Ντάλας Μάβερικς: Σώθηκαν από το All Star Game

Ντάλας Μάβερικς: Σώθηκαν από το All Star Game

Σε περαιτέρω εύνοια της τύχης ελπίζουν οι Ντάλας Μάβερικς μετά τον… τραυματισμό τριών μελών της βασικής πεντάδας του Ρικ Καρλάιλ.

Θυμίζουμε πως στα πιτς είναι ο Ραζόν Ρόντο (πρόσωπο), ενώ στο χθεσινό ματς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς χτύπησαν οι Τάισον Τσάντλερ (αστράγαλος) και Μόντα Έλις (ισχίο), οι οποίοι δεν θα παίξουν στο αυριανό (12/02, 03:30) με τους Γιούτα Τζαζ στο «American Airlines Center». Ακολουθεί, όμως, διακοπή οκτώ ημερών στο πρόγραμμα των Τεξανών για τη regular season του 2014-15 με αφορμή το ετήσιο All Star Game, διάστημα που ίσως επιτρέψει ανάρρωση των τραυματιών. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει οριστική και αμετάκλητη ιατρική γνωμάτευση για τη σοβαρότητα των παραπάνω προβλημάτων, οπότε οι «μαβς» ελπίζουν σε ευχάριστα νέα μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Φαίνεται, πάντως, πως ο τραυματισμός του Τσάντλερ προκαλεί λιγότερη ανησυχία στις τάξεις των Μάβερικς, που σύμφωνα με το ESPN θα επανακτήσουν τον Μπέρναρντ Τζέιμς με δεκαήμερο συμβόλαιο μετά τη διακοπή για τον αγώνα επίλεκτων, ώστε να καλύψουν προσωρινά πιθανή «τρύπα» στη frontline του Καρλάιλ. Όσον αφορά τους «μορμόνους», ο Κουίν Σνάιντερ δεν υπολογίζει τους Άλεκ Μπαρκς (ώμος) και Ρόντνι Χουντ (πόδι), ενώ προς τρίτο συνεχόμενο αποκλεισμό οδεύει ο Τζο Ινγκλς (μέση), ο οποίος δηλώθηκε εξαιρετικά αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα.



Πρόκριση για την Ντουντουνάκη στα ημιτελικά των 50μ πεταλούδας
Πρόκριση για την Ντουντουνάκη στα ημιτελικά των 50μ πεταλούδας
Super League: Κλήση σε απολογία για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
Super League: Κλήση σε απολογία για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
«Ο Τρινκιέρι στη θέση του Ομπράντοβιτς»
«Ο Τρινκιέρι στη θέση του Ομπράντοβιτς»
Προμηθέας: Σεγκούρα στην Πάτρα και επίσημα
Προμηθέας: Σεγκούρα στην Πάτρα και επίσημα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved