LIVE Streaming η τελετή μνήμης για τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του (videos)

LIVE Streaming η τελετή μνήμης για τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του (videos)

Τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα, που έφυγαν από τη ζωή σε αεροπορικό δυστύχημα, θα τιμήσουν περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι που θα βρεθούν στο «Staples Center» του Λος Άντζελες.

Στις 26 Ιανουαρίου 2020, ο πλανήτης «πάγωσε» στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα, μαζί με άλλα επτά άτομα, επέβαιναν στο ιδιωτικό ελικόπτερο του «Black Mamba» το οποίο συνετρίβη λίγο έξω από την περιοχή Καλαμπάσας μερικά χιλιόμετρα μακριά από το Λος Άντζελες.

Ο θρήνος ήταν παγκόσμιος τόσο για τον άλλοτε σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς και την κόρη του, όσο και για τα άλλα θύματα της τραγωδίας. Τις ημέρες που ακολούθησαν οι ειδήσεις και όλα όσα είπαν για τον Κόμπι Μπράιαντ άνθρωποι από όλο το φάσμα του παγκοσμίου μπάσκετ και του αθλητισμού έβγαιναν στη δημοσιότητα με απίστευτη ταχύτητα.

Η οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ αποχαιρέτησε τον «Black Mamba» και την κόρη του, σε κηδεία που έγινε σε εξαιρετικά στενό κύκλο και σε ιδιωτικό χώρο, ωστόσο, η τελετή για να πουν οι εκατομμύρια θαυμαστές του «Black Mamba» διεξάγεται στις 24/02 στο «Staples Center».

Προφανώς και δεν είναι τυχαία ούτε η επιλογή του μέρους, ούτε η επιλογή της ημέρας. Το 24 της φανέλας του Κόμπι και το 2 της φανέλας της κόρης του έφεραν τον ορισμό της τελετής στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ το «Staples Center» είναι η έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς. Της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε για 20 χρόνια ο Κόμπι Μπράιαντ και έγραψε ιστορία κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα NBA.

Η τελετή, λοιπόν, θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας με τους διοργανωτές να επισημαίνουν στον κόσμο που δεν έχει προμηθευτεί κάρτα εισόδου στο γήπεδο για την τελετή, να αποφύγει την περιοχή γύρω από το γήπεδο για να μην προκύψει… χάος στο Λος Άντζελες. Δρόμοι θα κλείσουν, πλήθος κόσμου θα υπάρχει σε αυτούς και αναμένονται συγκινητικές στιγμές για τον τεράστιο Κόμπι Μπράιαντ.

Όπως είναι λογικό, η τελετή που θα περάσει στην ιστορία μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον πλανήτη. Τόσο από το επίσημο κανάλι των Lakers, όσο κι από αυτό του NBA αλλά και από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα…

Δείτε ζωντανά την τελετή για τον Κόμπι Μπράιαντ:  

Δείτε ζωντανά και εδώ:

 

A Celebration of Life - Kobe and Gianna Bryant



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved