Τζόλος: «Ικανή να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ»

Τζόλος: «Ικανή να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ»

«Παρένθεση» στην ιστορία της αναμένεται να αποτελέσει για την ΑΕΚ η συμμετοχή της στη Β’ Εθνική, σύμφωνα με το Βαγγέλη Τζόλο.

Ο 21χρονος γκαρντ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ», μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην «Ένωση», το ρόστερ της που είναι πολύ ποιοτικό για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά και την παραμονή του στην ομάδα. Όπως εξήγησε μέτρησε η αγάπη του για την ΑΕΚ, όπως και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Βαγγέλη Ζιάγκο. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την παραμονή του στην ΑΕΚ: «Ξέρετε ότι δεν είμαι από εκείνους που λένε πολλά λόγια. Από την ερχόμενη Τρίτη (28/08) ξεκινάμε δουλειά. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε άμεσα την ομάδα στην Α2. Δεν είναι υπερβολή αν πω ότι νιώθω πραγματικά χαρούμενος που παρέμεινα στην ΑΕΚ. Αυτό, άλλωστε, ήθελα και το ξέρετε, παρότι υπήρχε ενδιαφέρον από ΚΑΕ της Α1 (σ.σ. Περιστέρι)».

Για τις επαφές του με την ΑΕΚ: «Είχα μιλήσει πολύ νωρίς με τη διοίκηση. Οι άνθρωποί της μου είπαν από την πρώτη στιγμή ότι με θέλουν, αλλά είναι γεγονός ότι κάπου ανησύχησα ότι θα βρεθώ εκτός ΑΕΚ. Μίλησα και με τον προπονητή μου, όμως, και διαπίστωσα ότι ενδιαφέρεται για εμένα. Ότι με εμπιστεύεται. Η παρουσία του Βαγγέλη Ζιάγκου άλλωστε λειτούργησε καθοριστικά στην επιλογή μου, πέρα από την επιθυμία μου να μείνω στην ομάδα που έχω συνηθίσει κι έχω αγαπήσει εδώ και χρόνια. Δεν κρύβω ότι αφού τελείωσε το πρωτάθλημα με... σκεφτόμουν με άλλη φανέλα και ομολογώ ότι ένιωθα λίγο άβολα. Έχω ξαναπεί σε παλαιότερη συνέντευξη ότι στον Βαγγέλη Ζιάγκο οφείλω πολλά, αφού τον είχα προπονητή στα τμήματα υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ».

Για τη νέα ΑΕΚ: «Όλοι βλέπουν ότι στην ΑΕΚ γίνεται κάτι πολύ σοβαρό. Αποκτιούνται παίκτες με ποιότητα. Η ομάδα που χτίζεται θα ήταν ικανή να πρωταγωνιστήσει και στην Α2. Οι κινήσεις αυτές αποδεικνύουν ότι οι διοικούντες το τμήμα μπάσκετ όντως έχουν όραμα και πλάνο για όσο γρηγορότερη επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1. Κι αυτός είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος μας. Να επιστρέψει η ΑΕΚ στην κατηγορία που ανήκει. Κανείς μας δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας στη Β΄ Εθνική, αλλά όπως έχει δηλώσει και ο προπονητής, αλλά όπως έχουν δηλώσει και συμπαίκτες μου, πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα. Όπως πρέπει να συμβιβαστεί και ο κόσμος της ΑΕΚ. Όλοι ενωμένοι μπορούμε γρήγορα να ξεχάσουμε αυτό που συμβαίνει και να εξελιχθεί η συμμετοχή της ΑΕΚ στη Β΄ Εθνική σε μία παρένθεση».

Για το τι πήγε στραβά και η ΑΕΚ βρέθηκε στη Β’ Εθνική: «Δεν είναι ώρα να κοιτάμε τι έγινε ή τι δεν έγινε χθες. Μας ενδιαφέρει το σήμερα και το αύριο. Από την πλευρά μου, δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να βελτιωθώ και, παράλληλα, να βοηθήσω την ΑΕΚ να υλοποιήσει τους στόχους της».



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved