Έκλεισαν ρόστερ οι Διόσκουροι

Έκλεισαν ρόστερ οι Διόσκουροι

Με ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που εξασφάλισε την άνοδό της στη Γ’ Εθνική θα παραταχθούν τη νέα χρονιά οι Διόσκουροι Κοζάνης.

Το συγκρότημα του Ζήση Μπαρτζώκα, στηριζόμενο σε δικά του παιδιά, θεωρεί πως μπορεί να εδραιώσει τη θέση του στις εθνικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας την ποιότητα που διαθέτουν οι ντόπιοι παίκτες.

Παράλληλα, σε κυκλοφορία έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 50 ευρώ. Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θα είναι με τον Αμπελώνα, στο πλαίσιο της  2ης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση: «Το Αθλητικό Σωματείο Διόσκουροι Κοζάνης, θέλοντας να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώνει τη σύνθεση της ομάδας που θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα, πιστή στη φιλοσοφία της, κράτησε τον βασικό κορμό της επιτυχημένης περσινής ομάδας και έκανε τρεις προσθήκες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους παίκτες που την ανέβασαν στη Γ’ Εθνική κατηγορία να διακριθούν και να ανεβάσουν την ομάδα σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Πλέον, δημιουργείται ένα σύνολο παικτών που έχουν ανδρωθεί μπασκετικά στην περιοχή μας και που το σωματείο έχει τη βεβαιότητα ότι στηριζόμενο σε αυτούς θα εδραιωθεί στην κατηγορία, αναδεικνύοντας ότι ο τόπος έχει παραγωγή καλών παικτών και το μόνο που χρειάζεται είναι να τους δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους.

Στην ομάδα έρχονται τρεις παίκτες, ο Μαυρίδης Ιωακείμ που αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5», αποκτήθηκε από τον Κεραυνό Αιγίου και έχει αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες επί σειρά ετών, ο Κατσέλας Στέργιος (παίκτης εγνωσμένης αξίας που επανέρχεται να παίξει μπάσκετ στην Κοζάνη μετά τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη) και ο Σκαρκαλάς Ιωάννης, αποκτηθείς από την Ελίμεια, ο οποίος αγωνίζονται στη θέση του πλέι μέικερ. Στην ομάδα επανέρχεται επίσης ο Θέμις Αμαραντίδης, αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Από την ομάδα φεύγουν δύο παίκτες, ο πλέι μέικερ Κώστας Φίλιος και ο γκαρντ Αντώνης Μπάνος, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και επιστρέφουν στις πόλεις τους. Το σωματείο τούς ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Δανεικός δόθηκε στον Ελιμειακό και ο Κώστας Τσαμπούρης, ο οποίος διανύει την στρατιωτική του θητεία.

Γενικός αρχηγός της ομάδας και φέτος θα είναι ο Γιάννης Γκοβεδάρος, με τεχνικό διευθυντή τον Θωμά Γκατζόφλια. Το τεχνικό τιμ παραμένει το ίδιο, με τον Ζήση Μπαρτζώκα στη θέση του προπονητή και τον Καραγιαννάκη Λουκά στη θέση του βοηθού προπονητή και στα στατιστικά ο Σπύρος Σερίφης».

Το ρόστερ:

Στέργιος Κατσέλας

1

Ιωάννης Σκαρκαλάς

1

Θωμάς Βλάχος

1-2

Παύλος Κωνσταντινίδης

2-3

Βασίλης Μπάμπος

2-3

Νικόλαος Κουρκούτας

3-4

Δημήτριος Βλαχόπουλος

2-3

Ιωάννης Δισερής

2-3

Στέφανος Μπουνόβας

3-4

Κώστας Καραγιαννίδης

4-3

Σωτήρης Μακρής

4-3

Ιωακείμ Μαυρίδης

4-5

Στάνισλαβ Καρανώτας

4-5

Θέμης Αμαραντίδης

4-5



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved