Αποθέωση για Ζοτς και Ιτούδη στη Ρόδο

Αποθέωση για Ζοτς και Ιτούδη στη Ρόδο

Η Ρόδος υποκλίθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο Rhodes Camp που διοργανώνει η Teleunicom Academy BAC, η ακαδημία μπάσκετ που διατηρεί ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη, τον Κώστα Παταβούκα και τον Γιώργο Ρεγγίνα.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Σάββα Διακοσταματίου, χαρακτήρισε τη Ρόδο ως το αγαπημένο του νησί: «Κάθε φορά που έρχομαι στη Ρόδο υπάρχει και ένας διαφορετικός λόγος. Εχω έρθει για το σεμινάριο προπονητικής, για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για διακοπές. Αυτή τη φορά ο λόγος της επίσκεψής μου έχει να κάνει με το camp που γίνεται στο Κολέγιο Ρόδου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στο νησί που συνέβαλαν τα μέγιστα για τη διεξαγωγή του.

Ο αριθμός των 100 παιδιών είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο για όλους μας, ενώ άπαντες δουλεύουν σε καθημερινή βάση στο camp. Οταν γίνονται καλές προσπάθειες, πρέπει πάντα να τις επαναλαμβάνουμε. Αναμφίβολα τις απαντήσεις θα τις πάρουμε από τα παιδιά στο τέλος του camp. Θέλω να πω ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων του camp» τόνισε ο Ζοτς, ενώ μαζί του βραβεύτηκαν ο Δημήτρης Ιτούδης και ο πρόεδρος της Teleunicom Βασίλης Παπαδόπουλος.

«Το Β.Α.C. έχει ιδρυθεί με γνώμονα να μπορέσουμε να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας στα παιδιά. Αρωγός μας στην προσπάθεια αυτή είναι η Teleunicom, την οποία ευχαριστούμε θερμά. Από την πρώτη επίσκεψή μου διαπίστωσα ότι τα παιδιά έχουν όρεξη για δουλειά και μάθηση. Η Ρόδος είναι φιλόξενη, όπως πάντα. Οταν συνδυάζεται με το μπάσκετ είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για κάτι καλό. Εύχομαι το camp να αποτελέσει το έναυσμα για περαιτέρω συνεργασίες» τόνισε ο Δημήτρης Ιτούδης.



Παναθηναϊκός: «Πετάει» για Σόφια με κομβικές επιστροφές και μια «στρατιά» φιλάθλους στο πλευρό του
Παναθηναϊκός: «Πετάει» για Σόφια με κομβικές επιστροφές και μια «στρατιά» φιλάθλους στο πλευρό του
ΑΕΛ: Πλήγμα με Ατανάσοφ στην προσπάθεια παραμονής
ΑΕΛ: Πλήγμα με Ατανάσοφ στην προσπάθεια παραμονής
Εκεί όπου ξεκίνησαν όλα: Σχολείο στα Ιωάννινα παίρνει το όνομα του Στέφανου Ντούσκου
Εκεί όπου ξεκίνησαν όλα: Σχολείο στα Ιωάννινα παίρνει το όνομα του Στέφανου Ντούσκου
Οι δώδεκα όμιλοι του Μουντιάλ 2026 και το πρόγραμμα των αγώνων
Οι δώδεκα όμιλοι του Μουντιάλ 2026 και το πρόγραμμα των αγώνων
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved