Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Ισπανικός «πονοκέφαλος» με Ρούμπιο

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Ισπανικός «πονοκέφαλος» με Ρούμπιο

Ίσως προσπεράσει το φετινό Ευρωμπάσκετ ο 24άχρονος Ρίκι Ρούμπιο της εθνικής Ισπανίας και των Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Μετά τον αποκλεισμό του από την υπόλοιπη regular season του 2014-15 εξαιτίας ενοχλήσεων στον ταλαιπωρημένο αριστερό αστράγαλο ξεκαθάρισε πως θα ενισχύσει την Ισπανία φέτος, μονάχα αν επανέλθει στο 100% τονίζοντας πως προτεραιότητά του είναι η επόμενη σεζόν του NBA. Όσον αφορά τους «λύκους», οι Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος) και Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού) θα χάσουν επίσης τα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια, ενώ οι Γκόρτζι Ντιένγκ (κεφάλι), Άντονι Μπένετ (αστράγαλος) και Γκάρι Νιλ (αστράγαλος) αποκλείστηκαν από σειρά τεσσάρων αγώνων, που ξεκινά αύριο (08/04, 05:00) στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς. Συνολικά απομένουν έξι ματς στο πρόγραμμα της ομάδας της Μινεάπολις, που έκρινε αμφίβολο τον Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο) για το αυριανό ματς.

Τιμωρία για Λάντρι
Αναφορικά με τους «βασιλιάδες», ο Καρλ Λάντρι δεν θα παίξει αύριο, αφού τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής από την πειθαρχική επιτροπή της βορειοαμερικανικής λίγκας εξαιτίας εμπλοκής σε καυγά του χθεσινού αγώνα με τους Γιούτα Τζαζ. Επίσης στο χθεσινό ματς, ο Νικ Στάουσκας αποχώρησε πρόωρα λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αλλά υποστήριξε πως θα συνεχίσει κανονικά, ενώ ο Ρούντι Γκέι (κεφάλι) έμεινε στο περιθώριο μαζί με τους Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος), οι οποίοι δεν θα ξαναπαίξουν φέτος. Πάντως, ο 28άχρονος Γκέι είναι σε καλύτερη κατάσταση και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μέσω του αυριανού ματς ή του μεθαυριανού (09/04, 04:00) με τους Τζαζ στο «EnergySolutions Arena».

Στα των «μορμόνων», ο Άλεκ Μπαρκς (ώμος) είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ ο Τρέι Μπερκ (μέση) αποκλείστηκε από το χθεσινό ματς, αλλά ενδεχομένως τεθεί στη διάθεση του Κουίν Σνάιντερ για το αυριανό. Επίσης, στα κρίσιμα λεπτά του χθεσινού αγώνα χρησιμοποιήθηκαν κυρίως αναπληρωματικοί από τον κόουτς των εκπρόσωπων του Σολτ Λέικ Σίτι, που πιθανότατα θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, ενώ εκθείασε εκ νέου τον Ρόντνι Χουντ με αφορμή τη θεσπέσια εμφάνιση του 22άχρονου γκαρντ/φόργουορντ. Τέλος, ο άλλοτε σέντερ των Τζαζ, Μάρκους Κουζόν, υπέγραψε συμβόλαιο με σύλλογο του Πουέρτο Ρίκο, ενώ ο πρώην γκαρντ των Τίμπεργουλφς και των «βασιλιάδων», Ρασάντ Μακ Καντς, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βενεζουέλα.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved