«Βράζουν» με Νάκα στο Μίλωνα

«Βράζουν» με Νάκα στο Μίλωνα

Με τη διαιτησία του Νάκα, την οποία χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη, προκλητική και εγκληματική», «βράζουν» στο Μίλωνα.

Οι διοικούντες το σύλλογο έστειλαν επιστολή/καταγγελία προς την ΕΟΚ/ΚΕΔ, στην οποία αναφέρουν πως ο Αρτινός ρέφερι καθόρισε το αποτέλεσμα της εκτός έδρας αναμέτρησής τους με τον Έσπερο ΑΟΠΑ και απαιτούν το σεβασμό. «Η υπομονή και η καρτερία μας έχουν εξαντληθεί. Πιστεύουμε ότι δεν θα ξαναδούμε τέτοιες διαιτησίες», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η επιστολή/καταγγελία προς ΕΟΚ/ΚΕΔ: «Κάθε χρόνο επαναλαμβάνεται στην Πάτρα η ίδια ιστορία με άλλους πρωταγωνιστές, αλλά με σταθερό στόχο. Ο Μίλωνας «απαγορεύεται αυστηρά» να κερδίσει τον Έσπερο ΑΟΠΑ στην Πάτρα. Πέρυσι ήταν ο κ. Σπυρόπουλος, που στα τελευταία δευτερόλεπτα με εξοργιστικές και πρωτόγνωρες αποφάσεις μας έκλεψε τη νίκη, φέτος ανέλαβε ο κ. Νάκας, διαιτητής του Συνδέσμου Άρτας, να καθαρίσει. Προκειμένου να μην γίνει κανένα «ατύχημα» στο τέλος, ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους: πέντε (5) τεχνικές ποινές σε βάρος του Μίλωνα, καμία (0) σε βάρος του Έσπερου. Τέσσερις αποβολές με πέντε φάουλ βασικών παικτών του Μίλωνα, μία (1) αποβολή στο τελευταίο λεπτό παίκτη του Έσπερου, πενήντα μία (51) βολές εκτέλεσε ο Έσπερος, τριάντα πέντε (35) ο Μίλωνας.

Αφού με μεθοδευμένα και μονομερή σφυρίγματα σε βάρος μας, καταστρατήγηση των κανονισμών, αυταρχικές συμπεριφορές του τύπου «γιατί έτσι γουστάρω» διαμόρφωσε μία μεγάλη διαφορά από τις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου υπέρ του Έσπερου (22 πόντοι) και όταν στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα μας πλησίασε στο σκορ (4 πόντοι) και διεκδικούσε τη νίκη ο κ. Νάκας επανήλθε για να ολοκληρώσει το έργο του με νέες τεχνικές ποινές, ανύπαρκτα ή ανάποδα φάουλ και αποβολές.

Τελικά, ο διπλός στόχος κατά δήλωση του προπονητή του Έσπερου κ. Γιατρά επετεύχθη. Νίκη του Έσπερου και διαφορά 13 πόντων. Προφανώς έχει υπόψη του τα περσινά αποτελέσματα. Η απαράδεκτη, προκλητική και εγκληματική διαιτησία του κ. Νάκα σε βάρος της ομάδας μας από την όλη εξέλιξη του αγώνα δεν μπορεί να οφείλεται μόνο σε ανεπάρκεια και ανικανότητα. Σίγουρα πιστεύουμε ότι υπάρχει και σκοπιμότητα που υποψιαζόμαστε, αλλά αδυνατούμε να αποδείξουμε τις ρίζες της.

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ είναι εύπορο, σωστά οργανωμένο και φιλόδοξο σωματείο που θέλει φέτος επιτέλους να ανέβει κατηγορία. Σεβαστό, αλλά αυτό πολύ απέχει από προπηλακισμούς, φτυσίματα και βιαιοπραγίες αντιπάλων, καθώς και καταρράκωση του fair play. Ο Μίλωνας με λαμπρή ιστορία 83 ετών προσφοράς στον αθλητισμό και τη νεολαία αγωνίζεται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες οικονομικές συνθήκες να στέκεται με αξιοπρέπεια και να παλεύει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για να επιτυγχάνει τους αγωνιστικούς στόχους που θέτει. Γι’ αυτό απαιτεί και διεκδικεί τον σεβασμό από όλους. Η διαιτησία του κ. Νάκα ξεπέρασε όλα τα όρια και έδειξε ασέβεια στο σωματείο και στους αθλητές.

Καλούμε την ΕΟΚ και την ΚΕΔ να διερευνήσουν με όλα τα πρόσφορα μέσα τα πραγματικά γεγονότα του αγώνα Έσπερου ΑΟΠΑ - Μίλων της 30/10/2011 και να λάβουν άμεσα μέτρα. Δεν μπορεί διαιτητές όπως ο κ. Νάκας να αλλοιώνουν αποτελέσματα, να δυναμιτίζουν το πρωτάθλημα και να σπέρνουν αγανάκτηση και οργή σε ομάδες που αγωνίζονται και προσφέρουν για την επιβίωση και ανάπτυξη του αθλήματος. Η υπομονή και η καρτερία μας έχουν εξαντληθεί. Πιστεύουμε ότι δεν θα ξαναδούμε τέτοιες διαιτησίες».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Τουρκία: «Σεισμός» με την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Τι γράφουν τα ΜΜΕ
Τουρκία: «Σεισμός» με την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Τι γράφουν τα ΜΜΕ
Παναθηναϊκός: «Αντίο» του Τερίμ στους παίκτες - «Θα πάρετε το Κύπελλο, συγγνώμη σε όσους αδίκησα»
Παναθηναϊκός: «Αντίο» του Τερίμ στους παίκτες - «Θα πάρετε το Κύπελλο, συγγνώμη σε όσους αδίκησα»
H τελευταία αγωνιστική της Super League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
H τελευταία αγωνιστική της Super League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ
Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved