Χιούστον Ρόκετς: Έξω ο «Παπ», περιμένουν Γιουλ, Τζεντίλε και… Μπέβερλι

Χιούστον Ρόκετς: Έξω ο «Παπ», περιμένουν Γιουλ, Τζεντίλε και… Μπέβερλι

Από τις 21 Φεβρουαρίου είναι στο περιθώριο ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος αποκλείστηκε ήδη από τον αυριανό αγώνα των Χιούστον Ρόκετς.

Το πρόβλημα στον δεξιό αστράγαλο δεν προκαλεί απλά μακρά αποχή, αλλά μάλλον τον αποκλείει από τα πλάνα του Κέβιν Μακ Χέιλ για την υπόλοιπη χρονιά ανεξάρτητα από πιθανή ιατρική έγκριση για επιστροφή στη δράση. Πέρα από τον Έλληνα διεθνή, ο Τέρενς Τζόουνς (πλευρά) κρίθηκε ήδη ανέτοιμος για το αυριανό ματς (28/03, 02:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Toyota Center», ενώ στο περιθώριο θα μείνει επίσης ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πατ Μπέβερλι (καρπός), ο οποίος θα επανεξεταστεί μεν την επόμενη εβδομάδα από το ιατρικό τιμ των Τεξανών, αλλά στο μεσοδιάστημα θα επιδιώξει δεύτερη ιατρική γνωμάτευση, που ίσως προκαλέσει οριστική και αμετάκλητη απόφαση για χειρουργική επέμβαση.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας δηλώθηκε αμφίβολος για το αυριανό ματς εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση, που ενδεχομένως επιτρέψουν επιστροφή του Τζος Σμιθ (αστράγαλος) στο αρχικό σχήμα. Εξάλλου, ο «J-Smoove» θα συνεχίσει κανονικά, όπως οι Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο) και Κόρεϊ Μπρούερ (αγκώνας), οι οποίοι παραμένουν για τυπικούς λόγους στον κατάλογο των τραυματιών του Μακ Χέιλ.

Ευρωπαϊκός σχεδιασμός
Πέρα από τα πολλαπλά προβλήματα, το Encestando έγραψε πως οι «ρουκέτες» προσφέρουν τριετές συμβόλαιο 18 εκατομμυρίων δολαρίων στον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος ανήκει μεν στην ισπανική Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τα δικαιώματα χρήσης του στο NBA ανήκουν στους Ρόκετς. Το αντίστοιχο ισχύει για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε της ιταλικής Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος έχει εκφράσει επίσης επιθυμία για μεταπήδηση στον «μαγικό» κόσμο το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ο πατέρας του, Νάντο Τζεντίλε, ξεκαθάρισε μέσω του Fox Sports πως ο 22άχρονος γκαρντ/φόργουορντ θα αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Λαβωμένοι λύκοι
Στα των Τίμπεργουλφς, ο Κέβιν Μάρτιν (οπίσθιος μηριαίος) δηλώθηκε εκ νέου αμφίβολος ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Τεξανούς, ενώ οι Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος) και Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο) κρίθηκαν εξαιρετικά αμφίβολοι. Από την πλευρά τους, οι Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), Άντονι Μπένετ (αστράγαλος), Ρόμπι Χάμελ (χέρι) και Γκάρι Νιλ (αστράγαλος) αποκλείστηκαν από σήμερα μαζί με τον Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει μέσα στη regular season του 2014-15.

Δεν αποσύρεται ο Στουντεμάιρ
Επίσης αύριο (28/03, 02:30), οι Ντάλας Μάβερικς δοκιμάζονται στο «AT&T Center» των Σαν Αντόνιο Σπερς χωρίς τον Χοσέ Μπαρέα (αστράγαλος), ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από σήμερα, ενώ ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον (μέση) δηλώθηκε αμφίβολος. Κανονικά θα συνεχίσει ο Αμάρε Στουντεμάιρ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να παίξει στο NBA για πολλά ακόμα χρόνια, αντί να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ ο Μόντα Έλις ανέφερε πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στη σχέση του με τον Ραζόν Ρόντο διαψεύδοντας… πάλι φημολογίες περί έντασης στα αποδυτήρια των «μαβς». Μέσα σε όλα, ο Ντουάιτ Πάουελ επανεντάχτηκε στο δυναμικό του Ρικ Καρλάιλ έπειτα από υποβιβασμό στους Τέξας Λέντζεντς της D-League.

Σοβαρός τραυματισμός για Μπερτάνς
Αντίθετα, ο Κάιλ Άντερσον υποβιβάστηκε από τα «σπιρούνια» στους Όστιν Σπερς του NBDL, ενώ ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας, Άρον Μπέινς (αστράγαλος), είναι αμφίβολος για το αυριανό ντέρμπι ύστερα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς. Ακόμα, ο Ντέιβις Μπερτάνς, ο οποίος σε επίπεδο NBA ανήκει στους Σπερς, υπέστη νέο σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στο σημερινό παιχνίδι της ισπανικής Λαμποράλ Κούτσα με την Αρμάνι για το Top 16 της Ευρωλίγκας και αποκλείστηκε από την υπόλοιπη σεζόν, ενώ παράλληλα μειώθηκαν σε σημαντικό βαθμό οι ελπίδες του για ευκαιρία στον «μαγικό» κόσμο.

Ανεβαίνει ο Ρόουζ
Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ή την επόμενη φιλοδοξεί να επανενταχτεί κατά 100% στις προπονήσεις του Τομ Θίμποντο ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), ο οποίος δεν υπολογίζεται για το μεθαυριανό ματς (29/03, 02:00) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «United Center», ενώ αμφίβολος είναι ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (μέση) μετά τον παραγκωνισμό του από το χθεσινό με τους Τορόντο Ράπτορς. Με τη σειρά του, ο Τζίμι Μπάτλερ ξεκαθάρισε μετά το χθεσινό παιχνίδι ότι δεν τον απασχολεί η τελική κατάταξη των «ταύρων» στη regular season, αλλά η καλύτερη δυνατή πορεία στην postseason.

Αποφασισμένος ο Τόμας
Για τους Νεοϋορκέζους προηγείται αυριανός αγώνας (28/03, 01:30) με τους Μπόστον Σέλτικς στο «Madison Square Garden», αλλά οι Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Αλεξέι Σβεντ (πλευρά) και Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας) θα χάσουν αμφότερους, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (καρπός) και Τράβις Ουέρ (μέση). Από την άλλη θα απουσιάσει εκ νέου ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (πόδι), αλλά ο Αϊσάια Τόμας (μέση) θα τεθεί στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς, αν και είπε πως πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του επιστρέφοντας στη δράση μέσω του χθεσινού ματς με τους Μαϊάμι Χιτ.



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved