Ερμής Λαγκαδά: Περιμένει κόσμο ενόψει Δόξα Λευκάδας

Ερμής Λαγκαδά: Περιμένει κόσμο ενόψει Δόξα Λευκάδας

Ο Ερμής Λαγκαδά προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας, με τον Μπάμπη Παρίτση να είναι αισιόδοξος για το 3 στα 3, ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν και την παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομάδας του Λαγκαδά αναφέρει…

«Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Λευκάδα. Μάλιστα ιδιαίτερη κινητικότητα παρουσιάζουν και τα εισιτήρια του αγώνα όπου και πάλι αναμένεται να υπάρξει μαζική προσέλευση.

Για το προσεχές παιχνίδι μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Παρίτσης: «Πρόκειται για μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι πέρσι και στα 2 παιχνίδια μας κέρδισε εύκολα. Έχει πολύ έμπειρο προπονητή και κάποιες πολύ αξόλογες μονάδες όπως ο Μανούσος. Βέβαια φέτος θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι τελείως διαφορετική η φετινή μας ομάδα η οποία παίζει με περισσότερο ταχύτητα, ενέργεια και πάθος κυρίως λόγω των νέων παιδιών. Πιστεύω ότι αυτό το είδος παιχνιδιού ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την έδρα μας. Η πίεση που δέχεται ο αντίπαλος είναι διπλή τόσο από τους παίκτες όσο και από τον κόσμο. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα κάνουμε το 3 στα 3».

Ωστόσο η χθεσινή προπόνηση έγινε με 6 απουσίες καθώς έλειπαν όλοι οι έφηβοι. Η εφηβική ομάδα ηττήθηκε στο ντέρμπι της ΕΚΑΣΘ, εκτός έδρας από τον Μαντουλίδη με 70 - 68.

Οι πόντοι των εφήβων του Ερμή ήταν οι ακόλουθοι:
Ερμής Λαγκαδά ΜΑΣ (Γεροφώτης): Ρίζος, Αραμπατζής, Ιωαννίδης, Γκόνος 9(2), Καμαριώτης 24, Δέτσικας, Καλογιαννίδης 17 (1), Μαυροκεφαλίδης 8(2), Πυλκούδης, Βασιλειάδης, Κατριβάνος 2, Τσιόγκας 8».Ράντονιτς: «Ενέργεια, συγκέντρωση και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά»
Ράντονιτς: «Ενέργεια, συγκέντρωση και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά»
NBA: Πήραν το ντέρμπι οι Κινγκς - Τα αποτελέσματα (videos)
NBA: Πήραν το ντέρμπι οι Κινγκς - Τα αποτελέσματα (videos)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (31/01)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (31/01)
Αυξάνονται κατά 9,6% οι εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών
Αυξάνονται κατά 9,6% οι εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών