Στο… νήμα ο Πανιώνιος

Στο… νήμα ο Πανιώνιος

Θύμα έκπληξης λίγο έλειψε να πέσει ο Πανιώνιος, που κέρδισε στις λεπτομέρειες, με 63-62, τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Το συγκρότημα του Αλέκου Παππά βρέθηκε να χάνει με 50-47 στο 30’, αλλά στην τελευταία περίοδο εξαπέλυσε την αντεπίθεσή του και με πρώτη σκόρερ την Μπρίτανι Τζόνσον, που «σταμάτησε» στους 22 πόντους, έκανε την ανατροπή και διατήρησε την 3η θέση του στο βαθμολογικό πίνακα, με την ολοκλήρωση 18 αγωνιστικών στην Α1 Γυναικών. Από τις ηττημένες, ξεχώρισε η Μιλένα Βουκίσεβιτς με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Διαιτητές: Παυλόπουλος, Αποστολίδης.
Δεκάλεπτα: 16-17, 36-30, 47-50, 63-62.
Πανιώνιος (Παππάς): Αξιοπούλου 4, Τασούλη 4, Τζόνσον 22 (2), Παπαμιχαήλ 10, Θεοδωρομανωλάκη 2, Μίλκοβα 14 (10 ριμπ.), Γιαννακοπούλου 7 (1).
Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Νανάκος): Γκοτζή 18 (1), Εμμανουηλίδου, Βροχίδου, Κωνσταντίνου 1, Κακλέα 7 (1), Μήχου 2, Ξάνθου 8, Ζικιρίδου 7, Βουκίσεβιτς 19.



ΝΒΑ: Παίκτης της εβδομάδας ο Ουεμπανιάμα
ΝΒΑ: Παίκτης της εβδομάδας ο Ουεμπανιάμα
ΑΕΚ: 2.000 «κιτρινόμαυροι» στο Τσέλιε
ΑΕΚ: 2.000 «κιτρινόμαυροι» στο Τσέλιε
Στο Παρίσι ο Ολυμπιακός για το σερί
Στο Παρίσι ο Ολυμπιακός για το σερί
Indian Wells: Αποκλεισμός για Σάκκαρη από Σβιόντεκ
Indian Wells: Αποκλεισμός για Σάκκαρη από Σβιόντεκ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved