Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Ζήτησε ανταλλαγή ο Τζάκσον

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Ζήτησε ανταλλαγή ο Τζάκσον

Μέχρι την αυριανή προθεσμία του NBA για ανταλλαγές θα αλλάξει ομάδα ο Ρέτζι Τζάκσον των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Όπως αποκάλυψε το CBS Sports, ο κύριος ατζέντης του 24άχρονου γκαρντ ζήτησε ανταλλαγή του πελάτη του μέχρι την αυριανή προθεσμία (19/02) για ανταλλαγές παικτών με δικαίωμα συμμετοχής στη regular season του 2014-15. Μάλιστα, οι «βροντές» κινούνται ήδη προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση γνωρίζοντας ότι το επόμενο καλοκαίρι ο Τζάκσον θα γίνει restricted free agent. Εξάλλου πήραν αντίστοιχη απόφαση το 2012, όταν έφτασαν στο ίδιο σημείο με τον Τζέιμς Χάρντεν. Ενδιαφέρον δείχνουν ήδη οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ οι Νιου Γιορκ Νικς και Μαϊάμι Χιτ ίσως επανέλθουν στο προσκήνιο για τον πρώην παίκτη του Μπόστον Κόλετζ με αφορμή τις παραπάνω εξελίξεις.

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ξεπέρασε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι, στήριξε τη διοίκηση της ομάδας του σχολιάζοντας την παλιότερη απόφασή της για τον Χάρντεν και την τωρινή για τον Τζάκσον. Πρόσθεσε πως ο ίδιος αποφάσισε να μείνει πιστός στην ομάδα του ως restricted free agent, επειδή είδε πως αντιμετωπίστηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς από τους φίλους των Κλίβελαντ Καβαλίερς, όταν αποφάσισε να αλλάξει ομάδα. Ξεκαθάρισε, όμως, πως δεν είναι ακόμα βέβαιος για τη στάση του στη μεθεπόμενη offseason του «μαγικού» κόσμου, όταν γίνει unrestricted free agent.

Όπως και να έχει, οι Θάντερ υποδέχονται αύριο (20/02, 03:00) τους Ντάλας Μάβερικς στο «Chesapeake Energy Arena» χωρίς τον Στίβεν Άνταμς (χέρι), ο οποίος θα χάσει και το σαββατιάτικο ματς (22/02, 02:00) με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Time Warner Cable Arena». Στα των Τεξανών, ο Τάισον Τσάντλερ (αστράγαλος) θα γυρίσει στα παρκέ μαζί με τον Ραζόν Ρόντο (πρόσωπο), ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Χοσέ Μπαρέα στο αρχικό σχήμα του Ρικ Καρλάιλ, ο οποίος θα έχει και τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού στη διάθεσή του, καθώς σήμερα επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Αμάρε Στουντεμάιρ.

Σάρλοτ Χόρνετς
Αναφορικά με την ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν, ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (οπίσθιος μηριαίος) κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στη σημερινή προπόνηση, άρα αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στη δράση, ενώ ο Μάρβιν Ουίλιαμς θα συνεχίσει με μάσκα εξαιτίας εγχείρησης στη μύτη, που έγινε κατά τη διάρκεια της διακοπής για το All Star Game. Αντίθετα, ο Κέμπα Ουόλκερ (γόνατο) θα μείνει έξω για περίπου ένα ακόμα μήνα, ενώ ο Μπίσμπακ Μπιγιόμπο (γόνατο) θα χάσει μερικά ακόμα ματς, όπως αποφασίστηκε έπειτα από σημερινή μαγνητική τομογραφία.

Μιλγουόκι Μπακς
Με τη σειρά τους, τα «ελάφια» θα υποδεχτούν μεθαύριο (21/02, 03:30) τους Ντένβερ Νάγκετς στο «BMO Harris Bradley Center» χωρίς τους Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο), Κένταλ Μάρσαλ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), ενώ σήμερα συμφώνησαν με τον Λάρι Σάντερς για λύση του συμβολαίου τους αποφεύγοντας καταβολή 27 από τα 40 εκατομμύρια δολάρια που απέμειναν. Μάλιστα, το Yahoo! Sports έγραψε πως ο εκκεντρικός φόργουορντ/σέντερ δεν θα ξαναπαίξει φέτος αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρης απόσυρσης από την ενεργό δράση, αν και στο μεσοδιάστημα διέρρευσε ενδιαφέρον των Μάβερικς και των Λος Άντζελες Κλίπερς για την απόκτησή του.

Από την πλευρά τους, ο Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) ίσως επιστρέψει στη δράση μαζί με τον Τζέριντ Μπέιλες (ισχίο), ο οποίος ενδεχομένως αποτελέσει μέρος ανταλλαγής μέχρι την αυριανή προθεσμία. Ανταλλάξιμοι κρίνονται επίσης οι Ερσάν Ιλιασόβα και Ο Τζέι Μέιο, ενώ διαπιστώνεται σταδιακά πως οι Μπακς ίσως παραχωρήσουν και τον Τζον Χένσον, αν κρίνουν ότι μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ του Τζέισον Κιντ. Παράλληλα διέρρευσε πως αρκετές ομάδες του NBA ενδιαφέρονται για τον Μπράντον Νάιτ, ο οποίος θα γίνει restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι, αλλά εκτιμήθηκε παράλληλα πως οι εκπρόσωποι του Ουισκόνσιν απαιτούν «χοντρή» αποζημίωση για τον 23άχρονο πλέι-μέικερ.

Ντένβερ Νάγκετς
Σχεδόν όλα τα μέλη του ρόστερ των «σβόλων» έχουν εμπλακεί σε σενάρια ανταλλαγών, αλλά ο σύλλογος του Κολοράντο εξετάζει με μεγαλύτερη σοβαρότητα προσφορές για τους Άαρον Αφλάλο, Ράντι Φόι και Ουίλσον Τσάντλερ. Παράλληλα προσπαθεί να παραχωρήσει τον Τζαμίρ Νέλσον, τον οποίο δεν σκοπεύει να αποδεσμεύσει μέσω του καταλόγου των waivers, αν και διέρρευσε πως οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον 33άχρονο πλέι-μέικερ και στράφηκαν στον Ραμόν Σέσιονς των Σακραμέντο Κινγκς. Σε διάφορα σενάρια έχει συμπεριληφθεί και ο Τάι Λόουσον, ο οποίος δεν πρόλαβε να επιστρέψει από το Λας Βέγκας για τη σημερινή προπόνηση, γεγονός που ενόχλησε τον Μπράιαν Σο, αλλά αναμένεται να παίξει στο μεθαυριανό ματς.

Χιούστον Ρόκετς
Από την πλευρά τους, οι Χιούστον Ρόκετς του Κώστα Παπανικολάου θα βρεθούν μεθαύριο (21/02, 03:30) στο «American Airlines Center» των Μάβερικς και θα συνεχίσουν χωρίς τον Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο), αλλά οι Τέρενς Τζόουνς (ίωση) και Αλεξέι Σβεντ (άδεια) αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Κέβιν Μακ Χέιλ. Κανονικά θα παίξει και ο Χάρντεν, αν και έχασε τη σημερινή προπόνηση, επειδή θα παρακολουθήσει από κοντά την απόσυρση της φανέλας του από το Αριζόνα Στέιτ. Πάντως, ίσως υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ μέχρι την αυριανή προθεσμία για ανταλλαγές, από τη στιγμή που οι «ρουκέτες» κινούνται για την επανάκτηση του Γκόραν Ντράγκιτς των Φίνιξ Σανς.



Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved