Σκλάβος: «Εξαρτάται από εμάς»

Σκλάβος: «Εξαρτάται από εμάς»

Στο... χέρι της ΑΕΚ είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης της Α2 όπως επανέλαβε ο Βαγγέλης Σκλάβος.

Ο 34χρονος φόργουορντ, με δηλώσεις του στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα των εργαζομένων», μίλησε για το «κλειδί» της νίκης επί της Δόξας Λευκάδα, τη συνέπεια που οφείλουν να δείχνουν στις προπονήσεις, αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ, τον οποίο κάλεσε να δώσει δυναμικό παρών στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τη νίκη επί της Δόξας Λευκάδας: «Νομίζω ότι το κλειδί της επικράτησής μας ήταν η διάθεση που δείξαμε στην άμυνα κι αυτό είναι κάτι που το μαρτυρούν οι μόλις 54 πόντοι που δεχθήκαμε από τους αντιπάλους μας. Από εκεί και πέρα, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καταφέραμε και ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όσα μας είχε ζητήσει ο προπονητής μας, καταφέρνοντας τελικά να πάρουμε αυτό που θέλαμε, άλλη μία νίκη, ώστε να φτάσουμε στον τελικό στόχο μας».

Για το εάν η ΑΕΚ μπορεί να πετύχει το στόχο της κατάκτησης της 3ης θέσης: «Είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς. Απομένουν ακόμα δύο ματς και έχουμε δύο εβδομάδες, λόγω της διακοπής για τις εκλογές, για να προετοιμαστούμε για αυτά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε ουσιαστικά είναι να είμαστε συνεπείς μέσα σε αυτό το διάστημα που έχουμε για να προετοιμαστούμε, ώστε να καταφέρουμε να κατακτήσουμε την 3η θέση. Συνεχίζουμε, λοιπόν, για να κερδίσουμε και τα επόμενα δύο παιχνίδια για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ, που χθες (28/04) δεν ήταν αρκετός: «Από όσο γνωρίζω έγινε από τη διοίκηση μια προσπάθεια με κάποιες προσκλήσεις για να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, αλλά νομίζω ότι η σημαντική αυτή κίνηση έπρεπε να διαφημιστεί περισσότερο από την αρχή της εβδομάδας. Παρ' όλα αυτά, εμάς δεν μας δυσαρεστεί ο κόσμος που δεν ήρθε, αντίθετα μας κάνουν να νιώθουμε ευχαριστημένοι όσοι βρέθηκαν και χθες (28/04) στο κλειστό, γιατί είναι κοντά στην ομάδα από την αρχή της σεζόν. Ελπίζουμε στη συνέχεια να έχουμε περισσότερο κόσμο και ειδικά στο τελευταίο μας παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά που είναι εντός έδρας».



Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved