Λος Άντζελες Κλίπερς: Όλα ανοικτά με Τζαμάλ Κρόφορντ

Λος Άντζελες Κλίπερς: Όλα ανοικτά με Τζαμάλ Κρόφορντ

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Τζαμάλ Κρόφορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς μέχρι την αυριανή προθεσμία.

Ο Ντοκ Ρίβερς προτιμά μεν την παραμονή του 34άχρονου φόργουορντ, αλλά δεν θα διστάσει να τον παραχωρήσει μέχρι την αυριανή προθεσμία του NBA για ανταλλαγές παικτών με δικαίωμα συμμετοχής στη regular season του 2014-15, κυρίως αν εξασφαλίσει ενίσχυση της frontline του. Μάλιστα, ο Κρόφορντ παραδέχθηκε πως επηρεάζεται από τις φημολογίες γύρω από το όνομά του τονίζοντας πως παραμένει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του. Θυμίζουμε πως οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» ενδιαφέρονται για τους Άαρον Αφλάλο και Ουίλσον Τσάντλερ των Ντένβερ Νάγκετς, ενώ κινούνται πλέον και για τον Τζέραλντ Γκριν των Φίνιξ Σανς. Διέρρευσε επίσης πως τους απασχολεί ο Λανς Στίβενσον των Σάρλοτ Χόρνετς.

Διατηρούν, όμως, γνωστή εναλλακτική λύση περιμένοντας τη διαφαινόμενη αποδέσμευση του Ταϊσόν Πρινς από τους Μπόστον Σέλτικς μέσω του καταλόγου των waivers. Πάντως, ο πρόεδρος και κόουτς των Κλίπερς διέψευσε φημολογίες περί απόκτησης ενός εκ των unrestricted free agents, Λάρι Σάντερς και Άντριου Μπάινουμ, με αφορμή τον γνωστό τραυματισμό του Μπλέικ Γκρίφιν (αγκώνας). Σημειώνουμε πως ο τελευταίος έκανε λόγο για πρόοδό του τονίζοντας ότι παραμένει εκτός επ’ αόριστον. Αναφορικά με την επανέναρξη της σεζόν μετά τη διακοπή για το All Star Game, αύριο (20/02, 05:30) υπάρχει ματς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Staples Center».

Σαν Αντόνιο Σπερς
Από την άλλη, οι πρωταθλητές NBA δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ άφησαν ελεύθερο τον Ρέτζι Ουίλιαμς μετά το πέρας του δεύτερου δεκαήμερου συμβολαίου του. Μεθαύριο (21/02, 05:30), η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς θα βρεθεί στο «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που διατηρούν επίσης παθητικό ρόλο στις εξελισσόμενες συζητήσεις ομάδων του «μαγικού» κόσμου για ανταλλαγές και πορεύονται χωρίς τραυματισμούς μελών του ρόστερ τους.

Ιντιάνα Πέισερς
Σε άλλο μεθαυριανό ματς (21/02, 02:00), οι Ιντιάνα Πέισερς θα βρεθούν στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς χωρίς τον Πολ Τζορτζ (πόδι), αλλά ο Λαβόι Άλεν (γόνατο) θα γυρίσει στα παρκέ, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι ο Τζορτζ Χιλ θα συνεχίσει χωρίς χρονικό περιορισμό. Στα των «σίξερς», ο Μπρετ Μπράουν μάλλον θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών του Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (πόδι), ενώ ο Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στη σημερινή προπόνηση λόγω ακαθόριστου τραυματισμού, οπότε είναι αμφίβολος, όπως και ο Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι). Τέλος, οι Αντρέι Κιριλένκο (τιμωρία), Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) και Τόνι Ρότεν (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς.



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved