Ντάλας Μάβερικς: Σημάδια αποσύνθεσης, προς Λέικερς ο Ρόντο

Ντάλας Μάβερικς: Σημάδια αποσύνθεσης, προς Λέικερς ο Ρόντο

Κάκιστο είναι το κλίμα στους Ντάλας Μάβερικς μετά τις δύο εκτός έδρας ήττες από τους Χιούστον Ρόκετς.

Είναι πίσω με 2-0 στη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs του NBA, οπότε δεν υπάρχει ουσιαστικό περιθώριο για νέο αρνητικό αποτέλεσμα στους δύο επερχόμενους αγώνες (25/04, 02:00 και 27/04, 04:00) στο «American Airlines Center». Μάλιστα, στο χθεσινό ντέρμπι ο Ραζόν Ρόντο εξάντλησε την υπομονή του Ρικ Καρλάιλ, ο οποίος ξεκαθάρισε με το πέρας της αναμέτρησης ότι προσπαθεί για το καλό της ομάδας, όχι για συγκεκριμένους παίκτες δείχνοντας πως η ρήξη στη σχέση του με τον 29άχρονο πλέι-μέικερ είναι οριστική και αμετάκλητη. Αντίθετα, ο Ρόντο δεν θέλησε να σχολιάσει τον παραγκωνισμό του από σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού ματς, πριν αποκλειστεί επ’ αόριστον λόγω τραυματισμού στη μέση!

Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, οι Ρέιμοντ Φέλτον και Χοσέ Μπαρέα θα αναλάβουν τη θέση «1», ενώ διέρρευσε παράλληλα πως ο εκκεντρικός πλέι-μέικερ είναι κοντά σε απόφαση για υπογραφή συμβολαίου με τους Λος Άντζελες Λέικερς, όταν γίνει unrestricted free agent μέσα στο καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, ο Τσάντλερ Πάρσονς (γόνατο) αποκλείστηκε από την υπόλοιπη σεζόν, γεγονός που επιτρέπει μονιμοποίηση του Ρίτσαρντ Τζέφερσον στο αρχικό σχήμα, ενώ γνωστοποιήθηκε πως ο 26άχρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ μάλλον θα χρειαστεί και εγχείρηση. Αντίθετα, ο Ντέβιν Χάρις (δάκτυλα ποδιού) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος για το μεθαυριανό ντέρμπι με την ομάδα του Κώστα Παπανικολάου, αν και ομολόγησε ότι δεν αισθάνεται λιγότερες ενοχλήσεις.

«Πετάει» ο Σμιθ
Στα των «ρουκετών», οι Πατ Μπέβερλι (καρπός), Ντονάτας Μοτιεγιούνας (μέση) και Κέι Τζέι Μακ Ντάνιελς (αγκώνας) δεν υπολογίζονται από τον Κέβιν Μακ Χέιλ. Πάντως, το αρχικό 2-0 σε βάρος των Μάβερικς συνδυάστηκε με αποθεωτικά σχόλια του κόουτς των εκπρόσωπων του Χιούστον για τον Ντουάιτ Χάουαρντ με αφορμή τη συνεισφορά του στην postseason, ενώ ο Τζος Σμιθ δήλωσε πως προτίμησε τους Ρόκετς ως unrestricted free agent στη regular season του 2014-15, για αγώνες σαν τον χθεσινό, στον οποίο εντυπωσίασε με την ομαδική διάθεσή του. Ακόμα, ο Τζέισον Τέρι τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 δολαρίων από την πειθαρχική επιτροπή της βορειοαμερικανικής λίγκας λόγω παραβίασης του κανονισμού περί φλόπινγκ.

Συνεχίζει ο Λόουρι
Με δύο εντός έδρας ήττες στην «πλάτη», οι Τορόντο Ράπτορς προετοιμάζονται για δύο ματς (25/04, 03:00 και 27/04, 01:30) στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ ο Ντουέιν Κέισι ξεκαθάρισε πως ο Κάιλ Λόουρι (πόδι) θα συνεχίσει κανονικά στην προημιτελική σειρά της Ανατολής τονίζοντας πως περιμένει πλήρη συμμετοχή του στην αυριανή προπόνηση μετά τα σημερινά ιατρικά τεστ. Όσον αφορά τους «μάγους», ο Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος) ενδεχομένως τεθεί στη διάθεση του Ράντι Ουίτμαν, ενώ ο Τζον Ουόλ ξεχώρισε στο Top 10 των χθεσινών παιχνιδιών του NBA.

Ανακοινώθηκαν επίσης οι καλύτεροι παίκτες της φετινής σεζόν της D-League. Στην πρώτη πεντάδα συμπεριλήφθηκαν οι Τιμ Φρέιζιερ (Μάιν Ρεντ Κλος/Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Ερλ Μπάρον (Μπάκερσφιλντ Τζαμ/Φίνιξ Σανς), Τζέρελ Μπένιμον (Αϊντάχο Σταπίντ), Σεθ Κάρι (Έρι Μπέιχοκς) και Ουίλι Ριντ (Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ), ενώ στη δεύτερη χώρεσαν οι Κρις Μπαμπ (Ρεντ Κλος/Μπόστον Σέλτικς), Τζέιμς Μάικλ Μακ Αντού (Σάντα Κρουζ Ουόριορς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Μπράις Κότον (Όστιν Σπερς/Γιούτα Τζαζ), Αρίνζεϊ Ονουάκου (Κάντον Τσαρτζ/Μινεσότα Τίμπεργουλφς) και Έλιοτ Ουίλιαμς (Ουόριορς). Στην τρίτη πεντάδα βρέθηκαν οι Τζαμπάρι Μπράουν (Λος Άντζελες Ντιφέντερς/Λος Άντζελες Λέικερς), Τζερέλ Μακ Νιλ (Τζαμ/Σανς), Έρικ Γκρίφιν (Τέξας Λέντζεντς), Άντονις Τόμας (Ντράιβ) και Ντάμιεν Ουίλκινς (Αϊόβα Ένερτζι).

Ντάλας Μάβερικς: Σημάδια αποσύνθεσης, προς Λέικερς ο Ρόντο



Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved