Πήραν Στεφάνου, Σώμου οι Εσπερίδες
SHARE

Πήραν Στεφάνου, Σώμου οι Εσπερίδες

Επένδυση στο μέλλον για τις Εσπερίδες, οι οποίες ενέταξαν στο δυναμικό τους την Άννα Μαρία Στεφάνου και την Έφη Σώμου.

Η πρώτη αποκτήθηκε ως ελεύθερη από τον Αθηναϊκό, ενώ η δεύτερη θα παίξει στις Εσπερίδες ως δανεική από τη Νήαρ Ηστ. Πέρυσι επίσης αγωνιζόταν στο συγκρότημα του Βύρωνα. Στην Καλλιθέα αποδεικνύουν πως δεν αποτελούν τυχαία την πιο επιτυχημένη ομάδα στη χώρα μας σε επίπεδο Κορασίδων, αφού φροντίζουν όχι μόνο για το παρόν, αλλά και το μέλλον τους.

Η ανακοίνωση: «Μια σημαντική ενίσχυση είχε η ομάδα των Εσπερίδων με την απόκτηση των 15άχρονων Άννα Μαρίας Στεφάνου και Έφης Σώμου από τον Αθηναϊκό. Η Στεφάνου αποκτήθηκε σαν ελεύθερη, ενώ η Σώμου με υποσχετική (ανήκει στην Νήαρ Ηστ). Και οι δύο κοπέλες είναι από τα σημαντικότερα ταλέντα της Αττικής στην ηλικία τους και αναδείχθηκαν πρόσφατα τριταθλήτριες Ελλάδας στις Κορασίδες και φιναλίστ στις Παγκορασίδες της ΕΣΚΑ με τον Αθηναϊκό Βύρωνα.

Η ομάδας μας, φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδας στις Κορασίδες, πρόκειται να ενισχυθεί με δύο ακόμη σημαντικές αθλήτριες που μαζί με το ήδη σπουδαίο έμψυχο υλικό αναμένεται να αποτελέσει και πάλι την αφρόκρεμα της κατηγορίας στην ΕΣΚΑΝΑ, αλλά και πανελλήνια, αφού έχει μια απίστευτη παράδοση την τελευταία δεκαετία. Έχει κατακτήσει 9 στα 10 πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ από το 2003 έως σήμερα, ενώ στην ίδια δεκαετία έχει κατακτήσει (χρυσό) το αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τρεις φορές, το 2004 (Ρόδος), το 2009 (Πτολεμαΐδα) και το 2012 (Βόλος), πήρε τρία αργυρά, το 2003 (Μετς), το 2006 (Τρίπολη) και το 2007 (Εύοσμος) και δύο χάλκινα, το 2005 (Βόλος) και το 2011 (Νικήτη)! Οι Κορασίδες είναι πλέον η κορυφαία ελληνική ομάδα της δεκαετίας και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Τι μπορεί να πάθεις αν φοράς συχνά ακουστικά
Τι μπορεί να πάθεις αν φοράς συχνά ακουστικά
ΠΑΟΚ: Διαψεύδει για Στάντσιου ο Σαββίδης (photos)
ΠΑΟΚ: Διαψεύδει για Στάντσιου ο Σαββίδης (photos)
ΑΕΚ: Στο στόχαστρο ο Πέτερσον (video)
ΑΕΚ: Στο στόχαστρο ο Πέτερσον (video)
Ολυμπιακός: Κανονικά προπονήσεις ενόψει ΟΑΚΑ
Ολυμπιακός: Κανονικά προπονήσεις ενόψει ΟΑΚΑ