Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Ανησυχεί ο Πέκοβιτς, τέλος ο Ρούμπιο

Μινεσότα Τίμπεργουλφς: Ανησυχεί ο Πέκοβιτς, τέλος ο Ρούμπιο

Τα συνεχόμενα προβλήματα στους αστραγάλους προβληματίζουν τον Νικ Πέκοβιτς, άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού και νυν των Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Λίγες μέρες έπειτα από χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αχίλλειο τένοντα εξέφρασε την ανησυχία του για το γενικότερο μέλλον του στο μπάσκετ θεωρώντας πως τα διαδοχικά προβλήματα τραυματισμού θα επηρεάσουν την ίδια τη ζωή του σε δέκα χρόνια. Πέρα από την κινδυνολογία, έχει αποκλειστεί ήδη από την υπόλοιπη regular season του 2014-15, κάτι που ισχύει επίσης για τον Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), ενώ σήμερα ο Φλιπ Σόντερς ξεκαθάρισε πως τα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια θα χάσει και ο Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος). Από την πλευρά τους, οι Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο) και Γκάρι Νιλ (αστράγαλος) προπονήθηκαν σήμερα, αλλά δεν είναι βέβαιη η παρουσία τους στο πλαίσιο επερχόμενης σειράς τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων.

Ακολουθεί, πάντως, τριήμερο κενό μέχρι τον αγώνα της Τρίτης (08/04, 05:00) στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς, που δημιουργεί πιθανότητες περί επιστροφής στη δράση για τους Γκόρτζι Ντιένγκ (κεφάλι) και Άντονι Μπένετ (αστράγαλος). Για τους «βασιλιάδες» προηγείται αυριανό εντός έδρας παιχνίδι (06/04, 04:00) με τους Γιούτα Τζαζ, αλλά ο Τζορτζ Καρλ δεν υπολογίζει τους Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος), οι οποίοι δεν θα ξαναπαίξουν φέτος. Ούτε ο Ρούντι Γκέι (κεφάλι) θα δώσει το παρών στο αυριανό ματς, αλλά ενδεχομένως προλάβει το παιχνίδι με τους «λύκους». Επίσης, ο Σιμ Μπούλαρ ίσως πραγματοποιήσει επίσημο ντεμπούτο στο NBA όντας αναπληρωματικός πίσω από τον φορμαρισμένο Ντε Μάρκους Κάζινς.

Όσον αφορά τους «μορμόνους», απόψε (05/04, 05:00) δοκιμάζονται στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς χωρίς τον Άλεκ Μπαρκς (ώμος), ενώ την ύστατη ώρα αποκλείστηκε ο Τρέι Μπερκ με αφορμή ενοχλήσεις στη μέση, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή του πρόλαβε να πει πως η πορεία του συλλόγου του Σολτ Λέικ Σίτι στην επόμενη σεζόν του «μαγικού» κόσμου θα είναι καλύτερη σε σχέση με τη φετινή. Αντίθετα, ο Ρόντνι Χουντ (κεφάλι) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος μετά τον παραγκωνισμό του από τον αγώνα της Τετάρτης με τους Ντένβερ Νάγκετς και θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα του Κουίν Σνάιντερ αντί του Τζο Ινγκλς.

Νέα απουσία για Νάιτ
Με τη σειρά τους, οι «ήλιοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Άλεξ Λεν (μύτη), ενώ από νωρίς έκριναν εκ νέου ανέτοιμο τον Μπράντον Νάιτ (αστράγαλος). Εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Μάρκους Θόρντον (δάκτυλο ποδιού), ενώ συνολικά οι τραυματισμοί επιτρέπουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, όπως ο Τι Τζέι Ουόρεν, ο οποίος εντυπωσιάζει τον Τζεφ Χόρνασεκ με τα αντανακλαστικά του σε απαιτητικές φάσεις, όπως ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας της Αριζόνα, που τον κρατά σε αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τον Μάρκους Μόρις. Σημαντικό αγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει παράλληλα ο Ρέτζι Μπούλοκ, ο οποίος υποστήριξε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα διαμορφωμένα δεδομένα δείχνοντας την αξία του στα μέλη του προπονητικού επιτελείου των Σανς.

«Τρέχουν» οι Πέλικανς
Σε άλλο σημερινό ματς (05/04, 05:00), οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς θα δοκιμαστούν στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην οκτάδα της Δύσης απόντος του Τζρου Χολιντέι (πόδι). Πάντως, τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι στη διάθεση του Μόντι Ουίλιαμς. Τέλος, οι Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας) και Ντορέλ Ράιτ (χέρι) θα παραμείνουν στον κατάλογο των τραυματιών του Τέρι Στοτς, ο οποίος έχει τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του.



Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved