Σικάγο Μπουλς: Απόφαση για απόλυση του Θίμποντο

Σικάγο Μπουλς: Απόφαση για απόλυση του Θίμποντο

Επανήλθαν στο προσκήνιο φημολογίες περί απόφασης της διοίκησης των Σικάγο Μπουλς για απόλυση του Τομ Θίμποντο.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Bleacher Report, ο 57άχρονος κόουτς θα αποτελέσει παρελθόν το επόμενο καλοκαίρι, ανεξάρτητα από την έκβαση της φετινής πορείας των «ταύρων», αν και το συμβόλαιο των δύο πλευρών προβλέπει συνεργασία για δύο ακόμα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, οι εκπρόσωποι της «πόλης των ανέμων» δοκιμάζονται αύριο (12/03, 01:00) στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), ο οποίος έκανε λόγο για επιστροφή στη δράση μέσα στη regular season του 2014-15, χωρίς ωστόσο να υποσχεθεί ότι θα ξαναπαίξει φέτος. Στο περιθώριο είναι επίσης ο Τζίμι Μπάτλερ (αγκώνας), ενώ ο Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος) είναι αμφίβολος ύστερα από έξι διαδοχικούς αποκλεισμούς.

Φιλαδέλφεια 76ερς
Από την άλλη, ο Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) θα μείνει έξω, αν και ο Μπρετ Μπράουν υποβίβασε τη ζημιά, που προκλήθηκε από πρόσφατη ήπια υποτροπή, αν και διέρρευσε πως προγραμματίστηκε ραντεβού για νεότερη ιατρική εκτίμηση. Στα πιτς είναι επίσης ο Τόνι Ρότεν (γόνατο), αλλά ο Τζέισον Ρίτσαρντσον θα γυρίσει στα παρκέ μετά το ρεπό στον σαββατιάτικο αγώνα με τους Ατλάντα Χοκς. Επίσης, ο Νέρλενς Νοέλ (πόδι) υποστήριξε πως νιώθει καλά, αν και δηλώθηκε αμφίβολος για το αυριανό ματς, όπως ο Αϊσάια Κανάν (ίωση), ο οποίος έχασε και τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις, αλλά αναμένεται να δώσει επίσης το παρών στο αυριανό παιχνίδι.

Σάρλοτ Χόρνετς
Σε άλλο αυριανό ματς (12/03, 01:00), οι Σάρλοτ Χόρνετς θα υποδεχτούν τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Time Warner Cable Arena». Μάλιστα, ο Κέμπα Ουόλκερ (γόνατο) επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει στη δράση έπειτα από αποχή έξι εβδομάδων μετά τη σημερινή προπόνηση του Στιβ Κλίφορντ, αλλά ο Κόντι Ζέλερ (ώμος) κρίθηκε εξαιρετικά αμφίβολος μετά την πρόωρη αποχώρησή του από το χθεσινό παιχνίδι με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Σακραμέντο Κινγκς
Θυμίζουμε πως οι «βασιλιάδες» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος), οι οποίοι δεν θα ξαναπαίξουν στη regular season του 2014-15, αλλά ο Ντε Μάρκους Κάζινς θα δώσει το παρών, αν και προστέθηκε στον κατάλογο των τραυματιών με αφορμή ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο. Τέλος, ο Τζορτζ Καρλ είπε ότι θα συνεχίσει με τον Καρλ Λάντρι στο αρχικό σχήμα τονίζοντας πως θα προτιμά τον Τζέισον Τόμπσον απέναντι σε ομάδες με «ψηλή» βασική πεντάδα.



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved