ΝΒΑ: Οι τρεις επιλογές για το νέο συμβόλαιο του Ντουράντ

ΝΒΑ: Οι τρεις επιλογές για το νέο συμβόλαιο του Ντουράντ

Ευχάριστα νέα για τους Ουόριορς, καθώς ο Κέβιν Ντουράντ έχει αποφασίσει να παραμείνει στο Γκόλντεν Στέιτ και τα επόμενα χρόνια.

Ο σούπερ σταρ των «πολεμιστών» έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ, αλλά δεν σκέφτεται ν' αλλάξει ομάδα, αρκεί βέβαια να τα βρει με τη διοίκηση του συλλόγου.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο «KD» θα κάνει opt out τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τους Ουόριορς. Δηλαδή θα πει όχι στα 26.2 εκατ. δολάρια για την επόμενη σεζόν, με σκοπό να πετύχει καλύτερη συμφωνία με τους πρωταθλητές.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ έχει τρεις επιλογές. Mπορεί να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο, με 30 εκατ. δολάρια τον πρώτο χρόνο και 31.5 τον δεύτερο. Το 2019 θα μπορεί να κάνει opt out και να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο αντί 219 εκατ. δολαρίων.

Η δεύτερη επιλογή είναι νέο τετραετές συμβόλαιο αντί 158 εκατ. δολαρίων (35.3 εκατ. τον πρώτο χρόνο, 38.2 εκατ. το δεύτερο, 41 τον τρίτο και και 43.8 εκατ. δολάρια τον τέταρτο χρόνο. Η τρίτη επιλογή είναι τριετές συμβόλαιο με προοπτική μετά το δεύτερο χρόνο (35.3 τον πρώτο, 38.2 τον δεύτερο, και 41 εκατ. τον τρίτο.

Τότε ο Ντουράντ μπορεί να κάνει opt out και να υπογράψει πενταετές περίπου 228 εκατ. δολαρίων. Τη φετινή σεζόν ο Ντουράντ έχει κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του 26.6 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ.



LIVE - Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο
LIVE - Ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)