Σάρλοτ Χόρνετς: Κίνηση για Μο Ουίλιαμς

Σάρλοτ Χόρνετς: Κίνηση για Μο Ουίλιαμς

Ενδιαφέρον για τους Μο Ουίλιαμς και Τρόι Ντάνιελς των Μινεσότα Τίμπεργουλφς δείχνουν οι Σάρλοτ Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν.

Σήμερα διέρρευσε πως οι δύο ομάδες του NBA έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις ενόψει της προθεσμίας για ανταλλαγές, η οποία είναι στις 19 Φεβρουαρίου, αλλά τα ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων εκτίμησαν πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν είναι πλέον ενεργές. Υπάρχει, άλλωστε, σημαντικό χρονικό περιθώριο για συμφωνία, αν και οι «σφήκες» συνεχίζουν με βασικό πλέι-μέικερ τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος έπαιξε στο χθεσινό ματς με τους Ιντιάνα Πέισερς αντιμετωπίζοντας ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο. Θυμίζουμε πως η πρώτη λύση του Στιβ Κλίφορντ για τη θέση «1», Κέμπα Ουόλκερ (γόνατο), είναι στα πιτς επ’ αόριστον.

Στο περιθώριο είναι επίσης ο Μπίσμπακ Μπιγιόμπο, ο οποίος θα μείνει έξω για τουλάχιστον δύο ακόμα εβδομάδες, όπως αποφασίστηκε έπειτα από χθεσινή μαγνητική τομογραφία. Ακόμα, ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (οπίσθιος μηριαίος) θα χάσει και το αυριανό ματς (11/02, 02:00) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Time Warner Cable Arena», πριν επανεξεταστεί κατά τη διάρκεια της διακοπής της regular season του 2014-15, ενώ ο Τζεφ Τέιλορ κάλυψε το κενό του στη βασική πεντάδα στο χθεσινό παιχνίδι με τους Ιντιάνα Πέισερς. Τέλος, οι Πίστονς συνεχίζουν χωρίς τον Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), αλλά τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Σταν Βαν Γκάντι.



Sold out η Τούμπα για το παιχνίδι με την Μπέτις
Sold out η Τούμπα για το παιχνίδι με την Μπέτις
Μπράιτον: «Remember the name»
Μπράιτον: «Remember the name»
Μπάγερν: Γι αυτό έφυγε ο Ντίνγουιντι από το Μόναχο
Μπάγερν: Γι αυτό έφυγε ο Ντίνγουιντι από το Μόναχο
Παναθηναϊκός: Παρουσία έκπληξη στην αποστολή για Φερεντσβάρος - Τρεις απουσίες για Μπενίτεθ
Παναθηναϊκός: Παρουσία έκπληξη στην αποστολή για Φερεντσβάρος - Τρεις απουσίες για Μπενίτεθ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved