Φίνιξ Σανς: «Πόλεμος» για Ντράγκιτς

Φίνιξ Σανς: «Πόλεμος» για Ντράγκιτς

Οι Μπόστον Σέλτικς, Σακραμέντο Κινγκς, Λος Άντζελες Λέικερς, Μαϊάμι Χιτ, Χιούστον Ρόκετς, Νιου Γιορκ Νικς και Ιντιάνα Πέισερς δείχνουν ενδιαφέρον για τον Γκόραν Ντράγκιτς.

Άλλωστε, οι Φίνιξ Σανς αναμένεται να τον ανταλλάξουν μέχρι την αυριανή προθεσμία του NBA για ανταλλαγές παικτών με δικαίωμα συμμετοχής στη regular season του 2014-15. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Σλοβένος διεθνής ομολόγησε σήμερα πως δεν νιώθει άνετος στα διαμορφωμένα επιθετικά συστήματα του Τζεφ Χόρνασεκ. Είπε επίσης ότι απώλεσε την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση, που προτιμά αρχικές προτάσεις των «κελτών», των Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου και των «βασιλιάδων», ενώ ο ίδιος φανερώνει κλίση προς τους «λιμνάνθρωπους», τους Νικς και τους Χιτ! Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent, ενώ δεν έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση.

Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, ο Αϊσάια Τόμας μάλλον θα παραμείνει στο ρόστερ, αν και τα τελευταία 24ωρα βρέθηκαν κοντά στην απόκτησή του οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης και οι Λέικερς. Αντίθετα, ο σύλλογος της Αριζόνα συνεχίζει την προσπάθειά του για ανταλλαγή του Μάιλς Πλαμλί και του Μπράνταν Ράιτ επιδιώκοντας εξασφάλιση καλύτερου αναπληρωματικού σέντερ πίσω από τον Άλεξ Λεν (αστράγαλος), ο οποίος σήμερα προπονήθηκε χωρίς περιορισμούς, κάτι που σημαίνει πως θα δώσει το παρών στον μεθαυριανό αγώνα (21/02, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Target Center», πρώτος για αμφότερες τις ομάδες μετά τη διακοπή για το All Star Game.

Μινεσότα Τίμπεργουλφς
Οι «λύκοι» θα συνεχίσουν χωρίς τον Ρόμπι Χάμελ (χέρι), ο οποίος στο μεσοδιάστημα ενδεχομένως εμπλακεί σε ανταλλαγή. Άλλωστε, οι εκπρόσωποι της Μινεάπολις κινούνται για ανταλλαγή του Κέβιν Μάρτιν, ο οποίος φαίνεται πως ζήτησε ανταλλαγή ή λύση του συμβολαίου του, για να συνεχίσει σε ομάδα με υψηλότερους στόχους. Αντίστοιχα δεδομένα προκύπτουν πλέον για τον Γκάρι Νιλ, αν και ο Φλιπ Σόντερς δείχνει διάθεση υπέρ της παραμονής των δύο έμπειρων NBAers στο ρόστερ του. Μοιραία προσαρμόζονται τα αρχικά πλάνα του προέδρου και προπονητή των Τίμπεργουλφς, ο οποίος δεν σκοπεύει να εγκρίνει απαίτηση των δύο παικτών του για λύση συμβολαίου με μειωμένη αποζημίωση.

Πάντως, θέλει να «χώσει» τον Τσέιζ Μπάντινγκερ σε κάποια πιθανή ανταλλαγή, ενώ προτείνει και τον Άντονι Μπένετ σε άλλες ομάδες του «μαγικού» κόσμου έχοντας ξεχωρίσει τον Κέβιν Σεραφέν των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ως επιθυμητή αποζημίωση. Με τη σειρά του, ο Λορένζο Μπράουν έχασε τη σημερινή προπόνηση, μάλλον επειδή επιβεβαίωσε φημολογίες των τελευταίων ημερών υπογράφοντας συμβόλαιο, που προβλέπει παραμονή του μέχρι το πέρας της τρέχουσας σεζόν έπειτα από δύο δεκαήμερα. Από την πλευρά του, ο 36άχρονος Τζαμάλ Τίνσλεϊ φαίνεται πως απέρριψε δεκαήμερο συμβόλαιο, που του πρότειναν οι «λύκων», οι Ντιτρόιτ Πίστονς και οι Σάρλοτ Χόρνετς.



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved