Βελισσαράκος: «Με νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας»

Βελισσαράκος: «Με νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας»

Πανέτοιμη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Νεανίδων, που κάνει πρεμιέρα αύριο (26/07) στο Βουκουρέστι, είναι η Εθνική Ελλάδας.

Πρώτος αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι η οικοδέσποινα Ρουμανία (18.00), με το Γιώργο Βελισσαράκο να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την προετοιμασία των κοριτσιών και αισιόδοξος για το ντεμπούτο τους στη διοργάνωση: «Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Εμείς σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε κάποια νέα πράγματα στο παιχνίδι μας. Με αυτοσυγκέντρωση και πιστή εφαρμογή των πλάνων μας μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Άλλωστε, η Ρουμανία που παίζει εντός έδρας θα έχει το άγχος. Είμαι ευχαριστημένος από τη σκληρή προσπάθεια των παικτριών μου. Κάναμε σπουδαία δουλειά στις 13 ημέρες που μείναμε στο Μέτσοβο, αλλά και στα φιλικά που έγιναν».

Στόχος της ελληνικής ομάδας στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν είναι άλλος από τη σωτηρία, όπως πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός: «Η άνοδος στην Α’ Κατηγορία είναι σπουδαία κληρονομιά της περσινής ομάδας και θα κάνουμε τα πάντα για να τη διατηρήσουμε».



Αυτός είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Θέλτα
Αυτός είναι ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Θέλτα
Παναθηναϊκός: Χέιζ-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην GBL
Παναθηναϊκός: Χέιζ-Ντέιβις αντί Γιούρτσεβεν στην GBL
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Επιστρέφει ο Ιωαννίδης
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Επιστρέφει ο Ιωαννίδης
Τζάμπολ στο Final-8 της Κρήτης
Τζάμπολ στο Final-8 της Κρήτης
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved