Παίζει ο Δανιήλ

Παίζει ο Δανιήλ

Πλήρης θα παραταχθεί ο Απόλλων Πατρών στον εντός έδρας του αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α2.

Στη διάθεση του Νίκου Βετούλα βρίσκεται πλέον και ο Σταύρος Δανιήλ, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση των «μελανολεύκων», εν όψει της αυριανής (21/01) αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

Ο 35άχρονος φόργουορντ, μιλώντας στο ΣΠΟΡFM Πάτρας 96.3, ανέφερε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε στην Περιβόλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Είναι ομάδα που ξεκίνησε για να κάνει πρωταθλητισμό, με πολύ καλό ρόστερ, έμπειρους παίκτες. Είχε κάποια ατυχή αποτελέσματα στην έδρα του, από την ΑΕΚ που έχασε στην παράταση και από το Πέραμα, και πιστεύω έχει απομακρυνθεί κατά κάποιον τρόπο από το κόλπο της ανόδου». Είπε ακόμα…

-Έχεις φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ, οι σχέσεις σου με τη διοίκηση δεν ήταν και οι καλύτερες, αυτό θα σε επηρεάσει στον αγώνα;
«Όχι, δεν ασχολούμαι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Παίζω για την ομάδα μου, είμαι έτοιμος να βοηθήσω όσο μπορώ και με όποιον τρόπο μπορώ για να φτάσει στη νίκη».

-Στο τελευταίο παιχνίδι στο Παγκράτι είχες πολλά εύστοχα σουτ τριών πόντων που έδωσαν «αέρα» στον Απόλλωνα. Στη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείς ότι είσαι στην καλύτερή σου κατάσταση;
«Στο Παγκράτι βρέθηκα σε καλή ημέρα. Το κατάλαβα από την αρχή του παιχνιδιού. Σημασία βέβαια έχει ότι η ομάδα κέρδισε και ότι ήμασταν για ακόμα ένα παιχνίδι πολύ καλοί στην άμυνα. Το Παγκράτι μας ισοφάρισε γιατί κάναμε αρκετά λάθη, αλλά με καλή άμυνα τα καταφέραμε πολύ καλά. Από εκεί θα ξεκινήσουμε και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, από την άμυνα».

-Τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκες από γαστρεντερίτιδα. Την ξεπέρασες, είσαι έτοιμος να αγωνιστείς;
«Ναι, έκανα σήμερα (20/01) προπόνηση, την έβγαλα ολόκληρη. Αισθάνομαι καλύτερα και πιστεύω θα είμαι καλά αύριο (21/01).

-Η ανομοιομορφία στα αποτελέσματα του Απόλλωνα ήταν κάτι τυχαίο;
«Αν πάρουμε τα παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος, πιστεύω στο Πέραμα ήταν το πιο άσχημο παιχνίδι που κάναμε, γιατί και στα άλλα εκτός έδρας, αν πούμε για την Κηφισιά που έγινε ο,τι έγινε, στο Λαγκαδά χάσαμε στο σουτ. Η Α2 είναι κατηγορία της έδρας. Οι ομάδες νιώθουν πιο δυνατές στην έδρα τους. Σίγουρα, θα υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα αναλόγως την περίοδο και τη φόρμα της ομάδας. Εμείς πρέπει πρώτα από όλα να προστατέψουμε την έδρα μας, να μην έχουμε καμία απώλεια. Αυτή τη στιγμή είμαστε η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει καμία απώλεια και αν καταφέρουμε και το διατηρήσουμε αυτό μέχρι το τέλος πιστεύω θα είμαστε πρωταθλητές».

-Πιστεύεις ότι θα σας ευνοήσουν τα δύο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια;
«Τώρα τελειώνει ο πρώτος γύρος και ξεκινάει ο δεύτερος, έχοντας βατό ματς στην έδρα μας. Έχουμε ευνοϊκό πρόγραμμα στο β’ γύρο, γιατί έχουμε ξανά μία δυάδα παιχνιδιών με το Λαγκαδά και με την Ελευσίνα διαδοχικά. Σίγουρα, εξαρτάται από εμάς πλέον. Είναι καθαρά στο χέρι το δικό μας εάν θα καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

-Ένας από τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ είναι ο κ. Πουρσανίδης, ο αδερφός του διαιτητή που ήταν στην Κηφισιά. Λέει κάτι αυτό στους παίκτες του Απόλλωνα ή τους αφήνει παγερά αδιάφορους;
«Σε όλο τον κόσμο και σε εμάς τους παίκτες πρέπει να μας είναι αδιάφορο. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός, δεν θέλω να πιστεύω ότι έγινε κάτι επίτηδες. Και οι διαιτητές κάνουν λάθη, όλοι μας κάνουμε. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό».

 



NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved