Κωστόπουλος: «Να ευχαριστιόμαστε ότι κάνουμε»

Κωστόπουλος: «Να ευχαριστιόμαστε ότι κάνουμε»

Πέρσι βρέθηκε ο Τάκης Κωστόπουλος στην ομάδα της ΦΕΑ ως άμεσος συνεργάτης της Ελένης Καπογιάννη, όμως τα πολλά οικονομικά προβλήματα ανάγκασαν το σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας να βρεθεί τελικά στην Α2.

Παρά τα περσινά προβλήματα ο Έλληνας τεχνικός, έμεινε στην ομάδα προσπαθώντας να βοηθήσει στην ανασύνταξη της. Ο 37χρονος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr). Αναλυτικά όσα δήλωσε…

Για την αναβάθμιση του σε πρώτο προπονητή της ΦΕΑ:
«Μετά τα περσινά που έγιναν στην ομάδα και ήταν άσχημα για την πορεία του συλλόγου η διοίκηση με προσέγγισε παρουσιάζοντας μου το νέο της πλάνο που αφορούσε τον εξορθολογισμό του μπάτζετ. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση αλλά μετά από συζήτηση με την κόουτς Καπογιάννη, με την οποία είχα εξαιρετική συνεργασία και έχω άριστες σχέσεις, καθώς και με ανθρώπους των οποίων εμπιστεύομαι την γνώμη πήρα την απόφαση να σταθώ στο πλάι της διοίκησης που θέλει να κάνει κάτι καλό χτίζοντας και πάλι το όνομα της ΦΕΑ. Αποφασίσαμε να σηκώσουμε το βάρος της δημιουργίας μίας νέας ομάδας όλοι μαζί διοίκηση, προπονητής και παίκτριες».

Για τους στόχους που έχει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 γυναικών Νότου:
«Το φετινό πρωτάθλημα είναι ίσως από τα πλέον ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Με βάση τα ρόστερ η άποψη μου είναι ότι ο Πρωτέας είναι ένα κλικ πιο μπροστά από όλους τους άλλους. Ξεχωρίζουν επίσης με το ρόστερ τους Σπόρτιγκ, Κηφισιά και Μελίσσια που έχουν τις δυνατότητες να πάνε πολύ καλά. Όπως και πέρσι πολύ δυνατή περιμένω να είναι και η ομάδα του Ιπποκράτη Κω. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι όλοι είμαστε στο ίδιο επίπεδο οπότε περιμένω ένα πρωτάθλημα όπου όλοι θα μπορούν να κερδίσουν όλους. Επειδή φέτος περιμένω να υποβιβαστούν αρκετές ομάδες από τον όμιλο μας οι στόχοι μας είναι να σωθούμε γρήγορα και να ευχαριστιόμαστε ότι κάνουμε είτε αυτό λέγεται προπόνηση είτε αγώνας».

Για την ΦΕΑ, η οποία από τις πολύ καλές πορείες που έκανε στην Α1 πλέον βρίσκεται στην Α2:
«Η ΦΕΑ είχε την τύχη τα προηγούμενα χρόνια να διαθέτει οικονομικά εύρωστη διοίκηση κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γεμίζει το ρόστερ με καλά προπονητικά τιμ και παίκτριες. Ανέβηκε τις κατηγορίες πολύ γρήγορα και έφτασε να παίξει τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ κατάφερε να βγει δεύτερη στο πρωτάθλημα. Δημιούργησε ένα καλό όνομα στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Πλέον όμως υπήρξαν προβλήματα απόρροια των προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας. Στόχος των ανθρώπων είναι να φέρουν τη ΦΕΑ όπως όταν την πρωτοπήραν στα χέρια τους. Θέλουν να κινήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης για να μπορέσουν να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή σε αυτές τις δύσκολες περιόδους. Σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια η διοίκηση αποδείχτηκε ότι δεν είναι μόνη της καθώς κορίτσια όπως η Ελένη Κεμαβόρ, η Δήμητρα Μοίρα και η Ντίνα Καβαλάρη έδειξαν ότι δεν ξέχασαν από που αναδείχθηκαν και επέστρεψαν για να βοηθήσουν την ομάδα που έμαθαν τα μπασκετικά μυστικά. Βέβαια στην ομάδα ήρθαν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους και οι Γκόγκου, Ανωγιαννάκη, Μακρυνίκα, Τουλιάτου και Βάκρου, δημιουργώντας έτσι μία ομάδα από κορίτσια με τα οποία ως προπονητής χαίρομαι να συνεργάζομαι. Είναι μεγάλη η προσπάθεια τους και μακάρι να έρθουν και τα αποτελέσματα».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved