Μεγάλα σκορ

Μεγάλα σκορ

Οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο στα πρωταθλήματα μπάσκετ με καρότσι της ΟΣΕΚΚ τα τελευταία χρόνια έδειξαν πως και φέτος θα είναι εκείνες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Συγκεκριμένα, ο Θεσσαλός, ο Άρης και η Ίρις Καβάλα ήταν οι τρεις μεγάλοι νικητές της 1ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου, κερδίζοντας άπαντες με μεγάλη διαφορά.

Ποντιακός - Ίρις Καβάλα 17-51 (6-28)
Διαιτητές: Προκόπιου, Λαφαζάνη.
Ποντιακός (Ελευθεριάδης): Αλίογλου 4, Μπαροπτές, Αρβανίτης, Ζαφειρόπουλος 2, Κοσμίδης 4, Ελευθεριάδης, Δημόπουλος 7.
Ίρις Καβάλας (Λυκόπουλος): Αϊβαζίδης 6, Αράπογλου 2, Παπαδόπουλος 20, Μπράτσος 2, Δομβρίδης 6, Πετράκης 8, Σαουλίδης 7.

Άρης - Μέγας Αλέξανδρος 67-50 (42-23)
Διαιτητές: Κηπουρίδης, Αγγελίδης.
Άρης (Χατζούδη): Γεωργίου, Μαλτάς 9, Καλογιάννης, Μήτσου, Χρυσοβέργης 9 (1), Τσιντάρης 12, Οικονόμου 20, Σπυρολάρης 17.
Μέγας Αλέξανδρος (Κασσαπίδης): Βρόντζος 2, Σοφιανίδης, Διμπιτούζης 23, Κεφαλάς 21, Τσιάτας, Σκαλιστής 4, Ανατολίτης, Χατζηαργυρίου.

Αργοναύτες Βόλου - Θεσσαλός 20-58 (4-30)
Διαιτητές: Γκουντέλιας, Μόρφης.
Αργοναύτες Βόλου (Μανούκα): Μαλάτος 10, Βλαχάκης 6 (1), Καρακώστας  4,Τσιονάρας, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Μπαρτζιώκας.
Θεσσαλός (Ζαραγκότας): Ζαραγκότας 16, Τσαπανίδης 18, Μπαρμπούτας 10, Δαούλας 6, Τσιόγκας 2, Βαρυτιμίδης 4, Αθανασίου 2,Τζήκας.



ΑΕΛ: Απέκτησε τον Λάζαρ Ρόσιτς μέχρι το τέλος της σεζόν
ΑΕΛ: Απέκτησε τον Λάζαρ Ρόσιτς μέχρι το τέλος της σεζόν
Μυθικό πανό φίλων του Ηρακλή: «Ερχόμαστε σε λίγο»
Μυθικό πανό φίλων του Ηρακλή: «Ερχόμαστε σε λίγο»
Στίβος: Παγκόσμιο ρεκόρ από τον ΜακΡέϊ στα 400μ. κλειστού στίβου
Στίβος: Παγκόσμιο ρεκόρ από τον ΜακΡέϊ στα 400μ. κλειστού στίβου
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το πλάνο και τα ερωτηματικά του Μάρκο Νίκολιτς για την Τούμπα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το πλάνο και τα ερωτηματικά του Μάρκο Νίκολιτς για την Τούμπα
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved