Φίνιξ Σανς: Αστείος παραγκωνισμός του Μακ Νιλ

Φίνιξ Σανς: Αστείος παραγκωνισμός του Μακ Νιλ

Έπαιξε στο προχθεσινό ματς των Φίνιξ Σανς ο Τζερέλ Μακ Νιλ, πριν διαπιστωθεί ότι δεν συμπεριλήφθηκε στη 13άδα του Τζεφ Χόρνασεκ.

Πήρε δύο λεπτά, πριν ενημερωθεί πως η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς ήταν αντικανονική! Δήλωσε και συντετριμμένος, επειδή γνωρίζει ότι διατηρεί ελάχιστες ευκαιρίες, για να αποδείξει την αξία του στους ανθρώπους των «ήλιων», που από λάθος δεν τον συμπεριέλαβαν στην αποστολή. Απόψε (15/04, 05:30), πάντως, ο σύλλογος της Αριζόνα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη regular season του 2014-15 υποδεχόμενος τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «US Airways Center» χωρίς τους Μπράντον Νάιτ (αστράγαλος), Άλεξ Λεν (μύτη), Μάρκους Θόρντον (δάκτυλο ποδιού) και Μπράνταν Ράιτ (πόδι), οι οποίοι αποκλείστηκαν από νωρίς, ενώ προς παραγκωνισμό οδεύει επίσης ο Ρέτζι Μπούλοκ (κεφάλι) και ο Μάρκους Μόρις περιθωριοποιήθηκε λόγω ίωσης!

Υπομονή στους Κλίπερς
Από την άλλη, ο Ντοκ Ρίβερς έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, αλλά θα περιμένει τα αυριανά αποτελέσματα στα παιχνίδια των Σπερς, Χιούστον Ρόκετς και Μέμφις Γκρίζλις, για να μάθει την τελική θέση των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων» στη Δύση ενόψει των φετινών playoffs του NBA ανεξάρτητα από το αποψινό αποτέλεσμα της ομάδας του. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Κλίπερς μπορούν να τερματίσουν από τη δεύτερη μέχρι την έκτη θέση, αλλά θα είναι τουλάχιστον πέμπτοι σε περίπτωση νίκης στην έδρα των «ήλιων».

Αγωνία στους Θάντερ
Με τη σειρά τους, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ χρειάζονται νίκη των «σπιρουνιών» επί των Νιου Ορλίνς Πέλικανς μαζί με νίκη στον αυριανό αγώνα (16/04, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center», για πάρουν θέση στην postseason. Θυμίζουμε πως ο Σκοτ Μπρουκς δεν υπολογίζει τους Κέβιν Ντουράντ (πόδι) και Σερζ Ιμπάκα (γόνατο), ενώ μέσα σε όλα ο Στίβεν Άνταμς πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμα βίντεο του NBA στο YouTube.

Από την πλευρά τους, οι «λύκοι» είναι μία… ήττα μακριά από την τελευταία θέση της συνολικής κατάταξης, που τους χρίζει φαβορί για την πρώτη θέση του επόμενου ντραφτ. Μάλιστα, οι Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος/αχίλλειος τένοντας), Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος) και Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού) είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ τουλάχιστον αμφίβολη είναι η παρουσία των Κέβιν Μάρτιν (ίωση), Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο), Τσέιζ Μπάτινγκερ (αστράγαλος), Γκόρτζι Ντιένγκ (κεφάλι), Γκάρι Νιλ (αστράγαλος), Τζάστιν Χάμιλτον (οπίσθιος μηριαίος) και Άντονι Μπένετ (αστράγαλος).



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved