός έδρας ήττα από το Λαύριο: «To 10% από αυτό που παίξαμε στο Παγκράτι να παίζαμε θα είχαμε κερδίσει, είχαμε όμως μεγάλη νευρικότητα, κάναμε κακές επιλογές, το παλέψαμε, το πήγαμε στην παράταση, αλλά χάσαμε. Όλα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα μας επηρέασαν. Δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται, ήταν μία εκτός έδρας ήττα από μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για το επόμενο παιχνίδι, με το Φιλαθλητικό: «Να γεμίσει το γήπεδο, γιατί είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι του Σαββάτου (02/01) με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας».

Φωτ. από sportrikala.gr



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved