Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έφτασε στην Ελλάδα με τον Θανάση και την κούπα (videos)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έφτασε στην Ελλάδα με τον Θανάση και την κούπα (videos)

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκονται εδώ και λίγα λεπτά στην Αθήνα.

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ έφτασαν στην Ελλάδα το πρωί της Κυριακής (1/8), λίγο μετά τις 11.30.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης ετοιμάζονται για τις διακοπές τους μετά την μεγάλη μάχη για τν τίτλο, ενώ αναμένεται να κάνουν και δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, που βρίσκονται στο «Ελ.Βενιζέλος».

12:26μ.μ.: Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι στην αίθουσα Τύπου του «Ελ Βενιζέλος» και κάνουν δηλώσεις.

Θανάσης: «Ευχαριστώ σε όλους που κατα τη διαρκεια της σεζον και οχι μονο μας εχουν στηρίξει».

Γιάννης: «Ευχαριστώ τον κόσμο που μας έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω και θα δούμε φίλους και την οικογένειά μας. Είμαστε χαρούμενοι που φέραμε και το κύπελλο μαζί μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα. Είναι απίστευτο. Θα το πάμε σίγουρα στα Σεπόλια, στους Ζωγράφου... Ακόμα δεν έχουμε πιστε΄ψει τι έχει γίνει. Είναι με σκληρή δουλειά και από τους δυο μας».

Θανάσης: «Πραγματικά δεν το έχω πιστέψει ακόμα... Το κατάλαβα όταν βγήκα έξω και μας φωνάζαν Πρωταθλητές στο Μιλγουόκι. Και μόνο οτι θα μπούμε την επόμενη σεζόν σαν Πρωταθλητές και θα υπερασπιστούμε τον τίτλο είναι καταπληκτικό. Και ειδικά όταν το είχε ζήσει ο Κώστας πέρυσι και φέτος το ζήσαμε εγώ με τον Γιάννη. Και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε έτσι».

Γιάννης: «Ναί, έτσι είναι... Δεν το έχω πιστέψει. Νιώθω κάπως οταν το βλέπω στην τηλεόραση. Θέλω να κλάψω λίγο, να γελάσω... Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Και μονο η παρέλαση με 70.000 κόσμο, ήταν τρομερό... Πάντα πίστευα σαν μικρό παιδί ότι θα κερδίσουμε κάτι, αλλά τώρα που το ζω μαζί με τον αδερφό μου, την οικογένειά μου είναι απίστευτο συναίσθημα. Δεν μπορώ να διαλέξω εγώ κάποια στιγμή για να τη βάλω σε μπλουζάκι, αν αρέσει σε εσάς κάποια ή στους χορηγούς ας το κάνουν (γελάει). Μακάρι να το ξαναζήσουμε σαν ομάδα και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Θέλουμε κι εγώ και ο Θανάσης να φτάσουμε στα οριά μας. Κι αν συνεχίσουμε να έχουμε χαμηλά το κεφάλι θα πετύχουμε καταπληκτικά πράγματα».

Γιάννης«Είναι μια απίστευτη διαδρομή, αλλά είχα ανθρώπους που με βοήθησαν και με έσπρωξαν να γίνω καλύτερος. Να είσαι Πρωταθλητής ΝΒΑ είναι φανταστικό, αλλά το καλύτερο είναι που έγινα πατέρας. Δεν το πιάνει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Όλη η διαδρομή είναι τρελή. Αν μου έλεγε κάποιος θα είμαστε εδώ τώρα με τον Θανάση, μαζί με αυτό το τρόπαιο να το πηγαίνουμε βόλτα όπου θέλουμε, θα του έλεγα οτι είναι τρελός. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε, γιατί οι γονείς μας δεν σταματήσανε. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα σηκωθώ αύριο και θα πάω να κάνω προπόνηση. Μπορεί και να κάνω βάρη σήμερα».

Θανάσης: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ηταν να μην είμαι εκεί να βοηθήσω την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο. Το συναίσθημα που έζησα μετά τα game 5 και 6 ήταν τρομερό. Το πιο δύσκολο ήταν που δεν ήμουν εκεί να παλέψω μαζί τους».

Γιαννης: «Μακάρι να ήμασταν στους Ολυμπιακούς τώρα και όχι έδω. Θέλουμε να βοηθήσουμε την Εθνική, θέλω πάρα πολύ να κάνουμε κάτι σπουδαίο με την Εθνική Ελλάδας τα επόμενα χρόνια, είναι το επόμενο πράγμα που θέλω πάρα πολύ».

Θανάσης για τον Ιακωβίδη: «Πρέπει να πούμε όλοι μας κι εσείς, όλοι μας ένα συγγνωμη στο Θοδωρή και άλλους σαν τον Θοδωρή γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν να σηκώνει αυτά τα βάρη μόνος του».

Γιάννης: «Εγώ χάρηκα που βγήκε και έκλαψε και τα είπε όλα αυτά που ένιωθε. Κι εγώ υπάρχουν βράδια που δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω αυτό που κάνω, αλλά έχω τόσο κόσμο δίπλα μου που με στηρίζουν και μου λένε να συνεχίσω. Δεν τον ξέρω, αλλά μιλήσαμε λίγο στο ίνσταγκραμ. Κανείς δεν πρέπει να σηκώνει μόνος του αυτά τα βάρη. Χρειάζεται στήριξη σε όλους τους αθλητές»

 



Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved