Σαν Αντόνιο Σπερς: Συνεχίζει και το 2015-16 ο Τιμ Ντάνκαν!

Σαν Αντόνιο Σπερς: Συνεχίζει και το 2015-16 ο Τιμ Ντάνκαν!

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, προέβλεψε πως ο Τιμ Ντάνκαν δεν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση με το πέρας της τρέχουσας regular season του NBA.

Πρόσφατα παραδέχθηκε πως θα πάθει… κατάθλιψη, όταν κληθεί να προπονήσει την ομάδα του εν τη απουσία του 38χρονου φόργουορντ/σέντερ, αλλά στην προκειμένη εκτίμησε πως αυτό δεν θα συμβεί στην επόμενη σεζόν του «μαγικού» κόσμου. «Ανεξάρτητα από τη φετινή πορεία μας, ο Τίμι θα σκεφτεί ξανά την αποχώρηση. Εγώ πιστεύω ότι θα αποφασίσει να συνεχίσει για μία ακόμα χρονιά, επειδή παραμένει αποτελεσματικός και σταθερός» είπε ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα) θα επιστρέψει στη δράση μέσω του αυριανού ματς (05/02, 03:30) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «AT&T Center», αν δεν μεσολαβήσει νέο απρόοπτο μετά την πλήρη παρουσία του στη σημερινή προπόνηση των Τεξανών.

Ορλάντο Μάτζικ
Χωρίς απουσίες αναμένεται να παραταχθούν επίσης οι εκπρόσωποι της Φλόριντα, ενώ ο πρώην σέντερ των Μάτζικ, Ντάνιελ Όρτον, αποφάσισε να παραμείνει στην Ασία υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Πιούρφουντς Σταρ Χότσοτς των Φιλιππινών. Σε άλλο αυριανό ματς, οι Λος Άντζελες Λέικερς θα δοκιμαστούν στο «BMO Harris Bradley Center» των Μιλγουόκι Μπακς χωρίς τους Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), Στιβ Νας (μέση) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι). Επίσης, ο Τζόρνταν Χιλ (ισχίο) περιθωριοποιήθηκε επ’ αόριστον έπειτα από σημερινές ιατρικές εξετάσεις και το Yahoo! Sports εκτίμησε πως ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ θα μείνει έξω για περίπου δύο εβδομάδες, οπότε ο Μπάιρον Σκοτ θα πορευτεί με τον Τάρικ Μπλακ στη θέση του βασικού σέντερ.

Αντίθετα, ο Νικ Γιανγκ (αστράγαλος) θα επιστρέψει στη δράση ύστερα από τρεις συνεχόμενους αποκλεισμούς, αφού «έβγαλε» τη σημερινή προπόνηση και στη συνέχεια τόνισε με χαρακτηριστικό τρόπο πως είναι έτοιμος για «μεγάλο» Φεβρουάριο, ενώ πρόσθεσε πως λύθηκε η παρεξήγηση με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των «λιμάνθρωπων», που δημιουργήθηκε με αφορμή τον παραγκωνισμό του από το κυριακάτικο ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς. Μάλιστα, ο Σκοτ επιβεβαίωσε πως τα «βρήκε» με τον εκκεντρικό γκαρντ/φόργουορντ.

Μιλγουόκι Μπακς
Αναφορικά με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Τζέισον Κιντ θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Λάρι Σάντερς (τιμωρία), Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο), Κένταλ Μάρσαλ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις, αλλά ο Μπράντον Νάιτ (τετρακέφαλος) υποστήριξε πως νιώθει καλύτερα μετά τον παραγκωνισμό του από το χθεσινό παιχνίδι με τους Τορόντο Ράπτορς. Κρίθηκε, όμως, αμφίβολος για το ματς με τους Λέικερς, όπως οι Ζάζα Πατσούλια (γάμπα) και Ερσάν Ιλιασόβα (βουβωνική χώρα), οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved