Λος Άντζελες Λέικερς: Μένει έξω και ο Τζόρνταν Χιλ

Λος Άντζελες Λέικερς: Μένει έξω και ο Τζόρνταν Χιλ

Οι αποδεκατισμένοι Λος Άντζελες Λέικερς θα στερηθούν και των υπηρεσιών του Τζόρνταν Χιλ, που αποκόμισε τραυματισμό στο δεξί πόδι.

Χτύπησε στον χθεσινό αγώνα με τους Νιου Γιορκ Νικς και σήμερα επέστρεψε στην «πόλη των αγγέλων» για ιατρικά τεστ από το επιτελείο των «λιμνάνθρωπων», οπότε δύσκολα θα παίξει στα τρία υπολειπόμενα παιχνίδια σειράς τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων, την Τετάρτη (05/01, 03:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς στο «BMO Harris Bradley Center», την Παρασκευή (07/01, 02:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center» και την Κυριακή (08/01, 22:30) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Quicken Loans Arena». Μάλλον θα χάσει και άλλα παιχνίδια, όσο είναι δεδομένα στα πιτς οι Κόμπι Μπράιαντ (ώμος), Στιβ Νας (μέση) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι), οι οποίοι έχουν αποκλειστεί από την υπόλοιπη regular season του 2014-15.

Φαβορί για την κάλυψη του κενού του στη βασική πεντάδα του Μπάιρον Σκοτ είναι ο Τάρικ Μπλακ, ο οποίος ξεπέρασε τραυματισμό στον αστράγαλο ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού. Από την πλευρά του, ο Νικ Γιανγκ (αστράγαλος) φανέρωσε ειρωνική διάθεση απέναντι στον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς των Λέικερς επαναλαμβάνοντας πως θα μπορούσε να παίξει χθες, άρα προφανώς θα γυρίσει στα παρκέ μέσω του μεθαυριανού ματς με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Τζέρεμι Λιν άφησε να εννοηθεί πως θα αλλάξει ομάδα το καλοκαίρι, όταν θα γίνει unrestricted free agent, προφανώς επειδή δεν είναι ικανοποιημένος από τον τωρινό ρόλο του. Εξάλλου συνεχίζει ως αναπληρωματικός πίσω από τον Τζόρνταν Κλάρκσον, ο οποίος αποτελεί το νεότερο «στοίχημα» του Σκοτ. Μάλιστα, ο rookie πλέι-μέικερ παραδέχθηκε πως πρέπει να βελτιωθεί στη δημιουργία ευκαιριών για τους συμπαίκτες του.

Μιλγουόκι Μπακς
Όσον αφορά τα «ελάφια», απόψε (03/02, 02:30) δοκιμάζονται στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς χωρίς τους Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο), Λάρι Σάντερς (τιμωρία), Κένταλ Μάρσαλ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι), ενώ περιθωριοποιήθηκαν εκ νέου οι Ζάζα Πατσούλια (γάμπα) και Ερσάν Ιλιασόβα (βουβωνική χώρα), οι οποίοι πιθανότατα θα χάσουν και το παιχνίδι με τους Λέικερς. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, αποκλείστηκε ο Μπράντον Νάιτ λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και στον ισχίο, που υποχρέωσαν τον Τζέισον Κιντ να προσθέσει τον Χόρχε Γκουτιέρεζ στη βασική πεντάδα. Από την άλλη, οι «πτερόσαυροι» απέκλεισαν τον Τζέιμς Τζόνσον (οπίσθιος μηριαίος) από τρίτο διαδοχικό ματς.

Ορλάντο Μάτζικ
Με τη σειρά τους, οι Μάτζικ θα βρεθούν απόψε (03/02, 03:00) στο «Smoothie King Center» των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και μεθαύριο (05/02, 03:30) στο «AT&T Center» των Σαν Αντόνιο Σπερς, πριν υποδεχθούν τους «λιμνάνθρωπους», ενώ σήμερα εκτιμήθηκε πως μάλλον θα παρθεί οριστική απόφαση για απόλυση του Ζακ Βον στη διακοπή για το ετήσιο All Star Game, για να δοθεί περιθώριο προσαρμογής στους παίκτες και τον νέο προπονητή. Στα των τραυματιών, ο Βίκτορ Ολαντίπο (αχίλλειος τένοντας) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος για τον σημερινό αγώνα μετά τον αποκλεισμό του από τον προχθεσινό με τους Ντάλας Μάβερικς.

Στο συγκεκριμένο ματς αποβλήθηκε ο Μπεν Γκόρντον, επειδή έβρισε τους διαιτητές, ενώ ο Κάιλ Ο’ Κιν έμεινε εκτός rotation, περιπτώσεις που μάλλον επιβεβαιώνουν αρνητικό κλίμα γύρω από τον Βον. Μέσα σε όλα, ο Ουίλι Γκριν είπε ότι θα ήθελε να παίξει για δύο με τρία ακόμα χρόνια στο NBA, πριν ξεκινήσει προπονητική καριέρα, ενώ ο Ντέβιν Μαρμπλ επέστρεψε στο βασικό ρόστερ ύστερα από υποβιβασμό στους Έρι Μπέιχοκς της D-League.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Χωρίς τον Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) θα συνεχίσουν και απόψε οι «βροντές», που απέκλεισαν τον Κέβιν Ντουράντ για τρίτη φορά σε τέσσερα παιχνίδια εξαιτίας νέων ενοχλήσεων σε δάκτυλο ποδιού και άφησαν έξω τον Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ με αφορμή πρόβλημα στον αστράγαλο, άρα ο Ντίον Ουέιτερς θα χωρέσει για πρώτη φορά στη βασική πεντάδα του Σκοτ Μπρουκς! Όσον αφορά τους πρωταθλητές NBA, ο Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα) αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Γκρεγκ Πόποβιτς για το μεθαυριανό παιχνίδι έπειτα από ένδεκα διαδοχικούς παραγκωνισμούς. Τέλος, ο μέχρι πρότινος φόργουορντ των Τεξανών, Όστιν Ντέι, σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του σε επίπεδο NBDL.



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved