Πίεση χρόνου στην Εθνική για τους «Ιταλούς»

Πίεση χρόνου στην Εθνική για τους «Ιταλούς»

Δύσκολα θα υπάρξει απαρτία στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών, εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά του Καράκας (2-8 Ιουλίου).

Οι «εκλεκτοί» του Ηλία Ζούρου θα μαζευτούν για να ξεκινήσουν τα… βάσανα στις 8 Ιουνίου, ωστόσο στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος υπάρχει έκδηλη ανησυχία πως δεν θα προλάβουν όλοι οι διεθνείς την έναρξη των προπονήσεων. Μπορεί οι διεθνείς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να ολοκληρώνουν το Σάββατο (02/06) τις υποχρεώσεις τους στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τους παίκτες που συμμετέχουν στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τρία βασικά και αναντικατάστατα στελέχη της Εθνικής Ανδρών, δηλαδή το Νίκο Ζήση, τον Αντώνη Φώτση και το Γιάννη Μπουρούση, οι οποίοι εξακολουθούν και έχουν υποχρεώσεις στα πλέι οφ, με τη Σιένα ο πρώτος και με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο οι άλλοι δύο.

Το ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στη φάση των ημιτελικών των πλέι οφ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερα το Σάββατο (02/05). Με το δεδομένο πως η Σιένα έχει ήδη προκριθεί στον τελικό και η Αρμάνι διεκδικεί την είσοδό της κόντρα στη Σκαβολίνι Πέζαρο (προηγείται με 1-0 στις νίκες) γίνεται αντιληπτό πως δεν προλαβαίνουν να δώσουν το παρών στην έναρξη της προετοιμασίας για τους αγώνες στη Βενεζουέλα. Κανονικά, πάντως, θα βρίσκεται μαζί με τους παίκτες του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, που αυτή την εποχή κοουτσάρει την Εφές Αναντόλου στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Μπεσίκτας.



Champions League: Αυλαία στην πρεμιέρα με ντέρμπι σε «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και «Etihad» - Το πρόγραμμα
Champions League: Αυλαία στην πρεμιέρα με ντέρμπι σε «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και «Etihad» - Το πρόγραμμα
Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Η είσοδος του Παναθηναϊκού με τον ύμνο του "τριφυλλιού"
Η είσοδος του Παναθηναϊκού με τον ύμνο του "τριφυλλιού"
Κίνδυνος για κεκλεισμένων το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού
Κίνδυνος για κεκλεισμένων το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τυλίγουν το κλειδί του αυτοκινήτου τους με αλουμινόχαρτο