NBA: Τα αποτελέσματα της βραδιάς (video)

NBA: Τα αποτελέσματα της βραδιάς (video)

Ξεκίνησε με… ματσάρες το ΝΒΑ – Σπουδαίες νίκες για Σπερς, Πέλικανς, ήττες για Ντόρσεϊ, Κουφό.

Το πρωτάθλημα του NBA μπορεί να βρίσκεται μόλις στη δεύτερη μέρα του, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους αστέρες της λίγκας, στο να προσφέρουν φοβερό θέαμα, οδηγώντας τις ομάδες τους σημαντικές νίκες. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι Πίστονς αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά από τους αξιόμαχους Νετς, τελικά πανηγύρισαν τη νίκη με 103-100, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αντρέ Ντάμοντ. Ο σέντερ του Ντιτρόιτ πέτυχε 24 πόντους, μάζεψε 20 ριμπάουντ και μαζί με τον Μπλέικ Γκρίφιν (26 πόντους) οδήγησαν την ομάδα τους, σε νικηφόρα πρεμιέρα. Για τους ηττημένους του Μπρούκλιν ξεχώρισαν οι ΛεΒέρτ με 27, Ντινγουίντι με 23 και Χάρις με 17 πόντους.

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν τη νέα σεζόν οι Πέισερς. Η ομάδα της Ιντιάνα διέλυσε με 111-83 τους Μέμφις Γκρίζλις, με τον Μπογκντάνοβιτς να ξεχωρίζει (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ) και με τους Ολαντίπο (16 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Σαμπόνις (14 πόντοι, 15 ριμπάουντ) να σιγοντάρουν. Από την άλλη, μόνο ο Μαρκ Γκασόλ διασώθηκε από τις «αρκούδες» (13 πόντους, 6 ριμπάουντ).

Πιο δύσκολα, απ’ ότι περίμεναν, επικράτησαν οι Μάτζικ των Χιτ (104-101). Οι «μάγοι» είχαν σε εκπληκτικοί μέρα τον Άαρον Γκόρντον (26 πόντους, 16 ριμπάουντ) που είδαν τους Χιτ να παρουσιάζονται ιδιαίτερα μαχητικοί, αλλά στο τέλος να πανηγυρίζουν τη νίκη. Για το Μαϊάμι ο Ντράγκιτς ήταν εντυπωσιακός με 26 πόντους.

Φοβεροί στην πρεμιέρα οι Νικς! Η ομάδα της Νέας Υόρκης υπέταξε με 126-107 τους Χοκς, με τον Χάρνταγουεϊ να είναι…τρομακτικός με 31 πόντους. Από κοντά και οι Καντέρ, Χεζόνια με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα. Για τους Χοκς ο Πρινς είχε 21 πόντους, με τον δικό μας, Ντόρσεϊ να μένει στους 6 πόντους σε 15’.

Ντεμπούτο με νίκη για τον Λέοναρντ στο Τορόντο. Ο νέος σταρ των Ράπτορς πέτυχε 24 πόντους στη νίκη της ομάδας του, επί των Καβαλίερς με 116-104. Πρώτος σκόρερ για τους «δεινόσαυρους» ο Λάουρι με 26 πόντους. Για τους περσινούς φιναλίστ, εξαιρετικός ήταν ο Λοβ με 21, ενώ μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η εξαιρετική εμφάνιση του Τσεντί Οσμάν με 17.

Τσάκισαν τους Ρόκετς οι Πέλικανς! Η παρέα του Άντονι Ντέιβιτς ήταν εκπληκτική και πέρασε με εκκωφαντικό θόρυβο από το Χιούστον (112-131). Ο ηγέτης των Πέλικανς είχε 32 πόντους, 16 ριμπάουντ και 8 ασίστ κάνοντας εμφάνιση… MVP! Από τις απογοητευτικές «ρουκέτες», ιδιαίτερα άστοχος ήταν ο Χάρντεν (18 πόντους), ενώ προσπάθησαν οι Γκόρντον (21), Τάκερ (19) και Πολ (19).

Οι Σπερς ποτέ δεν πεθαίνουν! Τα «σπιρούνια» παρά τις αποχωρήσεις του «χρυσού» τους κορμού, έδειξαν σφυγμό, επικρατώντας των Τίμπεργουλβς με 112-108. Εξαιρετικός ο ΝτεΡοζάν με 28 πόντους, από κοντά και ο Όλντριτζ με 21. Τιγκ με 27 και Μπάτλερ με 23 οι θετικοί από τους «λύκους».

Σε ένα παιχνίδι με μπόλικο θέαμα, οι Τζαζ επικράτησαν των Κινγκς με 123-117 στο Σακραμέντο. Ντόνοβαν Μίτσελ με 24, Τζο Ίνγκλς με 22 και Ρούντι Γκομπέρ με 19 οι πρωταγωνιστές των «μορμόνων». Για τους «βασιλιάδες» πρώτος σκόρερ, ήταν ο Κόλεϊ-Στάιν με 23 πόντους.

Κλείνοντας εξαιρετικά το ματς, οι Νάγκετς πέρασαν από το «Staples Center», επικρατώντας των Κλίπερς με 107-98. Ο Γιόκιτς οδήγησε στο σκοράρισμα την ομάδα του με 21 πόντους (μάζεψε και 8 ριμπάουντ), άκρως θετικοί και οι Χάρις (21) και Μπάρτον (19). Από τους Κλίπερς πάλευε μόνος του, ο Τομπάιας Χάρις (19 πόντους, 10 ριμπάουντ).

Σανς για μεγάλα πράγματα! Έχοντας τα δυο «μωρά» (Μπούκερ, Έιτον) σε εκπληκτική μέρα, η ομάδα του Φίνιξ διέλυσε τους Μάβερικς με 121-100, ξεκινώντας ενυτπωσιακά τη σεζόν. 35 πόντοι και 7 ασίστ από τον Μπόυκερ, με τον ρούκι Έιτον να προσθέτει 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ! Για το Ντάλας ξεχώρισε ο Μάθιους με 15 πόντους, ενώ στα χαμηλά έμεινε ο Λούκα Ντόντσιτς.



«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Μάξι, παικτάρα, τριφυλλάρα – Στο Top-3 ο Φορτούνης»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved