Ανατόλια: Ανακοίνωσε χορηγία

Ανατόλια: Ανακοίνωσε χορηγία

Την έναρξη της συνεργασίας τους με γνωστή εταιρία επιδεσμικών και χημικών προϊόντων ανακοίνωσαν οι διοικούντες το Ανατόλια.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του κολεγίου εξασφάλισε χορηγία από την εταιρία «Ιπποκράτης Προμηθευτική», με αφορμή τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ -για πρώτη φορά στην ιστορία της- στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Με σχετική ανακοίνωσή τους οι διοικούντες το ΣΑΑΚ ευχαριστούν θερμά την εταιρία.

Η ανακοίνωση: «Η εταιρία «Ιπποκράτης Προμηθευτική» βρίσκεται πλέον δίπλα στις προσπάθειες της ομάδας μπάσκετ, στην πρώτη χρονιά της στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Ο ΣΑΑΚ Ανατόλια ευχαριστεί την «Ιπποκράτης Προμηθευτική» για την ευγενική της χορηγία.

Το προφίλ της εταιρίας: Η εταιρία «Ιπποκράτης Προμηθευτική ΑΒΕΕ» έχει 35 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Από το 1977 παράγει φαρμακευτική γάζα, προμηθεύει με επιδεσμικό και υγειονομικό υλικό πάνω από το 50% των ελληνικών νοσοκομείων και πραγματοποιεί εξαγωγές σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Από το 2010 η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην παραγωγή απολυμαντικών καθώς και εξειδικευμένων επιδεσμικών προϊόντων. Η σειρά DERAFOAM αποτελείται από επιθέματα πολυουρεθάνης και υδροκολλοειδή που συμβάλλουν στη ταχεία και ανώδυνη επούλωση των τραυμάτων. Τα DERAFOAM χρησιμοποιούνται ευρέως σε ελληνικά νοσοκομεία και εξάγονται σε πάνω από δέκα χώρες. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με CE, οι παραγωγικές διαδικασίες έχουν πιστοποίηση ISO 13485/2003, ISO9000/2008και φέρουν έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.

Ιπποκράτης Προμηθευτική ΑΒΕΕ: Βιομηχανία επιδεσμικών και χημικών, ΒΙΠΕΘ Σίνδος, οδός Α5, OT3, 57022, Θεσσαλονίκη. Τηλ.: 2310 569545, Φαξ: 2310569546. E-mail: info@hippokratis.com. Ιστοσελίδα: www.hippokratis.com».Λυκογιάννης: «Μάθαμε να λειτουργούμε με προβλήματα»
Λυκογιάννης: «Μάθαμε να λειτουργούμε με προβλήματα»
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ξεπούλησαν οι αλυσίδες χιονιού - Ουρές έξω από καταστήματα
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ξεπούλησαν οι αλυσίδες χιονιού - Ουρές έξω από καταστήματα
Στίβος: Έκτος ο Καραλής στο Λοτζ
Στίβος: Έκτος ο Καραλής στο Λοτζ
Παναιτωλικός: Με Χουάνπι και Βοϊλη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Παναιτωλικός: Με Χουάνπι και Βοϊλη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης