Ιωνικός Νικαίας: Το «ευχαριστώ» στους χορηγούς του

Ιωνικός Νικαίας: Το «ευχαριστώ» στους χορηγούς του

Τις δημόσιες ευχαριστίες του σε όλους όσοι στηρίζουν την ομάδα στη φετινή προσπάθειά της στο 2ο Όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής απέστειλε ο Ιωνικός Νικαίας.

Οι διοικούντες τους νεοφώτιστους εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν θερμά τις εταιρίες που στηρίζουν μέσω χορηγιών την ομάδα, αλλά και όλους εκείνους τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους της που επίσης συμβάλουν οικονομικά, αγοράζοντας κάρτες διαρκείας και κουπόνια.

Η ανακοίνωση: «Μετά και τη διεξαγωγή του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού για τη φετινή χρονιά, με αντίπαλο τον Εργοτέλη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους ανώνυμους και επώνυμους που, σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, συνδράμουν ηθικά και υλικά στην προσπάθεια που γίνεται για να πρωταγωνιστήσει ο σύλλογος στα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ, αναπτύσσοντας παράλληλα τα τμήματα υποδομών. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την υπέρ-πολύτιμη προσφορά τους τις ακόλουθες εταιρίες χορηγούς…

«Χρυσοί» χορηγοί: Forthnet Νίκαιας, χορηγός ακαδημιών και τμημάτων υποδομών, Marathon pack, χορηγός εμφάνισης ανδρικής ομάδας, Express Pack, χορηγός εμφάνισης ανδρικής ομάδας, Playmaker, κατάστημα αθλητικών ειδών, χορηγός εμφάνισης ανδρικής ομάδας, Mevaco Mεταλλουργική.
Χορηγοί τμήματος μπάσκετ: ΚΤΕΟ-Auto Vision, Pizza Fun, Ορόσημο, εκπαιδευτικός οργανισμός, Ηλιοφάν Αγγελόπουλος, ηλιακοί θερμοσίφωνες, Λόγος και Γραφή, κέντρο λόγου, ανάγνωσης και γραφής, Εν Λευκώ, καθαριστήρια, Habit fancy food bar, Τόλης ζαχαροπλαστείο, Ιnfoball, εισαγωγή και εμπόριο μπαλονιών, Μαυρίδης Ανελκυστήρες, Συμπόσιο εστιατόριο/καφέ, Βίβεχρωμ, Β. Νικολόπουλος, Ν. Γιατρόyδης, ενοικιάσεις οπτικοακουστικών μέσων, Εκτυπώσεις Υφασμάτων Κομνηνός, FCS, αθλητικό μάρκετινγκ.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους της ομάδας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο, αγοράζοντας κάρτες διαρκείας, κουπόνια στήριξης, λαχειοφόρους κ.λπ. Χωρίς τη συμπαράσταση όλων των παραπάνω η θετική πορεία του τμήματος δεν θα είχε επιτευχθεί. Με το πρόγραμμα χορηγιών να βρίσκεται σε εξέλιξη καλούμε τις επιχειρήσεις, τους φίλους και τις φίλες του συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος (κ. Αντώνης Χατζηκυριάκο, τηλ. 694720991). Στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι όποιες άλλες νέες χορηγίες».Μποτία - Φουρέιρα: Οι πρώτες φωτό από το μαιευτήριο
Μποτία - Φουρέιρα: Οι πρώτες φωτό από το μαιευτήριο
Super League 2: Έκτακτο ΔΣ για τις εξελίξεις στο θέμα των εσόδων από το Στοίχημα
Super League 2: Έκτακτο ΔΣ για τις εξελίξεις στο θέμα των εσόδων από το Στοίχημα
Ολυμπιακός: Τίμησε τη μνήμη των θυμάτων (photos)
Ολυμπιακός: Τίμησε τη μνήμη των θυμάτων (photos)
Παναθηναϊκός: Ανεβάζει ρυθμό για Άρη ο Μάγκνουσον
Παναθηναϊκός: Ανεβάζει ρυθμό για Άρη ο Μάγκνουσον