Ιντιάνα Πέισερς: Του χρόνου ο Πολ Τζορτζ

Ιντιάνα Πέισερς: Του χρόνου ο Πολ Τζορτζ

Παρελθόν αποτελεί η αισιοδοξία του Πολ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς για επιστροφή μέσα στη regular season του 2014-15.

Τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώνεται με ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων πως είναι μακριά από το 100% έπειτα από τραυματισμό στο δεξί πόδι, που υπέστη στην προετοιμασία των ΗΠΑ για το περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Διαπιστώνεται πως δεν πρόκειται να παίξει φέτος, αλλά μάλλον θα είναι έτοιμος για την προετοιμασία ενόψει του 2015-16. Για την ώρα, πάντως, οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις διεκδικούν «εισιτήριο» για τα playoffs του NBA, ενώ απόψε (17/03, 01:00) υποδέχονται τους Τορόντο Ράπτορς στο «Bankers Life Fieldhouse» και μεθαύριο (19/03, 02:00) δοκιμάζονται στο «United Center» των Σικάγο Μπουλς. Πέρα από τον Τζορτζ, ο Ντόναλντ Σλόαν (δάκτυλο ποδιού) οδεύει προς δεύτερο διαδοχικό παραγκωνισμό.

Τορόντο Ράπτορς
Αντίθετα, οι «πτερόσαυροι» θα παραταχθούν χωρίς απουσίες. Μάλιστα, στη διάθεση του Ντουέιν Κέισι είναι και ο Λούκας Νογκέιρα ύστερα από υποβιβασμό στους Φορτ Ουέιντ Μαντ Αντς της D-League.

Σικάγο Μπουλς
Οι Μπουλς δεν υπολογίζουν τους Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) και Τζίμι Μπάτλερ (αγκώνας), αλλά ο Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος) διατηρεί ελπίδες για επιστροφή στη δράση έπειτα από εννέα συναπτούς αποκλεισμούς. Ακόμα, ο Γιοακίμ Νοά αρνήθηκε να σχολιάσει τον περιορισμό του χρόνου συμμετοχής του στα 32 λεπτά από τον Τομ Θίμποντο, ο οποίος φαίνεται πως δημιούργησε νέα «ρήγματα» στη σχέση του με τη διοίκηση κρατώντας τον Γάλλο σέντερ στον πάγκο σε κρίσιμα λεπτά των τελευταίων αγώνων, επειδή ο ίδιος δεν συμφωνεί με την απόφαση για περιορισμό της παρουσίας του Νοά δέκα μήνες μετά την εγχείρηση στο αριστερό γόνατο.

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Από εκεί και πέρα, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δοκιμάζονται σήμερα (17/03, 01:00) στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς χωρίς τον Ουέσλι Μάθιους (αχίλλειος τένοντας), αλλά ο Τζόελ Φρίλαντ θα τεθεί στη διάθεση του Τέρι Στοτς έπειτα από τιμωρία μίας αγωνιστικής, που εξέτισε στο χθεσινό παιχνίδι με τους Ράπτορς. Από την άλλη, ο Νενέ (άδεια) θα γυρίσει στα παρκέ ύστερα από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς επανακτώντας θέση στο αρχικό σχήμα του Ράντι Ουίτμαν αντί του Ντρου Γκούντεν, αλλά στο περιθώριο θα παραμείνουν οι Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα) και Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος), οι οποίοι είναι εκτός επ’ αόριστον.



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved