Λος Άντζελες Λέικερς: Πολλά ερωτηματικά, αλλάζει ομάδα ο Λιν

Λος Άντζελες Λέικερς: Πολλά ερωτηματικά, αλλάζει ομάδα ο Λιν

Το πιθανότερο είναι πως ο Τζέρεμι Λιν θα αλλάξει ομάδα το καλοκαίρι ως unrestricted free agent, αλλά ο Μπάιρον Σκοτ τον θέλει στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Στην επόμενη offseason θα μείνουν επίσης ελεύθεροι οι Κάρλος Μπούζερ, Ρόνι Πράις, Ουέιν Έλινγκτον, Ουέσλι Τζόνσον, ο Τάρικ Μπλακ και ενδεχομένως ο Τζόρνταν Χιλ, αλλά ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των «λιμνάνθρωπων» θα ήθελε μερικούς από τους παραπάνω στο ρόστερ του, όπως τον 26άχρονο Λιν, όπως ανέφερε σήμερα σε πείσμα της προβληματικής σχέσης των δύο ανδρών και μετά την απόφαση για επαναφορά του στο αρχικό σχήμα. Απόψε (25/03, 02:00), πάντως, οι Λέικερς ξεκινούν σειρά πέντε εκτός έδρας αγώνων, που θα συνεχίσουν αύριο (26/03, 02:00) στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς χωρίς τους Πράις (αγκώνας), Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), Νικ Γιανγκ (γόνατο) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι).

Εντυπωσιασμένος ο Στίβεν Άνταμς
Οι «βροντές» δεν υπολογίζουν τους Κέβιν Ντουράντ (πόδι), Αντρέ Ρόμπερσον (αστράγαλος), Σερζ Ιμπάκα (γόνατο) και Νικ Κόλισον (αστράγαλος), ενώ ο Κάιλ Σίνγκλερ θα επιστρέψει σήμερα στη βασική πεντάδα λόγω του τραυματισμού του Ρόμπερσον. Πάντως, ο Ενές Καντέρ είναι πλέον στη διάθεση του Σκοτ Μπρουκς, ενώ με αφορμή τις θετικές εμφανίσεις του απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια του Στίβεν Άνταμς, ο οποίος απέρριψε πιθανή κόντρα με τον συμπαίκτη του λόγω εσωτερικού ανταγωνισμού για χρόνο συμμετοχής.

Νίκες θέλει ο Σόντερς
Αμφίβολοι δηλώθηκαν οι Κέβιν Μάρτιν (οπίσθιος μηριαίος) και Τζάστιν Χάμιλτον (ίωση) για το αυριανό παιχνίδι των Τίμπεργουλφς με τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων», ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι κρίθηκαν οι Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Κέβιν Γκαρνέτ (γόνατο) και Γκάρι Νιλ (αστράγαλος). Παράλληλα αποκλείστηκαν οι Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος), Άντονι Μπένετ (αστράγαλος) και Ρόμπι Χάμελ (χέρι) μαζί με τον Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος, αλλά ο Φλιπ Σόντερς ξεκαθάρισε μετά τον χθεσινό αγώνα με τους Γιούτα Τζαζ πως δεν επιδιώκει ήττες, ώστε να εξασφαλίσει καλύτερη θέση στο επόμενο ντραφτ.

Νιώθει καλά ο Μπάτλερ
Αύριο (26/03, 01:00), οι Σικάγο Μπουλς δοκιμάζονται στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), αλλά οι Γιοακίμ Νοά (κόπωση) και Κάμερον Μπέρστοου (ίωση) αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Τομ Θίμποντο μετά τον αποκλεισμό τους από το χθεσινό ματς με τους Σάρλοτ Χόρνετς. Με τη σειρά του, ο Τζίμι Μπάτλερ (αγκώνας) θα συνεχίσει κανονικά, αφού δήλωσε ότι δεν ένιωσε ενοχλήσεις μετά τη χθεσινή επιστροφή στη δράση έπειτα από αποχή τριών εβδομάδων.

Μέσα ο Λόουρι
Στα των «πτερόσαυρων», ο Κάιλ Λόουρι (μέση) θα γυρίσει στα παρκέ ως βασικός έπειτα από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς μέσω του σημερινού αγώνα (25/03, 01:30) εκτοπίζοντας τον Γκρέιβις Βάσκεθ από το αρχικό σχήμα του Ντουέιν Κέισι, αλλά παραμένει αμφίβολος για τον αυριανό. Από τα «πιστόνια» δεδομένα στα πιτς είναι ο Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος, ενώ από πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι αποκλείστηκε ο Γκρεγκ Μονρό (γόνατο). Αντίθετα, ο Σόουν Ουίλιαμς (ίωση) τέθηκε στη διάθεση του Σταν Βαν Γκάντι ύστερα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς.

Αισιόδοξος ο Χεζόνια
Μέσα σε όλα, ο Μάριο Χεζόνια της ισπανικής Μπαρτσελόνα ανέφερε πως αξίζει την 1η θέση στο επόμενο ντραφτ του NBA μέσω συνέντευξης στη Sportske Novosti, μέσω της οποίας πρόσθεσε πως εκτέλεσε με άνεση τα νικητήρια καρφώματα του Ζακ Λαβίν των «λύκων» από τον ετήσιο διαγωνισμό καρφωμάτων του «μαγικού» κόσμου. Τέλος, ο Νίκολα Μίροτιτς των Μπουλς, που μέχρι πέρσι άνηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ξεχώρισε στο Top 10 των χθεσινών αγώνων με τρομερό κάρφωμα, που εκτέλεσε σε… ματς του NBA.

Λος Άντζελες Λέικερς: Πολλά ερωτηματικά, αλλάζει ομάδα ο Λιν



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved