Σάρλοτ Χόρνετς: «Πλήγμα» με Αλ Τζέφερσον

Σάρλοτ Χόρνετς: «Πλήγμα» με Αλ Τζέφερσον

Αρκετά παιχνίδια των Σάρλοτ Χόρνετς ενδέχεται να χάσει ο Αλ Τζέφερσον με αφορμή χθεσινό τραυματισμό στη δεξιά γάμπα.

Μετά τη μαγνητική τομογραφία, που δεν αποκάλυψε σοβαρό πρόβλημα, ο «Big Al» υποστήριξε δεν θα περιθωριοποιηθεί για σημαντικό χρονικό διάστημα, αλλά άφησε να εννοηθεί πως θα χάσει μερικά ματς. Γίνεται αντιληπτό πως δεν υπολογίζεται για το αυριανό (14/03, 01:00) με τους Σικάγο Μπουλς στο «Time Warner Cable Arena», ενώ στο περιθώριο θα μείνει επίσης ο Κόντι Ζέλερ (ώμος), οπότε ο Στιβ Κλίφορντ θα πορευτεί με τους Μάρβιν Ουίλιαμς και Μπίσμακ Μπιγιόμπο στο αρχικό σχήμα. Επίσης, θα κρατήσει τον Μο Ουίλιαμς στη βασική πεντάδα μπροστά από τον Κέμπα Ουόλκερ, ο οποίος είπε ότι ένιωσε σιγουριά για το χειρουργημένο δεξί γόνατο επιστρέφοντας στη δράση έπειτα από δεκαοκτώ διαδοχικούς παραγκωνισμούς.

Σικάγο Μπουλς
Από την άλλη, οι «ταύροι» θα συνεχίσουν χωρίς τους Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) και Τζίμι Μπάτλερ (αγκώνας), αλλά ο Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος) ίσως τεθεί στη διάθεση του Τομ Θίμποντο για πρώτη φορά από τις 27 Φεβρουαρίου. Με τη σειρά του, ο Γιοακίμ Νοά (γόνατο) άφησε να εννοηθεί πως θα γυρίσει στα παρκέ υποβιβάζοντας τη σημασία του αποκλεισμού του από τον χθεσινό αγώνα με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, που αύριο (14/03, 01:00) υποδέχονται τους χθεσινούς αντίπαλους των «σφηκών», Σακραμέντο Κινγκς, στο «Wells Fargo Center».

Φιλαδέλφεια 76ερς
Θυμίζουμε πως ο Μπρετ Μπράουν δεν υπολογίζει τον Τόνι Ρότεν (γόνατο), ενώ στο περιθώριο θα παραμείνει επίσης ο Τζοέλ Έμπιντ (πόδι), ο οποίος περπατά πλέον χωρίς προστατευτικό για πρώτη φορά μετά την πρόσφατη υποτροπή. Ακόμα, Χόλις Τόμπσον φάνηκε μακριά από το 100% στη σημερινή προπόνηση, οπότε ίσως χάσει το αυριανό ματς, ενώ ο Τζέισον Ρίτσαρντσον αναμένεται να πάρει ρεπό στο αυριανό παιχνίδι ή στο μεθαυριανό εντός έδρας ματς (15/03, 01:30) με τους Μπρούκλιν Νετς. Μέσα σε όλα, το ΝΒΑ δημοσίευσε βίντεο στο YouTube με θεαματικό μπλοκ του φορμαρισμένου Νέρλενς Νοέλ σε βάρος του Τόνι Σνελ των Μπουλς στον χθεσινό αγώνα.

Αναφορικά με τους Κινγκς, ο Έρικ Μόρλαντ (ώμος) είναι στα πιτς μαζί με τον Ντάρεν Κόλισον (ισχίο), ο οποίος ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις και δήλωσε πως ήταν μακριά από το 100% για αρκετούς μήνες πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Από την πλευρά τους, οι Ντε Μάρκους Κάζινς και Ρούντι Γκέι δεν προπονήθηκαν σήμερα λόγω ενοχλήσεων σε αστράγαλο και αχίλλειο τένοντα, αντίστοιχα, αλλά μάλλον θα παίξουν στο αυριανό ματς. Πέρα από τα ρεπό, ο Κόμπι Καρλ, γιος του κόουτς των «βασιλιάδων», Τζορτζ Καρλ, άφησε τη γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ, ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ των Ρένο Μπίγκχορνς, θυγατρική ομάδα των εκπρόσωπων της Καλιφόρνια στην D-League.

Μπρούκλιν Νετς
Στα των Νεοϋορκέζων, οι Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο) έχουν αποκλειστεί από την υπόλοιπη regular season του 2014-15, ενώ θα χάσουν και τα playoffs, αν οι Νετς εξασφαλίσουν θέση στη φετινή postseason του NBA. Τέλος, ο Άλαν Άντερσον (μέση) είναι αμφίβολος για τον μεθαυριανό αγώνα μετά τον παραγκωνισμό του από τον χθεσινό με τους Μαϊάμι Χιτ.



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved