Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα μας κάνει καλύτερους αυτό το ματς» (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θα μας κάνει καλύτερους αυτό το ματς» (video)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν το 1-0 στους τελικούς της Ανατολής κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποστήριξε πως ο τρόπος που ήρθε η νίκη θα βελτιώσει κι άλλο τα «ελάφια».

Αν και ο MVP της βραδιάς ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ, με τη φοβερή εμφάνιση που έκανε, ο σούπερ σταρ των Μπακς και του ΝΒΑ γενικότερα, είναι ο μελλοντικός… MVP. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά εκεί για τα «ελάφια», έβαλε το δικό του λιθαράκι, όμως, στις δηλώσεις του ήταν εκ νέου ταπεινός και αποθέωσε πρώτα από όλα την ομαδική δουλειά που έγινε, πριν τονίσει πως από εδώ και πέρα αυτός και οι συμπαίκτες του θα γίνονται καλύτεροι, στον δρόμο προς τους τελικούς των playoffs του NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τους συμπαίκτες του για τη δουλειά που έκαναν, ειδικότερα τον Λόπεζ για τα μεγάλα σουτ που έβαλε, ενώ αναφέρθηκε και στο πλάνο των Μπακς για να αναχαιτίσουν τον Λέοναρντ. «Νομίζω πως μας ένιωσε σε όλο το παιχνίδι, αυτό που θέλουμε σαν ομάδα είναι να δείξουμε πως θα είμαστε πάντα και οι πέντε εναντίον ενός και θέλουμε να το κάνουμε δύσκολο για αυτόν», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα τρίποντα του Λόπεζ, παρότι δεν ήταν εύστοχος στην αρχή, σχολίασε: «Είναι ο Μπρουκ που ξέρουμε και που αγαπάμε. Τον θέλουμε επιθετικό, ειδικά σε αυτή τη σειρά. Αν βάζει τα σουτ όπως έκανε απόψε, θα προσπαθούμε συνέχεια να τον βρίσκουμε, όταν είναι ελεύθερος, όμως, έκανε σπουδαία δουλειά και στα ριμπάουντ, και με μπλοκ, ήταν εξαιρετικός απόψε».

Σε ερώτηση για το τι είπε ο κόουτς Μπαντεχόλζερ και άλλαξε η εικόνα της ομάδας, ανέφερε: «Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ο κόουτς μας είπε να ψάχνουμε τα ελεύθερα σουτ και να τα παίρνουμε, μας ζήτησε να το κάνουμε αυτό, να συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε σωστά τη μπάλα, να κάνουμε την κατάλληλη πάσα την κατάλληλη στιγμή. Ο κόουτς ζητάει ουσιαστικά να κάνουμε το παιχνίδι μας και αυτό κάναμε».

Τέλος, για τη δική του παρουσία, υπογράμμισε: «Συνήθως όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, περίμεναν από εμένα να βοηθήσω. Τη φετινή σεζόν είναι διαφορετικό. Όλη η ομάδα προσπαθεί, όλοι κάνουν εξαιρετικοί δουλειά, τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο. Αυτό έκανα και σήμερα. Δεν είχα ένα πολύ καλό παιχνίδι, η ομάδα όμως είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι κι αυτός μας βοήθησε να κερδίσουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Πιστεύω πως ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που ανταποκριθήκαμε σε αυτή τη μορφή παιχνιδιού όπως το σημερινό. Δεν είναι ποτέ όλα τα παιχνίδια εύκολα, ούτε κυλούν όλα όπως τα θες. Πιστεύω πως θα δούμε και στο βίντεο τον αγώνα, τί κάναμε σωστά και τί όχι, αλλά πιστεύω πως αυτός ο αγώνας μας έκανε καλύτερους».

Το βίντεο με τις δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών μετά το Μιλγουόκι Μπακς – Τορόντο Ράπτορς



Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved