Κλίβελαντ Καβαλίερς: Κοιτούν τους «Κινέζους» Μπράουν και Μπάινουμ

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Κοιτούν τους «Κινέζους» Μπράουν και Μπάινουμ

Στο κινέζικο CBA στρέφουν το βλέμμα τους οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, που θέλουν να αποκτήσουν αναπληρωματικό πλέι-μέικερ.

Είναι ήδη γνωστό πως αναζητούν καλύτερη λύση πίσω από τον Κάιρι Έρβινγκ σε σχέση με τον Μάθιου Ντελαβέντοβα, ενώ σήμερα διέρρευσε πως προσπαθούν να ανταλλάξουν τον Μπρένταν Χέιγουντ σε άλλη ομάδα του NBA στην προσπάθειά τους για την εξασφάλιση πλέι-μέικερ. Παράλληλα, όμως, «κοιτούν» την περίπτωση του πρώην παίκτη του Άρη, Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στους Ντογκουάν Λέοπαρντς, ενώ δείχνουν επίσης ενδιαφέρον για τον Ουίλ Μπάινουμ των Γκουανγκντόνγκ Σάουδερν Τάιγκερς. Αμφότεροι οι πρώην NBAers απασχολούν και άλλους συλλόγους του «μαγικού» κόσμου, αν και δεν είναι διαθέσιμοι μέχρι τον Μάρτιο, όταν θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν του CBA.

Από εκεί και πέρα, οι «καβς» υποβίβασαν εκ νέου τον Τζο Χάρις στους Κάντον Τσαρτζ της D-League, ενώ αύριο (25/01, 22:30) θα υποδεχτούν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Quicken Loans Arena», όπου θα επιστρέψει για πρώτη φορά ο Ντίον Ουέιτερς μετά την ανταλλαγή του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος γκαρντ ευχαρίστησε τους εκπρόσωπους του Οχάιο, επειδή τον επέλεξαν στο ντραφτ, αλλά πρόσθεσε πως είναι πλέον απόλυτα συγκεντρωμένος στη νέα ομάδα του. Με τη σειρά του, το NBA δημοσίευσε βίντεο στο YouTube με τα καλύτερα καρφώματα του Ράσελ Ουέστμπρουκ των «βροντών» μέσα στη regular season του 2014-15.

Στα των τραυματιών, οι Καβαλίερς θα συνεχίσουν την πορεία τους χωρίς τον Άντερσον Βαρεχάο (αχίλλειος τένοντας), αλλά τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ. Από την άλλη, ο Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) παραμένει στα πιτς και ο Γκραντ Τζέρετ στους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, που σήμερα ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον. Σε άλλο αυριανό ματς (25/01, 20:00), οι Σικάγο Μπουλς υποδέχονται τους Μαϊάμι Χιτ στο «United Center» και ο Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ (αστράγαλος) ίσως γυρίσει στα παρκέ έπειτα από δώδεκα διαδοχικούς παραγκωνισμούς.

Μαϊάμι Χιτ
Ύστερα από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς ίσως επιστρέψει στη δράση ο Χασάν Ουάιτσαϊντ (αστράγαλος) για τον σύλλογο της Φλόριντα, αλλά ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο) είναι δεδομένα εκτός. Τέλος, ο Ντουέιν Ουέιντ εκτίμησε πως χρειάζεται αποτελεσματικότερη προστασία των NBAers από τους φιλάθλους σχολιάζοντας το πρόστιμο 15.000 δολαρίων, που δέχθηκε πρόσφατα από την πειθαρχική επιτροπή της βορειοαμερικανικής λίγκας με αφορμή άσεμνη χειρονομία προς θεατές.



NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved