Πανούλιας: «Σε ανοδική πορεία»

Πανούλιας: «Σε ανοδική πορεία»

Ο Μίλωνας υποχρέωσε την Αγία Παρασκευή στην πρώτη της ήττα για το φετινό πρωτάθλημα με τον Τάκη Πανούλια να δηλώνει ικανοποιημένος.

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, επισημαίνοντας πως πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, που κατά τη γνώμη του έχει τη μορφή... καρμανιόλας, καθώς οι ομάδες έχουν το άγχος της αποφυγής του υποβιβασμού και δεν μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο των νεαρών παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού:

«Βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Αυτός που μας λείπει είναι ο Καραχοντζίτης που τραυματίστηκε σοβαρά και χάνει την υπόλοιπη σεζόν. Το ρόστερ μας είναι αρκετά ισορροπημένο και διαθέτει σημαντικές λύσεις, με πολύ δυνατούς ψηλούς και δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να κρύψουμε τα μειονεκτήματα του καθενός και να αξιοποιούμε στο έπακρο τα πλεονεκτήματά του.

Οσον αφορά το γεγονός πως πέφτουν επτά ομάδες, μπορεί να θεωρηθεί πως κάνει το πρωτάθλημα συναρπαστικό. Για μένα, όμως το κάνει... καρμανιόλα. Αυτό δεν βοηθάει να αναπτυχθούν νέα ταλέντα, καθώς οι ομάδες παίζουν αναγκαστικά με το άγχος του υποβιβασμού. Σε κατηγορίες όπως η Γ' και η Β' Εθνική, δεν είναι καλό να πέφτει το 50% των ομάδων. Αντίθετα, θα έπρεπε να καλλιεργούσαν την παραγωγική διαδικασία, κάτι που δεν είναι και τόσο εφικτό με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Η Αγία Παρασκευή είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και άξια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Το μεταξύ μας παιχνίδι ήταν εξαιρετικά ποιοτικό. Παίξαμε καλά στο inside game, όπου είχαμε υπεροχή και δεν μπορούσαν να μας αντιμετωπίσουν. Η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και τα κρίσιμα τρίποντα του Βλαβιανού και του Βουρλίτη έγειραν την πλάστιγγα υπέρ μας. Γενικά είχαμε καλή απόδοση. Για παράδειγμα Μπένος είχε 9/9 δίποντα. Η αντίπαλη άμυνα θεώρησε πως ο Μέντζος δεν θα σκόραρε και την "τιμώρησε" με 11 πόντους.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον Κώστα (σ.σ. Καραχοντζίτη). Ανεξάρτητα από τις δύο καλές εμφανίσεις που είχαμε, μας λείπει από το ροτέισον. Το πρωτάθλημα θέλει προσοχή μέχρι το τέλος. Κάθε φορά που παίζουμε θέλουμε να έχουμε αυτοσυγκέντρωση, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί μέχρι στιγμής».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved